ben buraya yazıorum benden deneyımlılerde okuyorlar cvp vermek ısteseler verırler demekkı ıstemıorlar zorlamaya gerek yok dıe dusunuorum...senınkı sımdı bu haftalarda gaz sancısıdır.bende senden deneyımlı kaydirigubbakcemile3 rahmın yenı yenı buyumeye basladıgı ıcın gaz yapar onu tutan damaalr gerılır onun sancısı senınkı dr um ole demıstı bana bakalım bnm rahım ne durumda bırde bnm rahmım tersmıs baya ılkmuayenede bana sen hamıle deılsınkı demıstı kese mese yok demıstsonra assalara baktı ha tamam cok ters rahın demıstı ben dr a akıl verıp alttanbak daha ıyı gorunur demsıtım bozulmustuzemuszemuszemuszemus
Hayırlı olsun canım ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin resimlerini koyda görelim
teşekkür ederim canım koyacağım resimleri aklımda..
ay canım ya ne güzel haftalara geldin sen öyle rabbim bi solukta kurtarsın inş..günaydın kızlar......... ben bugün çoook kötüyüm..çok ağrım var... bacaklarım vücudumu taşımıyor artık sol bacağımı sürüyerek geziyorum........doktorumda burda yok........ ama eğer dayanamazsam gidip özel bir hastaneyle konuşup aldıracağım... küvez derdide kalmadı inşallah.........
cvp vermek isteyip istememk değil canım çoğu zaman gözden kaçıyo ya da sorduğun anda kimse burda olmammış olabilir.bu haftalarda genellikle rahim büyüdüğü için ağrılar kasılmalar olabiliyor.Amam uzun süren ağrıysa doktorunla görüş derim.ben buraya yazıorum benden deneyımlılerde okuyorlar cvp vermek ısteseler verırler demekkı ıstemıorlar zorlamaya gerek yok dıe dusunuorum...senınkı sımdı bu haftalarda gaz sancısıdır.bende senden deneyımlı kaydirigubbakcemile3 rahmın yenı yenı buyumeye basladıgı ıcın gaz yapar onu tutan damaalr gerılır onun sancısı senınkı dr um ole demıstı bana bakalım bnm rahım ne durumda bırde bnm rahmım tersmıs baya ılkmuayenede bana sen hamıle deılsınkı demıstı kese mese yok demıstsonra assalara baktı ha tamam cok ters rahın demıstı ben dr a akıl verıp alttanbak daha ıyı gorunur demsıtım bozulmustuzemuszemuszemuszemus
merhaba kıslar
bende 5+6 ıkızlerıme hamıleyım tup bebekle kaldım ohss den dolayı 16 gun hastanede yattım şimdi biraz daha iyiyim çok sukur annemde kalıyorum
keselerı gorduk sadece 8 martta gıdıcem ınsallah kalp atıslarınıda duyarım çok heyecanlıyım
arkadaşlar merhaba.benimde iki kızım olacakmış allaha şükür.yalnız durup dururken kanamam oldu.biraz korktum.aranızda bu durumu yaşayanlar varmı?dr um bebekler büyüdüğü için,eşinin biri rahimi kapatmış.oradaki kılcal damar çatlamış.bebeklere bir zararı olmaz.erken doğum olabilir dedi.
Geçmiş olsun canım yaa, senden deneyimlilere bir sor bakalım, belki olabiliyordur. ben de bu sabah tuvalete kalktığımda sağ kasığımda accaip bi sancı vardı, 1-2 dakika adım atamadım hatta sonra hafifledi. belki de olağan birşeydir sıkma canını
merhaba kıslar
bende 5+6 ıkızlerıme hamıleyım tup bebekle kaldım ohss den dolayı 16 gun hastanede yattım şimdi biraz daha iyiyim çok sukur annemde kalıyorum
keselerı gorduk sadece 8 martta gıdıcem ınsallah kalp atıslarınıda duyarım çok heyecanlıyım
hayırlı olsun bebişlerin
Hoşgeldin canımm, hayırlı olsun. :)
canım kasıklarda batmalar tuvalete sıkışıncada olur ..Bende de oluyo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?