- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
selam kızlarrrrrr nasılsınız?
artvinli canım hadi gözün aydın şeker iyi çıkmış darısı bana ve yaptırcaka arkadaşlara inşallah....
eylülcümhadi güle güle git güle güle gel... bu arada neden bilmem geçen gece rüyamda seni gördümyani birni gördüm o senmişin DD hayır çıksın inşallah....
bende haftaya çarşamba 4 boyutluya giriciem heyacan tedirginlik hepsi bir arada....allahım hayırla dönmeyi nasip etsin....
fatoş canım isimler hayırlı olsun bende kızlarıma özgü- öykü yada cemre-ceren düşünüyorum tesadüfe bak
canım nerdeeeeeeeeeee öyle zağa gidemeyiz de anca çatalcaya gidicez ikizlerde pek yolculuk önermiyolar aslında tatil güzel olurdu ama ne yazık ki mümkün değil benim doğum hazirana zaten o zamana istanbul yakınlarında hava ısınmaz uzağa da gitmek yasak senin doğum daha geç belki yakınlarda bir yere gidersin inşallaheylülcüüm yazlık nerde? yola çıkılabiliyo mu o evrelerde yani? bu yaz tatil yapabilirmiyis ki, ikizlerden önce pek güsel olur aslında
evet canım inşallah öyle olucak kısmetse haklısın zaten uğraşıcak pek halim de yok artık karnım ağır geliyo sankioh eylülcğm hazır odaya gelicen işte ne güzel bide onunlamı uğraıcn bu halinle keyfine bak
sağol canım çok teşekkür ederim hayır olsun inşallah rüyan hayra çıksın ben de bu gece rüyamda bebekler tekmeliyodu çok fena bi uyandık tekmeliyolarmış 4:30 da uyandırdılar beni uyutmadılar yemek de yemiyim diye yataktan kalkmadım şeker yüklemem vardı sonucu pazartesi alıcamselam kızlarrrrrr nasılsınız?
eylülcümhadi güle güle git güle güle gel... bu arada neden bilmem geçen gece rüyamda seni gördümyani birni gördüm o senmişin DD hayır çıksın inşallah....
bende haftaya çarşamba 4 boyutluya giriciem heyacan tedirginlik hepsi bir arada....allahım hayırla dönmeyi nasip etsin....
canım kısmet olursa dua edicem inşallah Allah kabul eder. mobilya için bence içinden geldiğin gibi davran derim biz bakmaya başlamıştık uygun bişeye raslayınca da aldık biz çok karasız olduğumuz için iyi oldu yani .nasılsınız bugün kızlar bakdım gelen giden pek olmamış. işler yoğun heralde...
maşallah barekallah ben bugün çok iyim kuzucuklarım pek bi hareketli 2-3 gündür... yarın eşimle bebişlere mobilya bamaya gidicez bi mobilya beğenmiş onu göstercemiş. sice çokmu erken ya...yani ben daha erken diorum ama hevesleniyoruz almakmı doğru almamakmı bilmiyorum siz ne zman başladanızı alışverişe?????
bu arada yavrukirpiden haber çıkmamış. hayırla dönsün inşallah....
kızlar bide tüm hamişlerden bi dua istesem olurmu pazar günü çok yakın bi arakdaşımın transferi var.. onun için dua edebilirseniz çokkkkk sevinirim.....
hepinizii çokkkkk öptüm.....
canım el uyuşması bende de var herhangi bir eksiklikten değilmiş ama ne yazık ki geçmiyor doktor vitamin de verdi ama tam olarak geçyeceğini de belirtti benimkisi hiç geçmiyor günün 24 saati var hatta bir şey tutmaya korkuyorum düşürücem diye. neyseki bebeklerle ilgili bi sorun değilmiş buna da razıyım ben. sen de gidince doktoruna sorarsın zaten muhtemelen aynı çıkıyormerhaba arkadaşlar bu aralar ellerim uyuşuyor akşamları benim.. tuzu azalttım zaten.. normalmidir sşmizlerdede varmı yada varmıydı.. Neyapınca geçerki ? Bide bende kilo aldım artvinli canım 67 kiloydum şimdilerde aç karnına 76 kilo geliyorumÇok hızlı kilo alınıyor bide çok su içmeye çalışıyorum 3 litreye yakın.. ama hamileligin sonu nasıl gelcek bilmiyorum
ewet nero cum bugunde ayrı bısessız vallahı ıcıme daral geldı
ewet nero cum bugunde ayrı bısessız vallahı ıcıme daral geldı
nasılsınız bugün kızlar bakdım gelen giden pek olmamış. işler yoğun heralde...
maşallah barekallah ben bugün çok iyim kuzucuklarım pek bi hareketli 2-3 gündür... yarın eşimle bebişlere mobilya bamaya gidicez bi mobilya beğenmiş onu göstercemiş. sice çokmu erken ya...yani ben daha erken diorum ama hevesleniyoruz almakmı doğru almamakmı bilmiyorum siz ne zman başladanızı alışverişe?????
bu arada yavrukirpiden haber çıkmamış. hayırla dönsün inşallah....
kızlar bide tüm hamişlerden bi dua istesem olurmu pazar günü çok yakın bi arakdaşımın transferi var.. onun için dua edebilirseniz çokkkkk sevinirim.....
hepinizii çokkkkk öptüm.....
merhaba arkadaşlar bu aralar ellerim uyuşuyor akşamları benim.. tuzu azalttım zaten.. normalmidir sizlerdede varmı yada varmıydı.. Neyapınca geçerki ? Bide bende kilo aldım artvinli canım 67 kiloydum şimdilerde aç karnına 76 kilo geliyorumÇok hızlı kilo alınıyor bide çok su içmeye çalışıyorum 3 litreye yakın.. ama hamileligin sonu nasıl gelcek bilmiyorum
sagolasın canım Allahıma şükürler olsun biz iyiyiz biraz ara ara kasılmalar oluyor ama olacak kasılmalar yüzünden fazla ayakta kalamıyoruz sürekli yatıyorum sen nasılsın canım senin hamişlik nasıl gidiyor inşallah iyidir bu arada kızlar birşey soracagım bu kasılmaların bebeklere bir zararı olurmuRose Medine Nefes birde Floransa diye bir arkadaşımız var.hepinize merhaba,nasılsınız arkadaşlar.
Artvinli canım pek iyi degilim bugun cok kötüydüm artık bir gün bir gün kötü ama cok agırlaştım ki hiç kilo almama ma ragmen cok zorlanıyorum okadar baskı yapıyolar ki tuvaletten cıkamıyorum her dakka inş sabrederler bebişlerim
Sen nasılsın nasıl gidiyo
medinecigim sende gece yatarken nefes almakta zorlanıyormusun ben çok zorlanıyorum bu yüzden geceleri pek uyuyamıyorum doktor sürekli yat diyor ama sırt agrılarından dolayı yatamıyorum sendede oluyormu
Şükür olsun öyle bişi olmadıda ben gece tuvalete gitmekten uyyamıyorum aynı zamanda ne tarafa yatsam rahatsız oluyorum artık içim almıyo gibi cok zsorlanıyorum RAbbim hepimize kolaylık versin..
Doktor tarih verdimi sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?