gecmısı okudum fatoscum korkma bıseycık olmaz bende 8 haftalık hamıleyken tuvaletten cıktım kut dıe dustum popo ustu hıc bıseycık omadı bırde ustelık dusuk rıskım oldugu halde rabbım koruyor cnaım sıkma canını
ayy zuzucum hayırlı doğumlar ...sırayı ben alabiirim gerçi nisan nur var ama haberim yok ondan naptıki girmedi bikaçgündür acaba doğum yaptı mıki?
kızlar selam
biz allah kısmet ederse yarı sekiz bucukta doğuma giriyoruz....sıramı kime veriyorum acabaaa..
şimdilik hoşcakalın artık gelince görüşürülüz...bi arkadasım ben gelemezsem size haber vermeye calısıcak...cooook iyi bakın kendinze...
Günaydın kızlar..........biz bugün kuzularımla 12 de uyandıkmirmirmirmir.çok uykucu olduk bu aralar ya.
Bugün ayrıntılı ultrasyonumuz var.çok dua edin bize teyzeleri.
kızlar selam
biz allah kısmet ederse yarı sekiz bucukta doğuma giriyoruz....sıramı kime veriyorum acabaaa..
şimdilik hoşcakalın artık gelince görüşürülüz...bi arkadasım ben gelemezsem size haber vermeye calısıcak...cooook iyi bakın kendinze...
hoşgeldin dalincikk özledik seni, ben sanırım iyiyim, midem hafif limoni, açım ama canım hiçbişe istemiyor. senin neyin vardı?
kızlar selam
İnşallah sürpriz yapmazlar ve doktorun belirttiği tarihte gelir kuzucuklar..Benim kuzular her geçen gün ballanıyorlar teyzesi,yorucu ama çok zevkli..Hiç bir şeye vakit yok.Doğumun spinalmi olacak canım?ewt kaswacım az kaldı tarih vermedi bi 10 ün daha bekliyelim dedi bakalım kızlarım 10 gün bekliecklermi...Sen napıyon nasıl kuzucukların.
kızlar selam
[img=http://img1.loadtr.com/k-529859-kızlarım.jpg][/img]
kızlar vaktim olmuyor giremiyorum foto koyayım dedim..... vaktim oldukça yazarım....
Rose,canım benim kızlardan biri de hep 1 hafta gerideydi,hatta zaman zaman daha geride bile olabiliyordu,hala da öyleler,
ama geride olan kızımın refleksleri ve kuvveti diğerine göre çok daha iyi maşallah,
yani bir yerden eksik yada geride kalsa bile başka bir şeyi ileride oluyor,
merak etme canım..
aaaaaaaaaaayyy çok heyecanlıııııı,kızlar selam
maşallah canım benimmmmm maşallahh,[img=http://img1.loadtr.com/k-529859-kızlarım.jpg][/img]
kızlar vaktim olmuyor giremiyorum foto koyayım dedim..... vaktim oldukça yazarım....
ben doğurdummm:jeyyar::roflol:merhaba kızlar pc sorun vardı ancak geldim kimm doğdur etti nasılsınız bakimm
[img=http://img1.loadtr.com/k-529859-kızlarım.jpg][/img]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?