Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım belki o terslikten kaynaklanan bir ağrıdır. doktorun daha iyi yol gösterecektir. ya bu hafta biraz da prosgestandan sanırım karnım öyle şişki görsen inanamazsın. hele akşamları 5-6 aylık oluyorum resmen. ciddi birşey yoktur umarım, e yarın gideceksen de bugün telefonla sorsan, bakalım mı derki? belki içini rahatlatır dedim.

merhaba kıslar
bende 5+6 ıkızlerıme hamıleyım tup bebekle kaldım ohss den dolayı 16 gun hastanede yattım şimdi biraz daha iyiyim çok sukur annemde kalıyorum
keselerı gorduk sadece 8 martta gıdıcem ınsallah kalp atıslarınıda duyarım çok heyecanlıyım

Hayırlı olsun canım ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin resimlerini koyda görelim

teşekkür ederim canım koyacağım resimleri aklımda..

ay canım ya ne güzel haftalara geldin sen öyle rabbim bi solukta kurtarsın inş..
cvp vermek isteyip istememk değil canım çoğu zaman gözden kaçıyo ya da sorduğun anda kimse burda olmammış olabilir.bu haftalarda genellikle rahim büyüdüğü için ağrılar kasılmalar olabiliyor.Amam uzun süren ağrıysa doktorunla görüş derim.

hayırlı olsun bebişlerin

erken doğum tehliken varsa sürekli yatman gerekebilir canım dikkat et kendine derim..Benim daha ilk günlerde olmuştu az bi kanamam kılcal damar çatlamıştı rahim duvarında bebekler kendilerine yer yaparken..ilk 3 ay yattım sürekli düşük tehlikesi var demişti doktorum ama şükür bak kaçıncı haftalara geldik.Bol bol sıvı tüketip istirat etmiştim..sende dikkat et derimm geçmiş olsun

canım kasıklarda batmalar tuvalete sıkışıncada olur ..Bende de oluyo ..

bu arada herkese günaydınnn umarım güzel bir gün olur herkes için...Bı kahvaltı yapıp geleyip sayfaya bakmadan geçemedim mutfağağ çok özlemişim sohbet etmeyi....

Hoşgeldin canımm, hayırlı olsun. :)

canım kasıklarda batmalar tuvalete sıkışıncada olur ..Bende de oluyo ..

aaa belki de ondandır, zaten özellikle geceleri accaip sıkışmış uyanıyorum ve genelde bunu yaşıyorum. vücudumuz değişiyor tabii, bize yeni yeni tepkiler vermesi normal sanırım.

kızlar ben biraz da çalışayım, görüşmek üzere.

ileri haftalarda azda olsa wc ye çıkmadan oturamıyırsunuz..azcıkda olsa kasılma ve ağrı yapıyor.. inanın bazen gece 7 kere kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…