Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

OĞlan ÜÇtÜr uyumuyo dedeım ya sonunda uyuttum tıŞÖrtÜmÜ Çıkardım yanına koydum sanırım kendını kucaĞımda sanmaya yada hala yanımda olduĞunu sanarak uyuduuu artık bende sÜtÜmÜ saĞıppp yatabılırımm
ÖpÜyorum koca gÖbÜŞlerrrrrrrr

hımm anladım bende orada yaptım memnun kalacaksın yarın birso ile buluşacağız ama sanırım sen ağırlaştığın için gelemiyomuşsunnn iyi hissedersen kendini gel foruma gideceğiz

Kız canan nere gidiyosunuz bakim 2 çocukla,yarın hava yağmurlu birkere çıkmayın dışarıalsanaalsanasmile.forum neresi bu arada.şöyle cevahire gidin azcukta belki bende size ceeeeeee derim.

hımm anladım bende orada yaptım memnun kalacaksın yarın birso ile buluşacağız ama sanırım sen ağırlaştığın için gelemiyomuşsunnn iyi hissedersen kendini gel foruma gideceğiz

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hatuna bak valla gezecek maşalahhhhhhhhhh iyi gez tadını çıkar hele bir aya havalar tam düzelir dışardan içeri girmessiniz kızzz

canım hiç kolay değil ama gün be gün düzeliyor yani farkediliyor düzelme sadece biraz dinlenmeye fırsatın olmuyor o kadar bide benim gibi herşeye kendin yetişmeye çalışıyorsan daha zor tabii

enzoru o zaten canım tek başına herşeyi gögüslemek .işleri yapan biri olsa herşey daha kolay olacak sizler için gelecektede bizler için .onlarda dünyaya ayak uydurmaya çalışıyorlar kimisi çabuk ayak uyduruyor kimininde daha uzun sürüyor .allahım yardımcınız olsun canım usluda olsalar çok zor iki taneyi büyütmek.

evet cnm ağırlaştm yürümek çok iyi gelmiyor artık yarın son işlerim için işe gideceğim ben ,,,,size yazın katılmayı düşünüyorm şekerim,,,,,

yawrukırpıcım gecmıs olsunc anım bebeıslerın bırını cennet kusu ettın demek.allah kalan ıkısıne uzun omur ve bol saglık versın ınss

sag salım kucagına al arkadasım ınss..

butun hamısler sag saglım kucagımıza alamak nasıp etsın bebklerımızı allahım
dogum yapan annelere ve bebekelrıne ve eslerınede rabbım hzurlu omurler versın
AMıNNNN

Meraba kızlar.Ben de inşallah ikiz annesi olucam.İki gün önce öğrendim.10 Gün önce tek keseydi.İki kese iki bebek olmuş.Şok oldum ve çok ta mutluhihoyyyt Doğal yoldan benim o yüzden şaşkınlığım...

SLM MıLLET valla sayfamız tarihi bir an yaşıyor ya ne bu böleee

maşallahhhhhhhhhhhhhhh yeni annelereeee..................

ayyy gezin gezin demişsinizzzzzzzz
hatunlarrr ben geçen sene bu zamanda cerrahpaşada 80.yada 90 şişe serumla yatarak günlerimi geçiriyordum...artı 3 eylül 2009 da bi yattım 14 nisan 2009 da kalktım
gezmek sonuna kadar hakkım yawwwwwwwwwwwwwwwwwww................
ama çok istedim göbüşümü gere gere gezmeyi nasip değilmişşş............

canan çok iiyi özetlemiş duurmu
herkese göre durum çok farklı oluyor
ama uykusuzluj tek bebeği olanda da var çift bebek olandada
işte biz bikat daha uykusuzuz
ama düşünün ya üçüz olsaydı ne kadar yardımcınız olsada
anne olarakhepsi uyumadan uyuyamacaktık
çok şükür....hem zamanla o uykusuzluklara aldırmıyorsun
o kadar güzel ki evlattt......onlarla çocuk oluyorsun
en az onların gözlerii içi kadar gülüyor gözlerim
onların yaşam sevgisi kadar çağlıyor yüreğimm
alim yeni yeni yürüyor ...sanki ben atıyorum o adımları
bide düşünce alkış yapmıyormuuu olayın bittiği an işteee
kelimelerin tek kifyatesiz kaldığı anlatım evlat sevgisi
dünya üzerinde hiç bir sevgi onlara duyulan kadar temiz saf olamaz bence..

ayyy ne çok edebiyat yaptım dimi????çenesi düşük garuuyumm

yarın yağmurmu var aaaa çocukları almayın o zaman yawww

annemde tirip atar şimdi bugün çok gezdim çünki
gerçi ananem geldi oyalar onları ama
bakalım halama sölerim haha
oladı alırım kızancıkları yağmur çamur gezeriz analarının oğulları olsunlar onlarda

cano kızzzzzz adet olmuşsun kızımmm tikkat et bitane daha devrim le kemal gelir hahaha

kızlar hepınız cook tatlısınız ya hıcbırınızı tanımıyorum ama uzuntunuzude sevıncınızıde herzaman yasıyorum hergece okuduklarımı esımede anlatıyorum o bıle tanıdı artık hepınızı:)) allahım hepımızın yardımcısı olsun bız ozelız secılmıs kısılerız.en azından ben kendımı oyle hıssedıyorum opuyorum hepınızı coooookkkk ıyıgeceler kader arkadaslarım....

evet allah yardımcımız olsun zor ama zor olan şeyler güzeldir be....

ben öyle diyorum artık...

bu arada benim oğlanı teyzesi bıraktı annanesi aldı bu ara rahatım

anasıda bilgisayar başında ama nerdeyse 2ay giremedim nete 2 ayın acısı var içimde

evimden ayrıydım ayol bilgisayar neki

zaten gireceğim şu ara pazar 40 mevlüdümüz var onun koşturmacası başlıycak evde

temizlik de falan derken

teyzeleri bekliyoruz 40 mevlüdümüze

dırım kızım varya gece gece aglattın beni ne güzel anlatmışsın bu kadar güzel anlatılır o duygular allahım herkeze yaşatsın bu güzel duyguları .ama şurda koptum yere düşünce alkışlıyor diye yazmışsın ya gözümün önüne geldi allahım dünyada onlar kadar mahsum ve güzel olsaydı gönül rahatlıgıyla bu dünyaya salı verseydik onları ama acımasız bir dünyadayız deyilmi onlar için herşey güzel olur inşallah canım

bu arada bunlar yazarkende kuzucuklarım ıkı kolda tekmelıyolar yanı teyzelerıne selam gonderıyolaaaarrr:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…