Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

cevap için teş. ederim canım...
Allah bağğışlasın yavrulaını... sanırım tek yumurta ikizleri

benimde tam adet günü değerim 197 (12. gün)
14. gün değerim 458 di

ve sonuç çift yumurta ikizi

dr tek gebelik gibi görünüyo demişti bhcg sonucuna...akannehir

en ilginç değerlerden birisi benimki galiba...12. gün değerim 48, 14. gün 111 çıkmıştı.tüp bebek merkezinden tek tutunmuştur dediler bize.kendi doğum doktorumda ikiz olabilir dedi.3. ultrasonda ortaya çıktı ikiz olduğu.tek , ikiz veya .... rabbim herkesin evladını sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı,büyütmeyi nasip etsin inşaallah.
bu arada fatoş hanım seninle aynı zamanlarda doğum yapcaz galiba Allah nasip ederse...bizde 15+4 olduk.

ayyy çok üzüldüm yaaa tez zamanda iyileşir umarım sende iki yavruna birden sarılırsın hastalık çok zorrrr
çok geçmiş olsunnnn...

aminnnnn

canımm çok geçmiş olsın içebildiğin bitki çaylarına daya kendinii dışaroı çıkma çok öpüyorum gel bana ben sana bakayım iyi edeyimmmbayanssulusmile

amanda aman yavrularada bak yerim onları kız babaya oğlan sana benzio kuzumm çok şirinlerrr
Canancım şimdiden çok teşekkür ederim. Unutmamış olman bile beni çok sevindirdi. İyiki bu siteyi ve bu topiki kurmuşlar. :1hug:
unutmadım canım hazırlamaya başladım 30 lu haftalarına kadar çoğalır sanırımm

seni merak etmezmiyiz kuzum hepimizi korkuttın erken doğum yapacak diye ama maşallah şimdide vaktin geldi doğurmuyosun niyetin bizi korkutmaktı sanırım senden önce doğurucam diye çatladım kızzzsıramı allma dieeeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

vallaha benimde 46 çıkmştı burdaki değerleri okuyunca şaşırıyommm:CüvCüv:

canım geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah kuzuna

nefescigim çok geçmiş olsun sana da kardeşinede rabbim şifa versin inşallah

bende dün doktordaydım kızlar kasılmalarım oldu doktor nidilat verdi ciger geliştirici igne verdi dün ikitanesini yaptırdık bugunde ikisini yaptıracagız Allah nasip ederse inşallah

benimde tam adet günü değerim 197 (12. gün)
14. gün değerim 458 di

ve sonuç çift yumurta ikizi

dr tek gebelik gibi görünüyo demişti bhcg sonucuna...akannehir

sağol canım ilgilendiğin içinopuyorumnanaktan
ben ovulasyon testi kullandım ve ovulasyonun 14. günü adet günü diye belirlemiştim. 13. günü 315 15. günü 780 falandı. dr çok iyi bi değer demişti ilk değere haftsına göre. ama bu ara dış gebelik çok bi daha tekkrarla dediği için yaptım 2. testi

hakikaten çok ilginçmiş ama anlattığım arkadaşın daha düşük:))

hayırdııırr geçti mi tansiyon ve halsizlik durumları, ne güselll :)

2 gundur yok cok sukur ama opuyorumnanaktan sebepsız bı mutluluk ne bılım cok keyıflıyım bugun yapmamn gerekıordu ama tum ewı temızledım keyıften yasak oldugu halde bakalım keyfı nereye kadar surucek senın keyıflerın nasıl 3 uzler napıolar

walla bende bugün işe geldim o sebep tedirginim biras, yorulmamaya çalışıyorum. bir de 2 gündür artık bulantı yavaştan hissediliyor, canım çoğu şeyi istememeye başladı. ama onun dışında dördümüz de iyiyis şükür dalin teyzeleri :)

ya ben birden fazla kişiden alıntı yapmayı bilmiyorum. sen biliosan göstersene :)

asıl sne bılıosan banada solesene kaydirigubbakcemile3 ayy ıyı valla bebısler ıyı olsunda kız aldırmak konusunda ne dusunuosun aldırmasanmı kı off ne dıım yesın teyzelerı onalrı cokacimcoook

Kayracım ben her sabah açtığımda acaba Kayra doğurmuşmudur diyorum walla, süppersin ama 38+2 harika, umarım hedefine ulaşırsın.

asıl sne bılıosan banada solesene kaydirigubbakcemile3 ayy ıyı valla bebısler ıyı olsunda kız aldırmak konusunda ne dusunuosun aldırmasanmı kı off ne dıım yesın teyzelerı onalrı cokacimcoook

ya sorma bende tereddüte düştüm şimdi bu durumda, biz edilgeniz biraz da baksana, aldırayım deyince de olamayabiliyor. gerisi Allah'tan artık ne diyelim.

off bi uyku bastıkiiiii

mrb kayra.forumdan baktımda , tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz,ancak buradan ulaşabildim.sorunumuz sizinkine yakın gibi.bana yardımcı olursan seviinirim.hangi merkezde hamile kaldığını öğrenebilirmiyim?Allah hayırlı etsin bebişlerini.teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…