slm kızlar, ikiz hamilelikteki tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
9. haftaya doğru ilerliyor ikizlerim, dünkü muayenede dr. bir tanesinin gelişiminin 4 gün geri olduğunu söyledi.İlerleyen aylarda gerilik artar mı acaba?Ne dersiniz?
gobeklı hatunlar nabrsınız
dalincimmm,,
biz iyiyis sen nasılsınnn?
ben de yemekteyize geçtimmmm:)
gobeklı hatunlar nabrsınız
dalincimmm,,
biz iyiyis sen nasılsınnn?
ben de yemekteyize geçtimmmm:)
Kızlar tşk ederim ilginize inanın oturmaya zaman olmadı aynı zamanda cok canım acıdı dün acayip bir sancı vardı gitmedim cünkü onların iyi olduguna eminim biraz daha sabretmek istiyorum 10unda kontrolum var nstye giricem sanırım tarih verir doktorumuz bugun daha iyiyim ama işte ne kadar olursa gercekten taşımakta cok zorlanıyorum mafoldumben
cnm ya milletin doğurduğu tarihteki kilolu bebekleri biz daha 4-5 hafta taşıyoruz aynen bende öyle sırtım çook ağrıyor.....senin haftana bende bi gelsem allahın izniyle......
selamlar kızlar valla arka arkaya doğurcaz medine doğurdumu neroyla ben gircez sıraya ay vakit daralıyo ama artık bitsin şu günlerde nüyük kavuşma gerçekleşsin valla artık iyice sabırsızlanıyorummmmm
Çok haklısın canım.ağırlık iki katı,eee böyle olunca bel ve sırt ağrısıda 10 katı oluyor.valla ben daha şimdiden sırt ağrısından yatamıyorum.allah size kolaylık versin.
Hayırlısıyla vaktinizde doğurunki kızlar.sıra bize gelsin değilmikaydirigubbakcemile3
Sizin doğum haberlerinizi aldıkça,bana bir moral oluyor anlatamam.
iyiyiz koca göbek sen napıyorsn
zemuszemus
hituci bugn aklıma geldin göremedm ben birkaçgündr seni nasılsn
canım benim teşekkür ederim iyiyim hamdolsun.hatırlanmak güzel şey opuyorumnanaktan
çoğu zaman yazmasamda gelip bakıyorum yazdıklarınıza.
sen nasılsın?nasıl geçiyo son haftalar.
medine de zorlanıyorum artık diyo korkmaya başladımeyvahedigeldismile
bide 21+2 olduk Allahın izniyle rabbim tamamına erdirir inşaallah hepimizinkini.öpücük herkese....
selamlar kızlar valla arka arkaya doğurcaz medine doğurdumu neroyla ben gircez sıraya ay vakit daralıyo ama artık bitsin şu günlerde nüyük kavuşma gerçekleşsin valla artık iyice sabırsızlanıyorummmmm
Selam kızlar.burası epey kalabalık.aman nazar değmesin
Bende bugün anneme geldim.kaç gündür evdeyim artık içim daraldı,gerçi annemde çok yakınya,neyse.
Medinecim ah senin yerinde olmak için neler vermezdim.o haftalara gelmek,doğumu beklemek süper valla.
annemlerdeki bilg.masa üstü,oturmak zorundayım benim yaramazlar tekme ata ata bir hal oldular.ikiside kasıklarımda,çok zorlanıyorum yürürkende.
canım benim teşekkür ederim iyiyim hamdolsun.hatırlanmak güzel şey opuyorumnanaktan
çoğu zaman yazmasamda gelip bakıyorum yazdıklarınıza.
sen nasılsın?nasıl geçiyo son haftalar.
medine de zorlanıyorum artık diyo korkmaya başladımeyvahedigeldismile
bide 21+2 olduk Allahın izniyle rabbim tamamına erdirir inşaallah hepimizinkini.öpücük herkese....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?