acer tebrik ederim çok şükür kiloları da iyiymiş tedbir olarak tutuyorlar demekki buna da şükür inşallah eve geldiği günleri de haber verirsin
tesekkur ederim... insallah haber veririm
acer canım çok çok tebrik ederim ama uygulama beni tam anlamıyla delirtti resmenklava:
günaydın iyi pazarlar kızlar,,,,,,nasılsınz iyimisiniz ??????
dalin cnm çok geçmiş olsun ilk mesajında çok üzüldüm ama sonrada çok sevindim cnm aman dikkat kalkma yerinden sadece vc yeter ona göre.....
günaydın nerocuum :)
sabah sabah bi sen bi ben gözümüzü açar açmaz buraya gelmişiz
Hayırlı günler kızlar........ Herkes iyidir inşallah.
Medinecim maşallah 32.haftan bitmiş bile.zafere çok azkalmış.
canim hqmd olsun rabbim ins sizlerede nasip etwin ins ne kadar zor olsada geldik bugune biraz daha sabretmeleri gerek
sen nasilsin nasil gidio bu haftalar
vilcim sanada hayirli pazarlar sen nasilsin zorlanmaya basladin dimi
kızlar herkeze ıyı pazarlar...19.haftama gırmeme az kaldı ama ben hala hıc bır hareket hıssetmıyorum ya korkuyorum bu yuzden dr gıtmemede daha 10 gunu var sız nezaman hıssettınız ve nasıl bı duyguydu bazen ara ara sancı gıbı gırıp cıkıyo omudur acaba dıyorum kendı kendıme..
Medinecim iyi gidiyor çok şükür.benim minikler kasıklarımda resmen,yürürken çok zorlanıyorum,ağırlaşıyorum.evdeyken çok farkına varmıyorum ama dışarı çıkıp iki adım atıyım 5 dk.sonra çok yoruluyorum.
canım daha erken hareketlerini hissetmen için,ama merak etme 1,2 haftaya kadar sende hissedersin tekmeleri,hemde biri başlar tekmelemeye diğerinide yoldan çıkartır,ikişer ikişer hissedersain tekemeleri.
Artvinli merhaba canım, senin kasıklarında hissetmen için erken değil mi biras?
ya benim de birkaç gündür çamaşırımda iltihabi akıntılar var, sarımsı hafif kötü kokulu, yaşadınız mı hiç nası bi enfeksiyon acaba? idrarda yanma filan yok, o sebep idrar yolu enfeksiyonu değildir sanıyorum ama emin olamadım bitürlü. yaşayan var mı?
Medinecim iyi gidiyor çok şükür.benim minikler kasıklarımda resmen,yürürken çok zorlanıyorum,ağırlaşıyorum.evdeyken çok farkına varmıyorum ama dışarı çıkıp iki adım atıyım 5 dk.sonra çok yoruluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?