• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

en ilginç değerlerden birisi benimki galiba...12. gün değerim 48, 14. gün 111 çıkmıştı.tüp bebek merkezinden tek tutunmuştur dediler bize.kendi doğum doktorumda ikiz olabilir dedi.3. ultrasonda ortaya çıktı ikiz olduğu.tek , ikiz veya .... rabbim herkesin evladını sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı,büyütmeyi nasip etsin inşaallah.
bu arada fatoş hanım seninle aynı zamanlarda doğum yapcaz galiba Allah nasip ederse...bizde 15+4 olduk.

ne güzel tam tamına aynı haftadayız :)

benim bebişler usg de 4 gün öndeydiler en son

bakalım pzt kontrolümüz var. nasıllar..

sen cinsiyetini öğrendinmi canım.....

dr bana doğum tarihine 20 temmuz dedi... boshayallersmile

senin günün bellimi? bilmiyorumkismile

senin gene iyi beni daha 2 hafta sonra 38+2 de alacak ....

canım daha iyi değil mi nerdeyse tek gebelik sezeryanı gibi olacak seninki tosuncukların olur işte :)) benim bebekler 3 civarı olacaklar sanırım ama ben daha bekleyemiyorum Kayra beton gibi oldum belden altımı tanıyamıyorum artık mafoldumben bana bıraksaydı doğurmuştum şimdiden 37+0 dedi kabul ettik mecbur ne edelim değil mi Allah hayırlı doğumlar nasip etsin herkese meğer hamileliğin ilk zamanları ne rahatmış dumur oldum kız :)))

İyi akşamlar....Hastanedeyiz.Afra'm rahatsız.Bronşiyolit teşhisi konuldu.Dün öğlen yattık hastaneye..Yavruma serum takıldı.O damar bulunana dek benim ömrümden ömür gitti.Çok yandı yavrumun canı..3 tüpte kan aldılar.Ağzından hava veriyorlar ve soğuk buhar alıyoruz.Dünden beri bitmeyen serumuyla birlikte..Yavrum bitkin,yorgun ve öylesine sabırlı..İnanamıyorum bu çocuk nasıl birden fenalaştı.Bu kadar bakıma, özene rağmen gerçekten inanamıyorum.Safa'm anneannesinde..İlk ayrılığımız..Annelik zor iş...İyileş Afra'm...Safa'mı özledim...

Canım cok geçmiş olsun...
Rabbim kolaylık versin

kızlar bugün çok tuhaf bişey oldu,

doktora gittik iki kese daha da büyümüş biri minik ama hala üçünde de kalp atışı var. dedim bu kendiliğinde yok olur dokunmayalım, doktor ısrarla itiraz etti kalbi atıyor büyür mutlaka hemen hallediveririz dedi. neyse girdik operasyona içimde crinone artıkları fena halde birikmiş onu temizlemeleri ayrı bir eziyet oldu, bir de üstüne girdi içeri ama birtürlü bebeğe ulaşamadı, arkada kalmış minix. velhasılı üçüz gittik üçüz geldik. 11. haftada karından deneriz dedi. bende acaba Allah'tan bir işaret mi bak olamdı filan dedim ama doktorum hala ısrarla üçüz olmaz diyor.
işte böyle kızlar
Ah canım ya seninkide yılan hikayesi gibi Rabbim hakkında hayırlısnı versin neden ısrarlı bu doktor kalsa sorun mu oluyo

ACIBADEM SAĞLIK GRUBU � Hastaneler, Tıp Merkezleri ve Laboratuvar Hizmetleri ile Türkiye�nin En Büyük Sağlık Grubu[/url]
bu da oğlum ÇINAR EMİR'im miki farem..
ACIBADEM SAĞLIK GRUBU � Hastaneler, Tıp Merkezleri ve Laboratuvar Hizmetleri ile Türkiye�nin En Büyük Sağlık Grubu
öpüyorum kızlar hepinizi..kendinize ve bebeklerinize iyi bakın..yeni annecikler sütünüzle kalın :))[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Burcin cok şekerler canım..
RAbbim sen güzel günlerini göstersin size inş

