Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hoşgeldin dalincikk özledik seni, ben sanırım iyiyim, midem hafif limoni, açım ama canım hiçbişe istemiyor. senin neyin vardı?

kızlar selam
biz allah kısmet ederse yarı sekiz bucukta doğuma giriyoruz....sıramı kime veriyorum acabaaa..
şimdilik hoşcakalın artık gelince görüşürülüz...bi arkadasım ben gelemezsem size haber vermeye calısıcak...cooook iyi bakın kendinze...

ayy zuzucum hayırlı doğumlar ...sırayı ben alabiirim gerçi nisan nur var ama haberim yok ondan naptıki girmedi bikaçgündür acaba doğum yaptı mıki?

ayy zuzucum hayırlı doğumlar ...sırayı ben alabiirim gerçi nisan nur var ama haberim yok ondan naptıki girmedi bikaçgündür acaba doğum yaptı mıki?

sağol canım en son bildiğim dr 37 yi bekliyodu nisanın ama bilemiycem belki sıra sendedir ben burda yokken sırayı sen alırsam sımdiden ilk ben tebrik edeyim ozaman cok öptümmm

offff çok heyecanlı bir durum olmalııı, Allah yardımcın olsunnn, sağsalim dönün evinize üçünüzde inşallah. kalbimiz ve dualarımız seninle.

Günaydın kızlar..........biz bugün kuzularımla 12 de uyandıkmirmirmirmir.çok uykucu olduk bu aralar ya.
Bugün ayrıntılı ultrasyonumuz var.çok dua edin bize teyzeleri.

ooo uykucu şiri oldun sende artık başımıza zemuszemus çok rahatlamıştım ben ayrıntılı ultrasona girince dr okadar detaylı incelemesi çok iyi geldi,,,seninde inşallah çok iyi çıkacak sonuçların

cnm asıl sen iyi bak kendine ay ne heyecan allah hayırlı doğumlar nasip etsin kuzum:1hug:

Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin canım.hayırlısyla sağlıkla sende bebişlerinde kurtulursunuz güle oynaya evinize dönersiniz inşaalah.darısı sıradakine ve tüm sıradakilere...

ewt kaswacım az kaldı tarih vermedi bi 10 ün daha bekliyelim dedi bakalım kızlarım 10 gün bekliecklermi...Sen napıyon nasıl kuzucukların.
İnşallah sürpriz yapmazlar ve doktorun belirttiği tarihte gelir kuzucuklar..Benim kuzular her geçen gün ballanıyorlar teyzesi,yorucu ama çok zevkli..Hiç bir şeye vakit yok.Doğumun spinalmi olacak canım?

Canım ne mutlu yavruların yarın kucağında olacak inş...Dilerim her şey çok kolay geçer.Dualarımız seninle..

kayracığım maşallah çok tatlılar çok güzeller maşallahhh kırkbinkere
alıntı yapmadım belki silmek istersin

evet çok haklısın canım saglıklı vede vaktinde dogsunlarda önemli olanda bu zaten bunu pazartesiden beri daha iyi anladım pazartesi kasılmalarım oldu ve doktora gittim sancın vardedi doktorum hastaneye aldı 3 şişe serum 2 igne birsürü nidilat derken dün akşam eve geldim ve yatıyorum artık sürekli yatacagım galiba artık oturamıyorum zaten olacak kuzularımın canı sag olsunda yatarım napıyım herkes Allaha emanet olsun

aaaaaaaaaaayyy çok heyecanlıııııı,
çok güzellll,
çok tatlııııı,
hayatta belki bir kez daha yaşanmayacak güzellikte heyecan ve mutluluklar bunlarrropuyorumnanaktan,
sağlıkla gel canım beniimmmmŞeniz
[img=http://img1.loadtr.com/k-529859-kızlarım.jpg][/img]

