Tebrik ederim,saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
slm kızlar,
bugün kan testimde değer çok yüksek çıktı, ikiz olma olsılığı oldukça yüksek dedi dr.Şaşkınım, çok mutluyum. Tecrübeli arkadaşlardan dikkat etmem gereken şeyleri öğrenmek isterim.
selaaaam ben geldim kızlar evimdeyim... herşey yolunda ama kızlar doymuyor..... hem emziriyorum hem mama ama ne faydaaaaaa........... inşallah yoluna girecek herşey.... bebekleri yıkadım kendim duşumu aldım.... size bir selam vereyim diye geldim.... hemen çıkyorum..
iyi dilekleriniz için herpinize ayrı ayrı teşekkür ederim....darısı hamilelerin başına inşallah.....
kızlar çiçeğimi kaptım hediyemi aldım özürde dilendi yumuşadım bende daha iyiyim çok şükürkaydirigubbakcemile3 ne menfaat ama dua etsin yıldönümümüz töbe yumuşamazdım yoksam
bu bahsi kapatalımda çok çok daha önemli herşeyden önemli bi durum var kızlar benim bi kaç gündür kasılmalarım arttı dönem olarak normal mi artık stresten midir yoksa anormal bi durum olabilirmi Allah korusun artık rahatsız olmaya başladım iyide magnezyumda içiyorum günde 3 kere artık zaman yaklaşıyo diyemi artıyo nedir yaaa
kızlar çiçeğimi kaptım hediyemi aldım özürde dilendi yumuşadım bende daha iyiyim çok şükürkaydirigubbakcemile3 ne menfaat ama dua etsin yıldönümümüz töbe yumuşamazdım yoksam
bu bahsi kapatalımda çok çok daha önemli herşeyden önemli bi durum var kızlar benim bi kaç gündür kasılmalarım arttı dönem olarak normal mi artık stresten midir yoksa anormal bi durum olabilirmi Allah korusun artık rahatsız olmaya başladım iyide magnezyumda içiyorum günde 3 kere artık zaman yaklaşıyo diyemi artıyo nedir yaaa
kızlar merhabalar nasılsınız geramino canım kasılmalar başlayınca benim doktorum söyle ilaç vericem demişti. benim daha başlamadı çok şükür ama demek ki başlaması normal panik olma canım.
kızlar bi de bi şey sorucam size benim kasılma değil ama kasıklarımda hafif hafif sızlama oluyo bir haftadır falan var sizde oldu mu bu dönemde
benim olmadı cnm,sen magnesıum kullanıyormusn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?