• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

İyi akşamlar....Hastanedeyiz.Afra'm rahatsız.Bronşiyolit teşhisi konuldu.Dün öğlen yattık hastaneye..Yavruma serum takıldı.O damar bulunana dek benim ömrümden ömür gitti.Çok yandı yavrumun canı..3 tüpte kan aldılar.Ağzından hava veriyorlar ve soğuk buhar alıyoruz.Dünden beri bitmeyen serumuyla birlikte..Yavrum bitkin,yorgun ve öylesine sabırlı..İnanamıyorum bu çocuk nasıl birden fenalaştı.Bu kadar bakıma, özene rağmen gerçekten inanamıyorum.Safa'm anneannesinde..İlk ayrılığımız..Annelik zor iş...İyileş Afra'm...Safa'mı özledim...

çok geçmiş olsun...malesef ne kadar dikkat etsekte oluyor...
çok değil 3 hafta önce aynı teşhis bizede konuldu ama çok şükür atlattık
malesef bizler dışarıdan mikrop taşıyoruz...çocuklarda bağışıklıkları yeni geliştiğinden kolay kapıyolar...arakdaşımın oğlu 15 günde bir üstsolunum enfeksiyonu oluyor kız çağrı merkezinde çalışıyor ..doktor annesine demiş sizden alıyor.ama yapacak bişey yok..

ya aslında doktorum bayaa deneyimli bir hoca, türkiye'de tüp bebek olayının öncülerinden, ama genelde seçilen yöntem diğeri imiş bizimki çok insani bulmadığını söyledi kalbe zehir enjkete etmeyi o da bana mantıklı geldi. ama kısmet değilmiş. ama olmadığına üzüldün mü derseniz sanırım üzülmedim, belki de kuyamıyordum içten içe. artık bu olayı Allah'a havale ediyorum, bundan sonrası tevekkül. hakkımızda enn hayırlısı neyse o olsun.

ah canımya buallahın bı takdırı olmasın dr un kurtaja baslayıp alamamsı allahtamı ıstemıyor acaba olmesını bıdaha dusunsen ay nası uzuldum kıyamam ya canını yedıgım mınıcık o daha kıymasa dr senağlamasenağlama[/QUOTE]

canım walla bana da öyle geldi. şu an mutsuz değilim yani. dur bakalım nolcak hayırlısı.

ooo kayradan daha kıdemliler de varmış aramızda :)

merhaba biv, daha ne zaman doğuracaksın , maşallah ikizlerle 38 haftayı bitirmek süpper.

ya aslında doktorum bayaa deneyimli bir hoca, türkiye'de tüp bebek olayının öncülerinden, ama genelde seçilen yöntem diğeri imiş bizimki çok insani bulmadığını söyledi kalbe zehir enjkete etmeyi o da bana mantıklı geldi. ama kısmet değilmiş. ama olmadığına üzüldün mü derseniz sanırım üzülmedim, belki de kuyamıyordum içten içe. artık bu olayı Allah'a havale ediyorum, bundan sonrası tevekkül. hakkımızda enn hayırlısı neyse o olsun.

ya hayırr kalbe zehır cok canıne ltf

selam kızlar napıonuz ben bu şeker mevzuna dr lardayım paso eve de gelince pestil gibi yatıyorum resmen cuma günüde kendi dr uma gidicem acayip koşturmaca oldu bana bu ara anlıcanız yeni arkadaşlarda hoşgeldiler aramıza sağlıklı zamanında doğumlar inşallahhh

Geçmiş olsun gülüm.........hiçbiriniz doğurmadan hep yazıyordum denk geldimi bilmem.... doğurmak bişey değil büyütmek zor..... ben kızım hasta olmadan önce birşeye üzülnce içim yandı derdim...halbuki hiçbişey onun o kadar içimi yakmamış.... o hats olduğunda iki göğsümün arası alev alev yanar
Allah razı olsun tatlım benim..evet söylerdin çok iyi hatırlıyorum..çok da haklıydı dediklerin..şimdi yaşayarak görüyorum bende..inan benim de şu an içim yanıyor..
çok geçmiş olsun...malesef ne kadar dikkat etsekte oluyor...
çok değil 3 hafta önce aynı teşhis bizede konuldu ama çok şükür atlattık
malesef bizler dışarıdan mikrop taşıyoruz...çocuklarda bağışıklıkları yeni geliştiğinden kolay kapıyolar...arakdaşımın oğlu 15 günde bir üstsolunum enfeksiyonu oluyor kız çağrı merkezinde çalışıyor ..doktor annesine demiş sizden alıyor.ama yapacak bişey yok..