Ah canım ya seninkide yılan hikayesi gibi Rabbim hakkında hayırlısnı versin neden ısrarlı bu doktor kalsa sorun mu oluyo

Ya sanırım taşıyamamamdan ya da düşük riskinden korkuyor. düşükle sonuçlanan çok üçüz görmüşte ondan medinecimm

Ya sanırım taşıyamamamdan ya da düşük riskinden korkuyor. düşükle sonuçlanan çok üçüz görmüşte ondan medinecimm

ee ama her 3 uz dusuormu canım neden tasıyamayasınki kotusunu dusunme aaaaaaa kızıcam ha ewn ıyısı neyse onu yap yok tasıyamam yok duser deme once kendını dusun hakkında en hayırlısı neyse onu yap kendını ıyı hıssedıorsan tası o bebeklerı ama yok yapamam dıorsan aldır canım okohaoldumsmile

KIZLAR KIZLAR GELEMMI YANAGIZDAN OPEMMIkaydirigubbakcemile2 BUFUN COK KEYIFLIYIM

aman nazar değmesin ne güzel,,

walla bende bugün işe geldim o sebep tedirginim biras, yorulmamaya çalışıyorum. bir de 2 gündür artık bulantı yavaştan hissediliyor, canım çoğu şeyi istememeye başladı. ama onun dışında dördümüz de iyiyis şükür dalin teyzeleri :)

ya ben birden fazla kişiden alıntı yapmayı bilmiyorum. sen biliosan göstersene :)

cnm bu mesajdan alıntının yanında HQ var ona tıklarsan cevap yazarken seçtiğin tüm mesajlar çıkar,

burçinnnn burdamısın

Canım cok geçmiş olsun...
Rabbim kolaylık versin

Burcin cok şekerler canım..
RAbbim sen güzel günlerini göstersin size inş
amiiinn inşallaaahhh canım benim..
aman nazar değmesin ne güzel,,

cnm bu mesajdan alıntının yanında HQ var ona tıklarsan cevap yazarken seçtiğin tüm mesajlar çıkar,

burçinnnn burdamısın

burdayım canım..nasılsın?

canım daha iyi değil mi nerdeyse tek gebelik sezeryanı gibi olacak seninki tosuncukların olur işte :)) benim bebekler 3 civarı olacaklar sanırım ama ben daha bekleyemiyorum Kayra beton gibi oldum belden altımı tanıyamıyorum artık mafoldumben bana bıraksaydı doğurmuştum şimdiden 37+0 dedi kabul ettik mecbur ne edelim değil mi Allah hayırlı doğumlar nasip etsin herkese meğer hamileliğin ilk zamanları ne rahatmış dumur oldum kız :)))

herkese merhbaaaaaaa

selinius ve kayra takipcinizim arkanızdan geliyorum anacım hatta bu gidisle kayrayla aynı gün doğurucamm... masallah tosuncuk olcaklar bebelerdeeeee..
benim kuuzularım 2.5 civarı doğacak sanırım 36 artı 2 de planlıyoruz simdilik doğumu....

merhaba kızlarr günlerdir giremiyodum gerçi pek merak eden olmamaış ama söliyim evde tadilat vardı yeni yeni toparlanmaya başladık işte

Canım yaşamadan anlaşılmaz ki doktor en kötüsü söylemiş aynı zamanda olmamıs baksana Rabbimin sana bir armaganı genede hayırlısı olsun ....

merhaba kızlarr günlerdir giremiyodum gerçi pek merak eden olmamaış ama söliyim evde tadilat vardı yeni yeni toparlanmaya başladık işte

Canım kolay gelsin ne kadar sürücek öyle tadilat hem bu aylarda nasıl ugrasıyosun yahu nasılsın bebişlerin nasıl

mrb kayra.forumdan baktımda , tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz,ancak buradan ulaşabildim.sorunumuz sizinkine yakın gibi.bana yardımcı olursan seviinirim.hangi merkezde hamile kaldığını öğrenebilirmiyim?Allah hayırlı etsin bebişlerini.teşekkürler şimdiden

ilk denemede memorial de hamile kaldım...kızım var 6 yaşında.... ikinci denememde acıbademde oldu... rabbim nasip ederse onlarda kız 12 gün sonra alıcam kucağıma..

Back