benim bugün kaynanamlar bendeydi,
eltim hamileymiş,onu söylüyor bana,
onunda iki kızı vardı,kendince ailede erkeği tutturan gümüşlenecek sanki..
allah hepinizi hayırlısıyla kurtasrsın canlarım...... allaha emanet olun arada uğrarım yinee........
medinecim seninde aramıza katılman dün gibi maşallah 32 hafta olmuşsunuz
ohh yarasın kuzulara...bizde bugün dışarı çıktık biras katı meyve sıkacağı baktım ama kararsız kaldım çocuklar için gerekli olucak sanırım almak lazım galibaMedine, Vil maşallah canlarım sizde epey sona yaklaştınız sağlıkla gelsin kuzularınız .
acer sende sağlıkla büyüt inşalalh.
dirimcim geçmiş olsun.
Hymarry aman oğlan kız ne farkeder zamanı gelince anlarlar onlarda Allahım hayırlı evlat eylesin hepsini.
Artvinli sende en altın çağındasın ha maşallah şimdi hiiç geçmez gibi geliyordur sana kaydirigubbakcemile2
Kayra canım maşallah en hızlı toparlananlardansın eee tabii tecrübeli anneee yüzbin kere maşallaaah
kuzusunu uyutan geliyor ohh ohhhhh bende uyuttum ek gıdayada geçtik çok zevkli bişeymiş elelrinle onlara bişeyler hazırlamak. havuç elma suyu sıktım bayıla bayıla içtiler bide ben bakıyım tadına dedimdi aaa mis gibiymiş hazır karışık meyve sularıda neyin ensiymiş yanında ohh misss :)
uyumuyolar bunlar yaaa deli edecekler beniii sabah 8 den beri ayaktalar en uzun uykuları 10 dk sürdü oğlanı yıkadım rahatlasın diye kremledim masajladım anca uyuduu gece nasıl olcaz acabaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?