cevap için teş. ederim canım...
Allah bağğışlasın yavrulaını... sanırım tek yumurta ikizleri
kızlar merhaba ikiz annesi olmak nasıl bi duuygu:))
ben de çok istiyoruum hayırlısıyla:))ama bakalım dr a gittiğimizde bi süprizle karşılaşır mıyız bilemem:))
ben 5 haftalık falanım daha adetten 1 gün önce b-hcg 315 çıktı, 2 gün sonra yani adet gününden 1 gün sonra ise 775 çıktı. sizce ikiz ihtimali var mı? sizin değerler nasıldı
İyi akşamlar....Hastanedeyiz.Afra'm rahatsız.Bronşiyolit teşhisi konuldu.Dün öğlen yattık hastaneye..Yavruma serum takıldı.O damar bulunana dek benim ömrümden ömür gitti.Çok yandı yavrumun canı..3 tüpte kan aldılar.Ağzından hava veriyorlar ve soğuk buhar alıyoruz.Dünden beri bitmeyen serumuyla birlikte..Yavrum bitkin,yorgun ve öylesine sabırlı..İnanamıyorum bu çocuk nasıl birden fenalaştı.Bu kadar bakıma, özene rağmen gerçekten inanamıyorum.Safa'm anneannesinde..İlk ayrılığımız..Annelik zor iş...İyileş Afra'm...Safa'mı özledim...
aminnnnnEşim annemlere gitmişti Safa yı görmeye..odanın kapısı çalındı baktım annemler..eşim aşağıda beni bekliyormuş.,Anladım ki Safa'm geldi..Yavrum arabanın içinde uyuyormuş..mis gibi kokladım kuzumu..yeni de süt sağmıştım..kuzumun kısmetiymiş ..sevdim sevdim gitti..çok mutlu oldum çok..gene ağladım..mafoldumben Rabbim bize onların acısını göstermesin..artık hayatta sadece onların mutluluğu,üzüntüsü var..
iyi akşamlar buarada hepinize.
kızlar ben felaket nezle oldum. dr. ilaçta vermeye yanaşmadı ainnat içsin ama dayanamassa demiş .
bizde almadık . bitki çayıda içemiyorum midem felaket yanıyor içtimmi. nasıl atlatacagım bakalım .
bide üstüne kardeşim fenalaştı onu acile kaldırdılar felaket birgündü anlayacagınız ama kardeşime çok üzülüyorum yazık yavrum tatile geldi burnundangeldi hergün hastane serum kan bugünde kalbi tekledi ardından çarpıntı bu gençler hiç bakmıyorlar kendilerine ona bişey oldumu canım çok yanıyor nazlı kuzum benim yarın iyi bir dr. götürecegiz bakalım o nediyecek allahım yardımcısı olsun onunda bizimde
canım evet ben 15 şubatta kuzularımı doğurdum..çok şükür iyiyiz..çok teşekkür ederim ilgine..darısı sağlıkla senin başına inşallah..
olsun ablam ne kadar dursalar o kadar kar..Allah'ın izniyle tosun gibi olup gelecek yavrular..benim çok çok hafifti bana göre sancılarım doğum olduğu gün ama doktor nst'ye bakınca sancılar tepe yapmış demişti ve doğumdan evvel muayene etmiş ben uyuyunca 4 cm olmuş açılmam ama ben bişey hissetmiyodum pek hafif bi kasık ağrısı dışında ki o ağrım hep vardı sanki son zamanlarda..seninki de tersi bi durum belki ayaklarını falan üşütmüşündür, yorulmuşundur belki de azıcık..bak sancı değilmiş ne güzel..34 bitsin 36 bitsin diye sayarken sen de benim gibi 38de doğurucan gör bak..hakkında hayırlısı olsun ablam..
offff..çok üzüldüm canım yaa..Allah tez zamanda şifa versin inşallah..okurken benim de içim yandı valla..allah yavrularımızı korusun, çözümsüz dertler vermesin inşallah..artık herşey onlar için..
aaaa nazar değdi yahu ne bu ablalı kardeşli ikiniz birden..aman dikkat edin tatlım..çooookk çookk geçmiş olsun Allah şifa versin..
