Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

[vesta canım hayırlı uğurlu olsun diyelim şimdiden inşallah,
hemen ilk etapta tereddütlü yaklaşma,
kendini herkesten ayrı tutma,kendini dinleme,
normalde hamileleer ne kadar ve neye dikkat ediyorlarsa sen de ancak o kadarını yap,hiç kendini dinleme,kendini şartlama,
keyfine bak,bu topiğe takıl,gerisi oooohhhh...

çok teşekkür ederim, çok şaşkınım nasıl geçecek hamilelik merak ediyorum. Yavaş yavaş buradaki tecrübeli arkadaşları da takip ederek öğrenicem artık.Henüz çok küçük benimkiler 3 gün sonra 4 haftalık olacak.
Umarım hepimiz sağlıkla geçiririz, sağlıcakla kucağımıza alırız.

günaydın canlarrrr
tüm emekçi kadın arkadaşlarımın kadınlar gününü kutluyorummm

nero canım süt sağma makinesini ben çok kullanıyorum yani bencemuhakkak olmalı gibi ama burda kullanmayan arkadaşlarda var
şöylede yapabilirsin doğumdan sonra ihtiyaç durumuna göre alabilirsin nede olsa bulunabilen bişi ben medela kullanıyorum alacak olursan tavsiye ederim

Tebrik ederim,saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

günaydın koca göbüşlü hatunlar ve bebişler artık kucağında olan anneler....Kadınlar gününüz kutlu olsunnn a.s.

kadınlar gününüz kutlu olsun güzel göbüşlü,kucağı bebişli ve henüz göbüşü büyümemiş sultanlar...

günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun bugün bide benm evlilik yıldönümüm kocayla küstüksempatiksalakcinni akşam yanaşır nasılsa 12 den sonra dedim yanaşmadı ama bu iş bugünde uzarsa elimden çekiceği var bütün sene asarım suratımı görürr ya bazen bu kadar odun olmak zorundalarmı ama diyorum ki armut dibine düşer anası ne ki oğlundan ne bekliim:umursamaz:

ys kısslar bişi sorucam şimdi bende şeker çıktı ya sezeryan yaram daha geç mi iyileşir acaba uzun mu sürer geçmesi yakınlarından filan bilen varsa bi söylesin bana ya aklıma takıldı perşembe dr a sorucam ama o zamana kadar öğrreni ufaktan bişi

gerinimo canım .evlilik yıl dönümün kutlu olsun .
bunlar seni iyi doldurmuş valla iyi sinirlendiemiş.kız o küsmekte ne boş vercen hiççççççççç önemsemiyeceksin erkeklerin en sinir oldugu şey .amaçları zaten senin
en sinir oldugun şeyi yapıp alt etmek çünki biz kadınlar hemen tepki veriyoruz .oda onların işine geliyor kavgayı küslügü çıkaran biz oluyoruz hemen .onun için tın olacaksın :teytey: canım
ben bunu 13 yıldan sonra öğrendim en iyisi bile bunu kullanıyor.

günaydın herkeseeee,
vay anasını sayın seyirciler,bugün kadınlar günüymüş,ben daha çok Elazığ depremiyle ilgileniyorum,ondan hiç haberim yoktu,
ben de burdan herkesin kadınlar gününü kutluyorum,
kadın olmanın en güzel anlarını yaşayan hamişleri ve bebeklerine kavuşmuş anneleri kutluyorum,iyi ki varız yaaaww,

geranimo hiç takma canım,tribal enfeksiyona boğma kendini,pppöööff değmez hiçbirineeee..

yooo ben biliyorum nefesçim yapıcamı anamdan başka kimseden fayda yok diyip bu iki hafta annemlerle bebek odasını yerleştirip hazırlayıp 2 hafta sonra gidicem doğuma kadar annemde kalıcam ne kayın valide derdi var ne misafir nede kocadan mecbur kalıpta bi iş istemek var bütün hamileliğim kocamın sülalesi yüzünden gergin geçti son zamanlarım huzurlu geçsin bari ondan sonra ne halt ederlerse etsinler ay çok doldum yaaa

selam kıslar nasılsınız
bugun saat 2 de kontrolum var ınsallah duyarım kalp atıslarını

hayırlı haberler ile cnm

kız allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

normalde şeker hastası olanların ameliyatları daha geç kapanıyor cnm ama dikkat edersin

canım aman sen gerçekten çok dolmuşsun ama bebişler hissediyor bu huzursuzlugunu .
ama haddim olmayarak birşey söyliyeyim canım .bence bir kadının kendine yapacagı en büyük kötülüklerden biri evini bırakmak bak kocasını demiyorum o evin hakimi sensin herzaman .ortamını bilemem ama rest çekmek daha iyi şart koşmakta eveden gitmek kafanı dinlemen saglamaz daha çok gıcık olursun valla yada ben bu konuda çok katıyım
açıkça evden kovar kafayı dinlerim tavrım var herzaman evimizin hakimi biziz her zaman
bohçasını verrrrr anasının evinde o kafayı dinlesinnnn kızzzzzzzzzzz ::lepi:

ay son lafına bayıldım valla gözümde canlandırdım kahkahayı patlattım resmen valla ben hepsiyle başa çıkarım bunlarında nefesçim şu hamilelik olayı yüzünden kafamı bozmak istemiyorum en huzurlu yer neresiyse oraya gidim istiyorum ama doğumdan sonrada canlarına okurum zaten kendi evimde 3 /4 haftalık plan yapmaya çalışıyorum şaka gibi ya gelen olmasın kaynanam gelmesin etmesin diye çok sinir bozucu böyle olucağna gidim kafamı dinlim diyorum neyse ben kaçar teyzeme gidim biraz bunladım çok bi hava alim evde vakit geçmicek yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…