Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Medinecim zor haftalardasın,inan ne kadar sıkıntın var tahmin edebiliyorum.sağa yatsan olmaz,sol tarafta aynı sıkıntı.gecen sağa sola dönmekle geçiyordur.dönmekte bari kolay olsa,o dahada işkence.Rabbim sabrının karşılığını versin canım.sağına ve soluna yastıkla desteklesen birde bacaklarının arasına yastık koy canım oda rahatlatıyor birazda olsa.

Rose Medine Nefes birde Floransa diye bir arkadaşımız var.hepinize merhaba,nasılsınız arkadaşlar.

canım valla yeni gördüm pc açık ama bakan kim .valla iyiyim demek çok isterdim am bu günlerde kendimi hiç iyi hissetmiyorum ellerim ayaklarım şişti bütün gün agrı çektim yine acayip şekilde makatıma agrı vuruyor sebebini anlayamadım dr. sormadım daha bu haftalarda bu kadar agrı ileride neler olacak korkar oldum .bide ikinci hamilelligim ama inanın bu gerçek bir hamilelik hat safada bir hamilelik ilk hamileligim yalancı hamilelikmiş heralde .hiç anlamamıştım hayırlısı allahtan napalım bu günlerde geçecek allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin kuzuuuuuuularımızı .

hayırlısı ollsun canım .

selam kızlar benim dr a gittik ciğer geliştirici için şu anlık ihtiyacım olmadığını söyledi herhangi bi risk olmadan açılma sularında azalma vs gibi durum olmadığından ciğer geliştirici yapmak kanser olurum korkusuna peşin peşin kemoterapiye girmek gibi olur dedi doğru olmaz sonuçta kimyasal dedi ama eğer gidişatta bi değişiklik olursa olumsuz o zaman yapıcaz dedi bebişlerim biri 1672 gr diğeride 1424 gr olmuşlar araları baya açılmış canım sıkıldı 60 gr filan en fazla fark oluyodu ama dr normal gayet iyi kiloları dedi ama ben tabi acaba napabilirim diye kendimi yiyorum soldaki oğluş zayıf olan bende hep soluma yatıyorum bu haftalarda biraz sağıma mı yatsam diyorum bi etkisi olurmu ama işte iç rahatlatma elimden bişi gelmez biliyorum bu arada tekrar iki hafta sonra çağırdı ve ondan sonrada haftada bir gidicekmişiz işte bizde haberler böyle canlar

maşallah canım bebişlerine kilolarıda iyi bak sağlıklarıda iyi allahım sonuna kadar hep öyle götürsün.şu ciğer geliştirici iğne olayı benide sıkıyor dr. 30. haftalarda belki vururuz dedi ama bana kalsa ben 28. haftada vurduracagım hep bi erken doğurma korkusu var içimde allahım esirgesin ama elinde deyil insanın işte.ama ben ne olursa olsun en geç 30. haftada yaptıracagım biraz içim rahatlar belki .

bende de vardı o sıkıntı ama sonraki zamanlarda gecti şükür olsun Rabbim kolaylık versin sen teki yaşadın ciftide tabii kolay geçmiçek sabrını versin ALLAHım inş benimde cok sıkıntılı geçiyo

Amin ALLAH hepimize versin inş anne olmak hiç kolay degil işte annemide bu noktadan sonra anlıyorum ya
Nereye yastık koysam daha cok rahatsız ediyo gececek böyle zaman inş

