• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Dalin bebeklerinin cinsiyeti belli oldumu ust tarafa isim yazmisin merak ettim:d
yok canım daha bellı olmadı esımle bnm fantazımız o bı kız bır erkek cocuk ıstıoduk hep adlarınıda murtaza ve durıye koyalım dıoduk ısın espırısı yanı daha 11 bucuk haftalık bellı deıl 1 hafta sonra dr a gıdıcem kontrole bakalıkaydirigubbakcemile2m ne dıcek zemuszemus

yok canım daha bellı olmadı esımle bnm fantazımız o bı kız bır erkek cocuk ıstıoduk hep adlarınıda murtaza ve durıye koyalım dıoduk ısın espırısı yanı daha 11 bucuk haftalık bellı deıl 1 hafta sonra dr a gıdıcem kontrole bakalıkaydirigubbakcemile2m ne dıcek zemuszemus

Allah gonlunuze gore verir insalah,saglikli uzun omurlu.....:nazar:

kızlar hiç ankaradan kimse yok mu burda yaaa? merak ettim.

sanırım ikiz hamilelerin %90'ı bir kız bir erkek ister, bizimde gönlümüzden geçen o bakalım hayırlısı.

burçinnn bebeklerin cidden çok tatlıymış 41 kere maşallah.

ya bende de baş dönmesi başladı bugün itibarıyle, bunun bir tedbiri yoktur herhalde değil mi?

ruyamda gordum dun gece bır kız bır erkektı ıkızlerım.dogmuslar buyumusler kızım mavı gozlu kızıl saclı beyaz tenlıydı oglumda tıpkı babasına benzıordu kumral ela gozlu uzun boyluydu hayırlısı ıns.ama kızım cok emıordu ıkı gogsumdede sut bırakmıordu bıtıncede aglıordu zemuszemus

ruyamda gordum dun gece bır kız bır erkektı ıkızlerım.dogmuslar buyumusler kızım mavı gozlu kızıl saclı beyaz tenlıydı oglumda tıpkı babasına benzıordu kumral ela gozlu uzun boyluydu hayırlısı ıns.ama kızım cok emıordu ıkı gogsumdede sut bırakmıordu bıtıncede aglıordu zemuszemus

Ay dun bende cok ruya gordum valla bi kiz bi erkek bebek gordum ama benim degillerdi cok enteresan ama sanirim bitanesini annem almis kucagina ben bunu yetimhaneden aldim diyo.Neyse hayir diyelim hayir olsun.

kızlar merhaba ikiz annesi olmak nasıl bi duuygu:))
ben de çok istiyoruum hayırlısıyla:))ama bakalım dr a gittiğimizde bi süprizle karşılaşır mıyız bilemem:))
ben 5 haftalık falanım daha adetten 1 gün önce b-hcg 315 çıktı, 2 gün sonra yani adet gününden 1 gün sonra ise 775 çıktı. sizce ikiz ihtimali var mı? sizin değerler nasıldı

günaydın göbüşlü güzeller..... kandiliniz mübarek olsun... rabbim bu gece edilen dualrın yüzüsuyu hürmetine hepimize sağlıklı zamanlı doğum ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.........
nefescim sana da kardeşine çok geçmiş olsun güzelim.............. dikkat et bende bol ıhlamur tavsiye ederim...

burçin hakkaten 38 e doğru gidiyorum dur bakalım ne olacak... bazen çok kötü bazende çok iyiyim..mesela dün gece 2 kere kalktım..pek rahattım... ama günlerdir de uyumadım..........

kayraaaa kız helal bize maaşallah diyelim benim dr bu hafta alacaktı pazartesi ye ertelendi yani 4 gün sonra bebeklerime kavuşuyorum hayırlısıyla Allah herkese zamanlı doğum nasip etsin :Saruboceq:

ben de çok istiyoruum hayırlısıyla:))ama bakalım dr a gittiğimizde bi süprizle karşılaşır mıyız bilemem:))
ben 5 haftalık falanım daha adetten 1 gün önce b-hcg 315 çıktı, 2 gün sonra yani adet gününden 1 gün sonra ise 775 çıktı. sizce ikiz ihtimali var mı? sizin değerler nasıldı

ikiz oldugunu sanmıorum canım ama ıns hayırlısı hakkında ben 4 haftalık hamıleyken bhcg degerım 5.000 dı 1 hafta sonra ıkıkatıdı dusun senınkı az s anırım senın tek gebelık

hayırlı olsun canım ama pekde belli olmaz bazılarının 700-800 değerlerde ikiz oluyor,olabilirde ben mesela 1 kez kan tahlili yaptırdım 591 di ve üçüzdü,allah gönlüne göre versin

26 doldu bugn cnm allahın izniyle,cnm kanunen devlet 40 hafta üzerinden hesaplama yapılıyor.yani 32+6 olman gerekiyor paranı alman için izin bu şekilde hesaplanıyormuş ben nisan 5 gibi izinde olacağm inşallah iyiolursam çalışmak istiyorum,o haftada 32 haftama denk geliyor hemen hemen 3-5 gün fark etmiyor gerçi benim işyerimde.çok kısa dediğin gibi 8 hafta nasıl bırakılır minicikken ama ben 2-3 ay ücretsiz izin kullanacağm o kadar ufak bırakamam 2 bebebği cnm,

sen kaç haftalıksın?çalışıyormusun?

