canım ben yatak odalarını tam takım yaptım, 2 yatak aldım..büyüyebilen ve sallanan yatak..ve çok memnunum tavsiye ederim.kızlar meraba herkeze.bız bebeklerımız ıcın alısverıse baslayalım artık dıyoruz.tek yatak almayı dusunuyorum tabı takımıyla bırlıkte yanlız sallanabılen mı yoksa sallanmayanmı almalıyım karar veremedım.mothercareden almayı dusunuyoruz orda begendım ama oda sallanmıyomus.sız ıkızler ıcın tekmı yoksa cıft yatakmı aldınız benı bu konuda aydınlatırsanız sevınırım.bılıncsız almak ıstemıyorum...
alıştırmak evet çok önemli..bnm kız fena alıştı..mahvoluyorum..ama oğlan öle diil..canım ben oğluma 8 yıl sonra kavuştum buna ragmen inan emzirir sepetine koyardım bir kere yatagıma yatırmadım .kucagımda sallayarak bile uyutmadım .inan çok zor alışkanlıklarını bıraktırmak belli bir dönemden sonra kendi odasında kendi kendine uyurdu.
ama usluda bir bebekti onun avantajıda çok tabi .ama düşünsene ikiz bide bunlar sallamaya alıştılarmı nereye kadar hangisini sallıyacaksın
ahh ahhh o 20 yaş dişi yok mu bilirim ağrısını..çok geçmiş olsun..günaydın kızlarrrrr..sabaha kadar uyuyamadım ya 20lik dişim çokkkk ağrıyor yutkunamıyorum resmen ağrıdann bana bi formül söyleyin ya((
bu arada dün ayrıntılıdan temiz çıkdık çok şükür. bebeişlerim gayet iyilermiş hamdolsun....
offff bu diş beni mahvedecek......
çok geçmiş olsun..aman dikkat et..gnydınlarrr grıp oldum surunuorumm
ayy çamaşır ve kusmak deme..bnmkiler de acayip kusuyo..evde her an çamaşır ve kurutma makinası çalışıyo..şu an bilemerhaba kızlar aman yoğun bi gün çamaşır işi ile uğraşıyorum ya bi biriktimi helede hasta olduklarında
kusmalar vs.bi ton çamaşır bugün allahın izni ile bitireceğim sonra oturma odasını ve banyoyu temizleyip
duş alacağım...kuzularımı yıkadım ..şimdi kayganam yıkanıyor ...yarın sabah erkenden kaynım bizi alacak ...kayananm eve uğrayacak oradan biz anneme geçeceğiz..ben diyetisyene gideceğim...
sonra alışverişe pazar partimiz var şimdiden öptüm hepinizi
herkese hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben artık çok zor hareket ediyorum nefes alamıyorum ayaklarım acayip şişdi kaburgam çok acıyor saga dönüyrum bir yerim acıyor sola dönüyorum başka yerim acıyor hayırlısı Allahımdan hayırlısıyla şu günler bir geçseydi Allahımın izniyle saglıklı sıhatlı kuzularımızı kucagımıza alsaydık Allahımın izniyle inşallah
ıyı hafta sonları canlar
dalınınız hala grıp ve hala surunuyooo olursem kabrıme gelmeyınnn ıstememmm arkamdan aglamayın ühühhü
üüüüü
cok fenayım yaaa
canım geçmiş olsun .gripten nefretederim mafediyor insanı .ılık suda iç canım oda rahatlatıyor .dr. ne önerdi sana aman bide ateşine dikkatet en önemlisi o .
atesım yokta cok sukur fazla dr a gıtmedım daha ewde vıtaın takvıyesı yapıorum vıtamın manyagı oldum su cok ıcıyorum cok sıcak kalmıyorum atesım yukselmeısn dıe esımde devamlı kontrol edıyor atesımı cok terlıorum devamlı uzerımı degıstırıor.ama cok mahfettı benı ya basım zonk zonk bebekelrım kıpır kıpır acaba rahatsızmı oluolarkı bnm hapsırmamdan oksurmemden senağlama
medine sen hastane buldunmu doğum için tarih felan aldınmı kiolarınız nasıl bacım yazsana yada yazdında benmi kaçırıdm sırada sen varsın ne de olsa
sana maşallah bana inşallah medineciğm 36 bitirmek üzeresin....senin dr kimdi medincğm
bol bol vitamin şekerim.....geçmiş olsunnnnna.s.
günaydın kızlaarrr,
dalincim bende çok fena gribim yaaaa, gece hiç uyuyamadımmm şimdi de başım ağrıyor. neyseki kanamam olmadı tekrar ona mutluyum...
günaydın kızlaarrr,
dalincim bende çok fena gribim yaaaa, gece hiç uyuyamadımmm şimdi de başım ağrıyor. neyseki kanamam olmadı tekrar ona mutluyum...
herkese hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben artık çok zor hareket ediyorum nefes alamıyorum ayaklarım acayip şişdi kaburgam çok acıyor saga dönüyrum bir yerim acıyor sola dönüyorum başka yerim acıyor hayırlısı Allahımdan hayırlısıyla şu günler bir geçseydi Allahımın izniyle saglıklı sıhatlı kuzularımızı kucagımıza alsaydık Allahımın izniyle inşallah
günaydın kızlarrrrr..sabaha kadar uyuyamadım ya 20lik dişim çokkkk ağrıyor yutkunamıyorum resmen ağrıdann bana bi formül söyleyin ya((
bu arada dün ayrıntılıdan temiz çıkdık çok şükür. bebeişlerim gayet iyilermiş hamdolsun....
offff bu diş beni mahvedecek......
dalincim çok geçmiş olsun çok zor olur grip bol bol dinlenmeye çalış ne yapsan vakti gelmeyince geçmiyo bu grip
medine canım niye üzülüyosun benim kızım 200 gram kücük doğdu simdi oğlumdan ciko valla..hic aradaki farkı takma kaldı ki senin cok değil ben 300 ram fark oldugunu gördüm sonra kapandı sükür ama yine kiloları aynı doğmadılar....
tünaydın kızlarr....Medineciğim üzüzlme o da fark mı benimkilerin arasında 600 gr fark vardı doğduklarında şimdi yavaş yavaş kapanıyo üzülme derimm..
Canım bende cok kötüyüm hareket etmek degil yerimden oynarkende elimden kolumdan biri tutuyo yoksa ne mümkün hareket etmek biraz daha sıkıcaz dişimizi doktorun gün vermişmiydi sana yada ben kacırdım sen yazın da boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?