Canım hiç üzülme benimkilerin arasında 400 gr fark olmus bende cok üzüldüm doktor gayet iyi dedi bende hep sagıma yatıyorum sagımda oglum var o zayıf hep o düşünceyle soluma yatmak istiyorum bu sefer rahat edemiyorum aynen sen gibiyim ki arada cok dark var oglum 1500 kızım 1900 cok üzüldüm ama bizle alakası yok sanırım hep biri küçük oluyo

valla nefesçim bende dr um gibi düşünüyodum gerek yoksa yapılmasını istemiyodum gerek varsa istiyodum dr umda bu konuda içimi rahatlattı ben yaptırma konusunda ısrarcı değilim soru işaretleri var hep kafamda medine canım valla hep bi fark vardıda 60 gr filandı200 gr farkı duyunca canım sıkıldı çok büyüdükçe onlar farkta artıcak sanırım bende herhalde 33 haftama gelince senin ki kadar fark olucak uff ya insanın içi el vermiyo birini aç bırakıyorum gibi hissettim mafoldumben

canım mutlaka gerek varsa yapılmalı ama benim içim rahatetmiyor ilk oğlum 36. haftada doğdu bunlar ikiz yadaha erken dogarlasa diye endişeleniyorum o yüzden ne olursa olsun yaptıracagım dedim

gercekten ayni duyguyu yasiyorum daha cok yiyemiyorum gercekten midem almiyo ama doktor normal dedi bilmiyorumki belkide buhafta alir ins :sinifsinif:

Herkese günaydın kızlar....Ben 37+1 haftalık olarak 23 Mart sabah 05:35'te ıremimi, 05:37'de de Eylülümü aldım kucağıma...Spinal anestezi ile seseryan oldum..Allahım onların kokuları herşeye bedellAllahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın .....ırem 2680 gr 46 cm, Eylül 2090gr 41 cm olarak doğdu...Minişlerimi çookkk seviyorum kızlar anlatılmaz güzellikte bir duygu...Hepinizi öpüyorum.Bu arada haber alıpta tebrik eden arkadaşlara da çok çok teşekkür ediyorum.Rabim hepinize sağlıklı ve vakitli doğumlar nasip etsin.Vakit buldukça girerim...

alah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ıns vıl cım darısı bızlerın basına olsun resımelrı varsa koy da bakalım kuzulara

tehlıke sımdılık gectı cnm sukur onumuz hafta ıcı dr a gıdıcem gorucem bebişlerimi inş cınsıyetlerınıde ogrenıcem..hangı bebegı alacaklar canım en kucugunumu hangısı rısklı duruyo allah hakkında hayırlısını verır ınssa.s.

kızlar bıde ben bısey sorucam sısde hapsırdıgınızda kasıkalrınıza muthıs bır sancı saplanıormu 5-10 sanıyelık sole yoksa bır benmı yasıorum sızınde oluormu

canım gözünüz aydın.rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin ve analı babalı büyüsünler inşaallah.darısı da bizlere inşaallah.

kızlar bıde ben bısey sorucam sısde hapsırdıgınızda kasıkalrınıza muthıs bır sancı saplanıormu 5-10 sanıyelık sole yoksa bır benmı yasıorum sızınde oluormu

5-10 saniyelik hafif bi ağrı oluyo canım bende de.
benimde 3 gündür belim sırtım çok ağrıyo sabah kalktığımda neden öyle oluyo acaba.sizde de varmı böyle bişey.bide bebeklerimin birisi daha az hareket ediyo sanki.19+5 te normal mi acaba bunlar???

Gözünaydın canım. allah herkese bu duyguyu yaşatsın...

tünaydın cankuşlar......iyi haftasonları herkeşeeeeee......

cnm maşallah bize göre aradaki fark çok gibi geliyor ama dr göre değil bende salı gittm biri 1400 diğeri 1500 dedi bende şaşırdımçok değilmi diye ama değilmiş sende rahat ol üzülme

vilcğm tekrar hayırlı olsun allah uzun analı babalı ömürler nasip etsin hayırlı evlatlar olsun inşallahopuyorumnanaktan

ayyy vilcimde doğurmuşş oh maşalah artık sıra medinedeee
allah analı babalı sağlıklı büyütsün canım yavrularını
medinecim biz burda çok gördük seni 38 de doğurtucam diyen dr ları hiç biri beceremedi kevsere kayra örnek mesela sen hazırlığını yap heran herşeye hazır ol bu rahat son günleirin keyfini çıkar çünkü çok yakında uyku yemek yeme uzanmadinlenme vs hepsini unutacaksınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…