kızlar biz genel olarak iyiyiz..kızım azıcık cadı :)) isteği anında olmayıp ihtiyacı hemen giderilmeyince basıyo çığlığı sorun giderilene kadar sürekli ağlıyo..ayy o ağladıkça benim içim parçalanıyo ama alışıyoruz birbirimize zamanla..bir de kızım azıcık gazlı çabucak çıkaramıyor gazını o sancı da çocuğumu mahvediyor zaten asabi bi bebek bi de sancı başlayınca katılıyo yavrum ağlamaktan..oğlumsa maşallah sanki "annecim sen rahat rahat ilgilen ayşenurla ben beklerim" der gibi sabırlı metanetli bi çocuk..onun o hali bile dokunuyo bana sanki olgun bi küçük adam gibi tavırları..
annem bende kalıyor sağolsun, kayınvalidem de hergün bizimle..bazen çıldırtıyolar beni çok evhamlı davranıp ve cinnet geçirtiyolar ama genel olarak çok yardımcılar en azından çok çok uykusuz kalmıyorum o bile bi nimet diyorum ama bazen herkesi kovasım geliyor :))
bakın size yavrularımı gösteriyim..
bu kızım AYŞENUR'um minik kedim benim.. ACIBADEM SAĞLIK GRUBU – Hastaneler, Tıp Merkezleri ve Laboratuvar Hizmetleri ile Türkiye’nin En Büyük Sağlık Grubu
bu da oğlum ÇINAR EMİR'im miki farem..
ACIBADEM SAĞLIK GRUBU – Hastaneler, Tıp Merkezleri ve Laboratuvar Hizmetleri ile Türkiye’nin En Büyük Sağlık Grubu
öpüyorum kızlar hepinizi..kendinize ve bebeklerinize iyi bakın..yeni annecikler sütünüzle kalın :))
unutmadım canım hazırlamaya başladım 30 lu haftalarına kadar çoğalır sanırımmCanancım şimdiden çok teşekkür ederim. Unutmamış olman bile beni çok sevindirdi. İyiki bu siteyi ve bu topiki kurmuşlar. :1hug:
günaydın kızlar... artık kimse girmiyor kimse kimseyi merak etmiyor ama..ben yine de yazayım... bugün yeğenimin 40 mevlüdü var..... buyrun gelin dermişim...delikafadulden neysem oraya gideceğim birazdan yengem gelip alacak beni.... akşamada eşimde melikede oraya gelecek gece geç döneriz...... gece pc başına otururmuyum bilmiyorum ama oturmazsamda yarın sabah doktora gideceğim inşallah... beni merak edeler haberiniz olsunnnn...........
en ilginç değerlerden birisi benimki galiba...12. gün değerim 48, 14. gün 111 çıkmıştı.tüp bebek merkezinden tek tutunmuştur dediler bize.kendi doğum doktorumda ikiz olabilir dedi.3. ultrasonda ortaya çıktı ikiz olduğu.tek , ikiz veya .... rabbim herkesin evladını sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı,büyütmeyi nasip etsin inşaallah.
bu arada fatoş hanım seninle aynı zamanlarda doğum yapcaz galiba Allah nasip ederse...bizde 15+4 olduk.
İyi akşamlar....Hastanedeyiz.Afra'm rahatsız.Bronşiyolit teşhisi konuldu.Dün öğlen yattık hastaneye..Yavruma serum takıldı.O damar bulunana dek benim ömrümden ömür gitti.Çok yandı yavrumun canı..3 tüpte kan aldılar.Ağzından hava veriyorlar ve soğuk buhar alıyoruz.Dünden beri bitmeyen serumuyla birlikte..Yavrum bitkin,yorgun ve öylesine sabırlı..İnanamıyorum bu çocuk nasıl birden fenalaştı.Bu kadar bakıma, özene rağmen gerçekten inanamıyorum.Safa'm anneannesinde..İlk ayrılığımız..Annelik zor iş...İyileş Afra'm...Safa'mı özledim...
iyi akşamlar buarada hepinize.
kızlar ben felaket nezle oldum. dr. ilaçta vermeye yanaşmadı ainnat içsin ama dayanamassa demiş .
bizde almadık . bitki çayıda içemiyorum midem felaket yanıyor içtimmi. nasıl atlatacagım bakalım .
