Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlaar silam dr a gidiyorum sağlık dileyin öptüm hepinizi
dalincim iyi yaptın sormakla yüklenmiş filan olmadın şikerim çatlaktır inşallah onlarda hatta çatlakta değildir doğumdan sonra geçer inşallah öptümm

kırpıcım pazartesı hem aıle dr umdada kontrolum var o cagırmıstı hastanede o tarafta zaten pazartesı ıkısını bır halledecemm

sakın ihmal etme,ölçtür mutlaka rahim ağzını..zaten ikiz taşıyorsun canım..ben 13. haftanın içindeyken rahim ağzını diktirmiştim.

Canım embriyo döllenip rahme tutunduktan sonra rahmin ister sağına isterlerse soluna,altına vs ya tutunabiliyorlar..Yani sağdan yumurtladın diye illa rahmin sağında tutunacaklar diye bir kaide yok..Kendilerine uygun buldukları yere tutunuyorlar..

bende oldum canım ben 28 +5 haftada oldum bana tüp bebek yaptırdıgım merkezdeki doktorlarda demişdi 30 haftada ciger geliştirici yaptır diye ama şimdiki doktorum 28 +5 falandı galiba yaptırdı

İkiz gebeliklerde en erken 24. haftada yapılabiliyor bu iğne ..

kaç defa yapıyorlar bu iğneyi acaba?

Canım kimi 1 kez yaptırıyor.kimi bir kaç kez tekrar ediyor..bana 24+0 de sabah 2 doz,12 saat sonra 2 doz yapıldı.Toplam 2+2 4 doz..rahim ağzında kısalma olduğu için..serklaj ipi tutuyor şu an rahim ağzını..26 +0 de 2 doz daha yapılacak..Bebeklerin hareketlerinde azalma falan olmadı..uykusuzluk olmadı..yani herhangi bir rahatsızlık yaşamadım ben kendi adıma..erken doğumu falan tetiklemiyor bu iğne...

inşallah cnm hayırlı haberlerle gelirsn,,,

kız bende p.tesi gideceğim kontrole,,,şeker yüklemesinde bişey yok dalinciğim koca 2 bardak şekerli su kılıklı içiyon sonra kan veriyosun ki ben hiç şeker sevmem beni zorlamadı seninde rahat geçer inşallah,,,,,valla benm dr hiç vajinal ultrason yapmadı hep karından,bence yetersizlik varsa vajinadan yapılıyor sonuçta her gittiğimde karındanda o ölçümleri yapıyor ve asistanına not ettiriyor

hadi cnm sende hayırlı haberler ile gel bakalım haftalar ilerledikçe hergün birimiz doktordayızz,,,,

hayıurlı haberlerle gel canım bir saat sonra falanda ben gidecegim Allahımın izniyle inşallah

inşallah cnm hayırlı haberlerle gelirsn,,,

,,

amin inşallah canım sagolasın

anladım canım çok teşekkür ederim hayırlısı ne ise o olsun inş.

merhabalar herkese...umarım herkes iyidir...maşaallah yine formunuzdasınız sohbet koyulaşmış.bilgisayarı açtım bi gittim 2 sayfa biden yazmışsınız:)geranimo hayırlı haberlerle gel inşaaşlah cnaım....

Benim eşim de baba tarafı Eskişehirli..Tatarmısın sen de yoksa yerlisi mi :1hug:

yok ben eskısehırın yerlısı deılım samsunun yerlısıyım cerkezım ben 2 bucuk yıl once ewlendımde geldım
ama esım has ve has tatar aılesı sulalesı tatar tatarca konusuolar hatta buyuklerı
hangı koydenmıs ??

Eşimin baba tarafı Kırım dan gelmişler.Dedesi gelmiş..Yeni göçmen sayılırlar.Kırım tatarları yani...Köyleri falan yok...Bende de var çerkeslik.Ama hiç bilmem adetlerini..Abzeh mişiz biz..Babaannem çerkes kökenli ama ben 8 yaşındayken vefat etti..Bizimkiler pek bilmiyor artık çerkes adetlerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…