bu arada bunlar yazarkende kuzucuklarım ıkı kolda tekmelıyolar yanı teyzelerıne selam gonderıyolaaaarrr:))))))))))))
dırım kızım varya gece gece aglattın beni ne güzel anlatmışsın bu kadar güzel anlatılır o duygular allahım herkeze yaşatsın bu güzel duyguları .ama şurda koptum yere düşünce alkışlıyor diye yazmışsın ya gözümün önüne geldi allahım dünyada onlar kadar mahsum ve güzel olsaydı gönül rahatlıgıyla bu dünyaya salı verseydik onları ama acımasız bir dünyadayız deyilmi onlar için herşey güzel olur inşallah canım
kaçma şekerim
dırımcım seni artık daha iyi anlıyorum valla ama ben senin gibi olamam herhalde herşeye yetiyosun maşallah sana rabbim dahada güç versin inşallah
bu arada bunlar yazarkende kuzucuklarım ıkı kolda tekmelıyolar yanı teyzelerıne selam gonderıyolaaaarrr:))))))))))))
medinecim bizi korkutma demişsin ya korkma bitanem bu olayı şöyle düşün gerdek gecesi gibi kimininki çok acır kimininki acımaz ama öncesinde korkuturlar ya
abartılı bi örnek oldu ise kusurabakmayınnn
belli zaten gezmede olduğn sabahtan beri görünmedin gezenti karuuuu
allah yardımcn olsun medinecğm cnm ya 35 haftaya girmişsn artık son günler :1hug:
amnda aman yesinler onların gamzelerini,
kızlar merhaba,
bugün zorlu bir maceranın sonunda ikizlerle dönduk eve, redüksiyon gerçekten zor bir kararmış, ,nşallah sağlıkşa devam ederiz yola
Meraba kızlar.Ben de inşallah ikiz annesi olucam.İki gün önce öğrendim.10 Gün önce tek keseydi.İki kese iki bebek olmuş.Şok oldum ve çok ta mutluhihoyyyt Doğal yoldan benim o yüzden şaşkınlığım...
gunaydın kızlarrr,
ilk geceyi ağrısız ve kanamasız gecirdigim için mutluyuöm , iyi dileklerini sunan tümmm arkadaşlara teşekkürlerr :)
çok sevindim cnm,,,,aman full istirahat,,,
saol nerocumm, umutsuzluğa düşünce sen ve kayra umut oluyorsunuz bana. inşallah sizin gibi sağlıkla sona gelirimm
tünaydınlar kızlarrrrr nasılsınız bakimmmmm
ben bugün cananla buluşacağımm
cok canım sıkkın cok moralımbozuk cok streslıyım cok sınırlıyım allah sonumu hayretsın
cok canım sıkkın cok moralımbozuk cok streslıyım cok sınırlıyım allah sonumu hayretsın
nero kuzu annem çocukları salmıyor sen git dedi hemde montları yıkandı yolda yel alır dedi....
ben free cano çocuklarla gelecek ama
kız yawrukirpi biz sana köstekmi olduk :umursamaz:zemuszemus
şaka yapıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?