slm misafir telaşım vardı anca girebildim internete. biz 23+6 olduk. Nisan ın 2. haftasına denk geliyo galiba benim hesabıma göre doğum izni. Evet çalışıyorum ben de işim masa başı ama benim eşim çok endişeli çalışma konusunda burda başka ikiz annesi arkadaşlar var DR. ları çalışmak yorulmak erken doğuma neden olabilir gerekcesiyle izin vermediler. O günler bi gelsin hayırlısıyla da ağırlaşırsam ben de düşünmem herhalde dün ayak tabanımda karıncalanma hissi vardı bu gün baktım su toplamaya başlamışım hani bacak kemiğinin yanına bastırınca çöküntü oluşup yavaş dolması var ya aynı o olayı gördüm kendimde ama Allah kısmet ederde iyi olursam çalışmak istiyorum. Doğum sonrasında rahat olur tabi Dr da izin verirse

Arkadaşlar herkesin kandili mubarek olsuuuun
Bu akşam bol bol dua edelim tüm dileklerimiz için
en önemlisi de bebişlerimizin sağlığı, vakitli doğumu için a.s.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:1hug:

Canancım şimdiden çok teşekkür ederim. Unutmamış olman bile beni çok sevindirdi. İyiki bu siteyi ve bu topiki kurmuşlar. :1hug:

günaydın kızlar... artık kimse girmiyor kimse kimseyi merak etmiyor ama..ben yine de yazayım... bugün yeğenimin 40 mevlüdü var..... buyrun gelin dermişim...delikafadulden neysem oraya gideceğim birazdan yengem gelip alacak beni.... akşamada eşimde melikede oraya gelecek gece geç döneriz...... gece pc başına otururmuyum bilmiyorum ama oturmazsamda yarın sabah doktora gideceğim inşallah... beni merak edeler haberiniz olsunnnn...........

ikiz oldugunu sanmıorum canım ama ıns hayırlısı hakkında ben 4 haftalık hamıleyken bhcg degerım 5.000 dı 1 hafta sonra ıkıkatıdı dusun senınkı az s anırım senın tek gebelık

cevap için sağol canım teş...
evet haklısın canım ama bu sitede bir arkadaşım var tek yumurta ikizlerine hamile ve değerini yazayım dur:)
adetten 2 gün önce 38
adet günü 78
adeten 5 gün sonra 525

hayırlı olsun canım ama pekde belli olmaz bazılarının 700-800 değerlerde ikiz oluyor,olabilirde ben mesela 1 kez kan tahlili yaptırdım 591 di ve üçüzdü,allah gönlüne göre versin

teş. ederim canım cevap ve duan için
sanırım tek ve çift yumurta ikizlerinin değerler de değişiyor:))

sen adetin kaçıncı günü yapmıştın canım? tek yumurta üçüzleri mi? üçüde yaşıyordur umarım, tedaviyle mi?opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günaydın hatunlar,,,,,

slm misafir telaşım vardı anca girebildim internete. biz 23+6 olduk. Nisan ın 2. haftasına denk geliyo galiba benim hesabıma göre doğum izni. Evet çalışıyorum ben de işim masa başı ama benim eşim çok endişeli çalışma konusunda burda başka ikiz annesi arkadaşlar var DR. ları çalışmak yorulmak erken doğuma neden olabilir gerekcesiyle izin vermediler. O günler bi gelsin hayırlısıyla da ağırlaşırsam ben de düşünmem herhalde dün ayak tabanımda karıncalanma hissi vardı bu gün baktım su toplamaya başlamışım hani bacak kemiğinin yanına bastırınca çöküntü oluşup yavaş dolması var ya aynı o olayı gördüm kendimde ama Allah kısmet ederde iyi olursam çalışmak istiyorum. Doğum sonrasında rahat olur tabi Dr da izin verirse

azmış aramız bizim seninle,aslında ara ara dinlenebilsen işinde iyi oluyor aslında,dr öneriside önemli tabi ama benim allaha şükür iyi gidiyor şimdili salı kontrolm var bakalım ne diyecek,

günaydın kızlar... artık kimse girmiyor kimse kimseyi merak etmiyor ama..ben yine de yazayım... bugün yeğenimin 40 mevlüdü var..... buyrun gelin dermişim...delikafadulden neysem oraya gideceğim birazdan yengem gelip alacak beni.... akşamada eşimde melikede oraya gelecek gece geç döneriz...... gece pc başına otururmuyum bilmiyorum ama oturmazsamda yarın sabah doktora gideceğim inşallah... beni merak edeler haberiniz olsunnnn...........

günaydın cnm valla ben hergün burdayım,aman oldumu o kadar yahu ne çabuk sanki daha dün doğduğunu yazmıtn gibi allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah,otur orda sakın kalkma yerinden,dr hayırlı haberler ile gelirsin inşallah,sende burçiin gibi gidip kama sakın hastanede opuyorumnanaktan

cevap için sağol canım teş...
evet haklısın canım ama bu sitede bir arkadaşım var tek yumurta ikizlerine hamile ve değerini yazayım dur:)
adetten 2 gün önce 38
adet günü 78
adeten 5 gün sonra 525

teş. ederim canım cevap ve duan için
sanırım tek ve çift yumurta ikizlerinin değerler de değişiyor:))

sen adetin kaçıncı günü yapmıştın canım? tek yumurta üçüzleri mi? üçüde yaşıyordur umarım, tedaviyle mi?opuyorumnanaktan

cnm benim tüp bebekti transferden 15 yada 17 gün sonra yaptırdım tahlili dr isteği ile 3 embryo trasfer edildi şu an ikizler canm,opuyorumnanaktan

Back