bide üstüne kardeşim fenalaştı onu acile kaldırdılar felaket birgündü anlayacagınız ama kardeşime çok üzülüyorum yazık yavrum tatile geldi burnundangeldi hergün hastane serum kan bugünde kalbi tekledi ardından çarpıntı bu gençler hiç bakmıyorlar kendilerine ona bişey oldumu canım çok yanıyor nazlı kuzum benim yarın iyi bir dr. götürecegiz bakalım o nediyecek allahım yardımcısı olsun onunda bizimde
benimde tam adet günü değerim 197 (12. gün)
14. gün değerim 458 di
ve sonuç çift yumurta ikizi
dr tek gebelik gibi görünüyo demişti bhcg sonucuna...akannehir
en ilginç değerlerden birisi benimki galiba...12. gün değerim 48, 14. gün 111 çıkmıştı.tüp bebek merkezinden tek tutunmuştur dediler bize.kendi doğum doktorumda ikiz olabilir dedi.3. ultrasonda ortaya çıktı ikiz olduğu.tek , ikiz veya .... rabbim herkesin evladını sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı,büyütmeyi nasip etsin inşaallah.
bu arada fatoş hanım seninle aynı zamanlarda doğum yapcaz galiba Allah nasip ederse...bizde 15+4 olduk.
KIZLAR KIZLAR GELEMMI YANAGIZDAN OPEMMIkaydirigubbakcemile2 BUFUN COK KEYIFLIYIM
hayırdııırr geçti mi tansiyon ve halsizlik durumları, ne güselll :)
2 gundur yok cok sukur ama opuyorumnanaktan sebepsız bı mutluluk ne bılım cok keyıflıyım bugun yapmamn gerekıordu ama tum ewı temızledım keyıften yasak oldugu halde bakalım keyfı nereye kadar surucek senın keyıflerın nasıl 3 uzler napıolar
walla bende bugün işe geldim o sebep tedirginim biras, yorulmamaya çalışıyorum. bir de 2 gündür artık bulantı yavaştan hissediliyor, canım çoğu şeyi istememeye başladı. ama onun dışında dördümüz de iyiyis şükür dalin teyzeleri :)
ya ben birden fazla kişiden alıntı yapmayı bilmiyorum. sen biliosan göstersene :)
günaydın kızlar... artık kimse girmiyor kimse kimseyi merak etmiyor ama..ben yine de yazayım... bugün yeğenimin 40 mevlüdü var..... buyrun gelin dermişim...delikafadulden neysem oraya gideceğim birazdan yengem gelip alacak beni.... akşamada eşimde melikede oraya gelecek gece geç döneriz...... gece pc başına otururmuyum bilmiyorum ama oturmazsamda yarın sabah doktora gideceğim inşallah... beni merak edeler haberiniz olsunnnn...........
asıl sne bılıosan banada solesene kaydirigubbakcemile3 ayy ıyı valla bebısler ıyı olsunda kız aldırmak konusunda ne dusunuosun aldırmasanmı kı off ne dıım yesın teyzelerı onalrı cokacimcoook
ya bu konunun enn münük hamilesi benim herhalde, yaş olarak değil yanii gebelik haftası baabında
ewet en munuklerı benımdı cıtlenbıq ve sen gelınce tacımı aldınız opuyorumnanaktan 4 hafta var senınle aramızda
canım sen kal atışlarını gördükten sooora, ne zaman gittin doktora, sonraki aşama ne diyeyim ya da?
ewet en munuklerı benımdı cıtlenbıq ve sen gelınce tacımı aldınız opuyorumnanaktan 4 hafta var senınle aramızda
canım sen kal atışlarını gördükten sooora, ne zaman gittin doktora, sonraki aşama ne diyeyim ya da?
kalp atıslarını duydum ıkız olduklarını ogrendım dr sonra 15 gun sonra gelmemı soledı 15 gun sonra gıttım hala kalplerı atıordu bebeklerımızın ve kıpırdıorlardı ellerını ve ayakalrını oynatıorlardı cok heycan verıcıydı dru dusuk rıskımın oldugunu solemıstı mınık olan ıkızım ıcın ama allaha sukur ıyıydı.20 gun sonra tekrar gel dedı carsamba gunu gene gıdıcem tek olsa ayda bır cagırıorlar ama ıkızlerı 3 uzlerı 15 gunde bır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?