kızlar vaktim olmuyor giremiyorum foto koyayım dedim..... vaktim oldukça yazarım....
maşallah canım benimmmmm maşallahh,
ömürleri uzun,bahtları açık,kaderleri pırıl pırıl olsun inşallah,
Rabbim herkesi yavrusuyla beraber birbine bağışlasınn
merhaba kızlar pc sorun vardı ancak geldim kimm doğdur etti nasılsınız bakimm
ben doğurdummm:jeyyar::roflol:
aaaahh ah burda doğuranları okuyuncaz içim pır pır ediyor,
benim de pc bozuktu yeni yeni takılıyorum canımgamyoncuiremsu
sen nasılsınnbayanssulusmile

hymarry cnm biz aynıyız valla ...çocukların dişi hastalığı ,babamızın seyhati ananemize gelmeler gitmeler aynı teranedeyiz biz koşturmaca......

ama şuan çokkkkkkkkkkkkkkkk mutluyummm alişimmmm yürüyorrr yaaa küçük adamım benimmm

Selam arkadaşlar.Biz geldik ama kimsecikler yoooooooook.
Kayra kızların çok tatlı maşallah,rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin.
zuzu canım sağlıkla doğur inşallah.Kuzuların çooooooook sağlıklı olsunlar.dualarım seninle ve kuzularınla.
Rose çok geçmiş olsun canım ya.ınşallah bir daha sıkıntı yaşamadan vakitlice alırsın kuzularını kucağına.

Dırım maşallah alişine,ay ne güzel bir duygudur ya,yürüdüğü,konuştuığu günleri görmek.darısı bizim başımıza inşallah.

günaydın kızlarrrr :)

şimdi zuzu doğumdadır, Allah yardımcısı olsun, darısı zamanı gelince tüm bekleyenlerin başına olsun.

Biz de bugün 10. haftamıza girdik, normal gitseydi 2 hafta sonra artık riskler daha da azaldı diye rahatlııcaktım ama şimdi önce redüksiyon, sonra serklaj stres yaratıyor. Sağsalim atlatırız inşallah bugünleri de. Benim bugünler de psikolojim de çalkantılı biraz, siz de yaşadınız mı gebelikle ilintili mi acaba?

günaydın hatunlar,,,,,

[img=http://img1.loadtr.com/k-529859-kızlarım.jpg][/img]

kızlar vaktim olmuyor giremiyorum foto koyayım dedim..... vaktim oldukça yazarım....

maşallah allahım ne tatlılar allah hayırlı evlatlar nasip etsin allah nazarlardan korusun inşallah kayracğm,,opuyorumnanaktan

dırım kız yürüyor demek yaşına girmeden maşallah kuzuma erkek çocuklar geç yürür ya normalde ama seninki hızlı gonzales:1hug:

herkese hayırlı sağlıklı günler....

zuzu Allah yar ve yardımcın olsun.inşaallah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim.

dirim çok sevindim alişin yürümesine.darısı bizlere inşaallah.

yavrukirpicim bende yaşıyorum zaman zaman.bunalım tyakılıyorum bazen,içim sıkılıyo gibi oluyo,ağlıyorum hatta.hamilelikten galiba...inşaallah hayırlısyla sağlıkla rabbimin izniyle atlatırız bugünleri kavuşuruz yavrularımıza..

kayra kızlarına maşaallah subhanallah.çok tatlılar..kaç kilo doğdular prenseler...

fatoş hanım sen nasılsın canım.geçen ayağın kayıp düşmüştün.inşaaallah herşey yolundadır.

kızlar ya bişey dicem.dün çok halsizdim ve cır cır olmuştum.galiba yediğimbişey dokundu yada küçük bir besin zehirlenmesi yaşadım.bugün iyiyim ama çok korkuyorum bebeklerime bişey olacak diye.şuan kımıldıyorlar gibi ama daha 17+3 olduğumuz için pekde hareketleri çözemiyorum.of of ..güzel şeyler duymaya ihiyacım var.rabbim hepimizin yavrularını hayırlısıyla sağlıkla bağışlasın inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…