Hepinize hayırlı cumalar..Bugün randevumuz var,çok heyecanlıyım.İnşallah öğrenebilirim cinsiyetlerini,bir de sağlıklı olduklarını görsem...Nasıl özledim anlatamam miniklerimi.Her şey istediğiniz gibi olsun.Gününüz güzel geçsin:1hug:
Ben doğma büyüme İstanbullu baba tarafından Sinoplu,anne tarafından Tekirdağlı,koca tarafından Mardinliyim.Genel bir ülke karması..
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
biz bu gün tetenoz aşımızı yaptırdık. ikincisi 1 ay sonra
sizler yaptırdınız mı?
arkadasım öncekı yazılarını okudum da bendee anne tarafından tekırdağlıyım ve doğma büyüme de oralıyım hemserı çıktık yaaaa baksana ondan sana kanım kaynadı benım benımde eşim artvınlı bizde gecen yaz gittik oralara çok güzel karadenız yaaaa
Canım çok memnun oldummzemuszemus,biz anne kültürü ağırlıklı yetiştik daha çok,Tekirdağ hanımları sessiz baskındır evde biliyorsun,bilmem sizde de öyle mi,çok güzeldir oralar,samimidri,içtendir..
evet canım aynen öyle sessiz ve baskın dediğim dedik annem evın patronu benım o ne derse o olur mesela evet canım içtendırler atvde bir dizi basladı kız kaçıran diye izliyomusun şarköyde çekılıyo ben aslen oralıyım
Reklemlarını gördüm ama izlemedim,bakarım kısmetse.Malkaralıyız biz de..
muallimcim böyle birşey duymadım,yaptırmadan önce doktoruma sordum yaptırayım mı diye?O da her ihtimale karşı yaptır kurtul dedi.Sağlık ocağına bi kaydolsana canım.Yakınında bir yer vardır.Onlar geliyorlar evine,bilgilendirme yapıyorlar,yemen veya yememen gereken şeylerin bir çetelesini veriyorlar,yaptırman uygun olan aşlıların takvimini çıkarıyorlar vs..
Yani sağlık ocağındakilerde benim ikiz gebelki yaşadığımı biliyorlar,hadi doktoruma sormasaydım,onlar söylerlerdi sakıncalı diye,ki hiç böyle bişey duymadım canım..
Doktor konusunda ne düşünüyorsun?
hymary canı coğul gebelıklerde tetanoz aısı yapılmıyo denılıyo yanlışmı bılıyorum acaba.............
Reklemlarını gördüm ama izlemedim,bakarım kısmetse.Malkaralıyız biz de..
vay bee bende malkaralıyım hemşeriyiz yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?