Bizim ateşimiz yok canım..zaten bu tipik özelliğiymiş bronşiyolitin..evet çok küçük daha ..bize cnm hemen bir ağrı kesici ve antibiyotik iğne yapıldı bizim ateşimiz 40 derece oluyordu..gözlerimizi bile açamıyorduk...sonra kan testi yapıldı akciğer filmi çekildi
tahliller temiz doktor dediki ..bebekler virüs alır kimi grip gibi atlatır ki alide hasta oldu o öyle atlattı...ömerse bronşiyolit oldu...yani bu havadan insanlar gelen bir mikrop dedi.ve çocuğun vücudu nasıl atlacağına karar verir dedi...diğeri girp şeklinde
bu ise bu şekilde dedi...kan temiz çıkınca...4 doz ventolin verildi oksijenle...sonra iki doz perdnol iğne olduk biz ...ama bir öksürük şurubu ve damla verdi doktorumuz....
damla öksürük için dedi...biz o iğnelerle ayağa kalktık ..eğer ateş hali ve halsizlik olsaydı yatıracaktı...çokda bişey yok dedi. serumla destek verilebilir dedi...ama gerek kalmadı..
bence afra daha küçük olduğundan biraz daha zor atlatıyorsunuz....inş.çabuk kavuşur sağlığına...
Allah razı olsun canım rahatlattın beni..evet makinası varmış bunun evde kullanmak için..dilerim almamıza gerek olmaz..çok sağol ..öperim..canım çok geçmiş olsun .canım bu hastalıgın çogunluta bakımla alakası yok canım ufacık bir mikrop virüs sebep oluyor benim oğlum bütün pinomokok aşılarını olmasına ramen
geçen yıl oldu neler çektik eve özel makinalar bile aldık hava veriyordum sakın üzülüp kendini suçlama çocuk onlar hastadada olacaklar herşey olacak bagışıklıklarıda zamanla gelişecek hayatım allaha emanet olun canımmmmm
.