• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

iyiyim cnm sağol..bebekler de iyi..bi ağlıyolar bi susuyolar..şimdi yanlarına gidiyorum..
görüşürüz sonra yine..

bak bakalım kuzularına,

tsk ederım nero ka

rica ederim

merhaba kızlarr günlerdir giremiyodum gerçi pek merak eden olmamaış ama söliyim evde tadilat vardı yeni yeni toparlanmaya başladık işte

bahsetmiştin cnm,zor olmadımı bu haftalarda?

Canım kolay gelsin ne kadar sürücek öyle tadilat hem bu aylarda nasıl ugrasıyosun yahu nasılsın bebişlerin nasıl

bahsetmiştin cnm,zor olmadımı bu haftalarda?

sağolsun kayınvalidem ve annem burdalar hiç bişiye elimi sürdürmedişer bitti zaten yerleştirdik sayılır haftasonuda kuzularımın odalarını düzenlicez sonra beklicez artık..bu arada bu gün doktora gittim doğum öncesi iznimi başlattım zorlanmaya başladım artık kafaları aşağıda kuzularımın...ondan kasıklarıma baskı oluyomuş..nst sancım falan çıkmadı şükür ama artık istirahat vaktii....bol bol burda olucam yaniii...

anacım topik ne kadar ıssızlaştı böyle...... 2 günde 1 sayfa ileliyor anca..
ben doktora gittim geldim... doktor hala 11 mart a ısrarlı... 2-6 mart arasında da erzuruma görevli gidecek banada doğurmak yasak...bebekler 3 kilo olmuş... ultrasona göreee ... 3 olmasada 2500 gr.mı geçmişlerdir heralde...yani inşallah....

Günaydın kızlar.............nasılsınız.......
Kayracım maşallah ya,çok iyi gidiyorsun.
Allahın izniyle vaktinde gelecek senin kuzular.
Gerçekten artık çok ıssız buralar,herkes bir merhaba diyor çıkıyor.
Neyseki onu unutmuyoruz(merhaba demeyi)
Dırım Canan nerdesiniz ya,sizde gelmiyosunuz

ben doktora gittim geldim... doktor hala 11 mart a ısrarlı... 2-6 mart arasında da erzuruma görevli gidecek banada doğurmak yasak...bebekler 3 kilo olmuş... ultrasona göreee ... 3 olmasada 2500 gr.mı geçmişlerdir heralde...yani inşallah....

oy oyy maşallah kayracım bebişlerinede sanada :)

sen beni geçmeye kararlısın anlaşılan hadi bakalım sağlıkla inşallah.

çabucak geçer o zaman gözünde büyümesin sakın tadını çıkar çek göbüşünün resmini bol boool. bide yüzünü gözünü çek doğurduktan sonra anaa ben ne kadar çirkin olmuşum o zamanlar diyecen korkacan göbüşündende sırnaşık şey

kayracığım maşallah kızlarıma yaa çok iyi hemde 36 haftalarında maş..maş..deseydn doktoruna cnm ya
bekleriz senin kızlar uslu maşallah..

artvinli kuzum bu hafta annem bendeydi cnm bize diyon ama sende okuyon kaçıyon canan evde ne yapsın çocuklarla ....

kayra maşallah kuzularına canım kız sen maşallah bu gidişle 40 haftayı bulacan rekor kıracan kız

doğuran falan var mı diye bi bakayım dedim,Maaşllah herkes iyi durumdakaydirigubbakcemile5:nazar:

herkese merhbaaaaaaa

selinius ve kayra takipcinizim arkanızdan geliyorum anacım hatta bu gidisle kayrayla aynı gün doğurucamm... masallah tosuncuk olcaklar bebelerdeeeee..
benim kuuzularım 2.5 civarı doğacak sanırım 36 artı 2 de planlıyoruz simdilik doğumu....

Allah hayırlısını versin canım opuyorumnanaktan çok çabuk geçti zama çoook ben Kayra yla redüksiyon günlerimizi hatırlıyorum oooof offf hiç geçmicek gibi gelmişti şimdi bi bakıyorum çok hızlı geçmiş bilmiyorumkismile derdik ki biz bu 30 lu haftaları görebilecek miyiz Allah a çok şükür bitirdik bile Pazartesi yani 48 saat sonra meleklerim kollarımda inşallah herkese hayırlı zamanında doğumlar inşallah kaydirigubbakcemile5

Allah hayırlısını versin canım opuyorumnanaktan çok çabuk geçti zama çoook ben Kayra yla redüksiyon günlerimizi hatırlıyorum oooof offf hiç geçmicek gibi gelmişti şimdi bi bakıyorum çok hızlı geçmiş bilmiyorumkismile derdik ki biz bu 30 lu haftaları görebilecek miyiz Allah a çok şükür bitirdik bile Pazartesi yani 48 saat sonra meleklerim kollarımda inşallah herkese hayırlı zamanında doğumlar inşallah kaydirigubbakcemile5

amin inşallah canım Allahım kolay dogumlar salıklı dogumlar nasip etsin inşallah kuzularını inşallah saglıklı şekilde kucagına alırsın Allahım bir solukda kurtarsın inşallah

Dırımcım ne yapıyım hayatım ya,giriyorum kimseler yok.
Bu aralar benim hormonlar tavan yapmış durumda.
oto moka ağlıyorum.zaten ağlamaya meraklıydım şimdi iyice açtım çeşmeleri.
Dün yine gereksiz saatlerce ağladım,evdede yanlızdım kimsede susturmaya çalışmadı.
oooh bir açıldım sanki,

selamlar kızlar dün dr a gittim çok şükür bebeklerim büyüyolar güzel güzel biri 1000gr diğeri 1030 gr olmuş çok şükür herşey yolunda hiç açıılma vs yokmuş ikiz gebeliğe göre çok iyi gidiyosun dedi dr Allahıma çok şükür böyle de ggitsin insallah bi kaç hafta sonra ciğer geliştiricimi yapıcakmış bide en fazla 37. haftayı beklerim ben ikizlerde dedi inşallah ozamana kadar dayanırız ben şimdi bi teyzeme gidim kızlar görüşürüz sonra öptüm hepinizi komacaaaan

Dırımcım ne yapıyım hayatım ya,giriyorum kimseler yok.
Bu aralar benim hormonlar tavan yapmış durumda.
oto moka ağlıyorum.zaten ağlamaya meraklıydım şimdi iyice açtım çeşmeleri.
Dün yine gereksiz saatlerce ağladım,evdede yanlızdım kimsede susturmaya çalışmadı.
oooh bir açıldım sanki,

canım yaa yanlız kalma annen felan yokmu cnm ona git
ya ne bilem bişiler yap
el işi felan yap ....

Back