Çok sağol Dırımcığım..sizinde bir daha tekrarlamaz inş..evden dışarı çıkmıyoruz ne zamandır..ama ne yazık ki öpmelere engel olamadım..bundan sonra inş.gerekeni yapacağım..size nasıl bir tedavi uygulamışlardı canım..ben yarında çıkabileceğimizi sanmıyorum..yavrumun yüzü kireç gibi oldu...mafoldumben

Allah razı olsun tatlım benim..evet söylerdin çok iyi hatırlıyorum..çok da haklıydı dediklerin..şimdi yaşayarak görüyorum bende..inan benim de şu an içim yanıyor..

Çok sağol Dırımcığım..sizinde bir daha tekrarlamaz inş..evden dışarı çıkmıyoruz ne zamandır..ama ne yazık ki öpmelere engel olamadım..bundan sonra inş.gerekeni yapacağım..size nasıl bir tedavi uygulamışlardı canım..ben yarında çıkabileceğimizi sanmıyorum..yavrumun yüzü kireç gibi oldu...mafoldumben

bize cnm hemen bir ağrı kesici ve antibiyotik iğne yapıldı bizim ateşimiz 40 derece oluyordu..gözlerimizi bile açamıyorduk...sonra kan testi yapıldı akciğer filmi çekildi
tahliller temiz doktor dediki ..bebekler virüs alır kimi grip gibi atlatır ki alide hasta oldu o öyle atlattı...ömerse bronşiyolit oldu...yani bu havadan insanlar gelen bir mikrop dedi.ve çocuğun vücudu nasıl atlacağına karar verir dedi...diğeri girp şeklinde
bu ise bu şekilde dedi...kan temiz çıkınca...4 doz ventolin verildi oksijenle...sonra iki doz perdnol iğne olduk biz ...ama bir öksürük şurubu ve damla verdi doktorumuz....
damla öksürük için dedi...biz o iğnelerle ayağa kalktık ..eğer ateş hali ve halsizlik olsaydı yatıracaktı...çokda bişey yok dedi. serumla destek verilebilir dedi...ama gerek kalmadı..
bence afra daha küçük olduğundan biraz daha zor atlatıyorsunuz....inş.çabuk kavuşur sağlığına...

canommm kızmaaaa sen lohusasın geldim

iştee.....

nefes cnm beni sormuşsun iyiyim işte aynı herşeyyy
hoş geldin kaçak valla yoklugun nasıl belli oluyor özledik seni.:1hug:

benimde kaynana geldi yavrularımı yıkadık zaten bi banyo yaptırmayayardım ediyo oda çocuklara çok kaba davranıyo kulaklarını felan kapamıo su kaçacak diyorum bişi olmaz ben kaç çocuk yıkadım diyo
doğum yapan arkadaşlar siz artık tek başınıza yıkayabiliyorsunuzdur sanırım
canım valla benim bildigim belli bir aya kadar bebişlerin kulaklarına su kaçmıyor ama
hangi aya kadar bilmiyorum .kız onlar daha tek yıkanmaz balik gibi kayar insanın elinden
ayyy ben korkardım oğlumda bunlarda bilmiyorum ne yaparım.

herkese merhabalar arkadaşlar dün doktora gittim oğlum 897 gr kızım 936 gr gelişimleri ii dedi ama oğlum aşağıda yerleşmiş bir de oğlumun başı 1 hafta önde gidiyormuş biraz büyük dedi orda nedense sormadım şimdi de içime kurt düştü kötü birşey mi bu
maşallah ikisinede allah nazarlardan sakalasın . önemli birşey olsa dr. derdi canım sakın takılma bebişleride huzursuz etme bitanem.
kızlar bugün çok tuhaf bişey oldu,

doktora gittik iki kese daha da büyümüş biri minik ama hala üçünde de kalp atışı var. dedim bu kendiliğinde yok olur dokunmayalım, doktor ısrarla itiraz etti kalbi atıyor büyür mutlaka hemen hallediveririz dedi. neyse girdik operasyona içimde crinone artıkları fena halde birikmiş onu temizlemeleri ayrı bir eziyet oldu, bir de üstüne girdi içeri ama birtürlü bebeğe ulaşamadı, arkada kalmış minix. velhasılı üçüz gittik üçüz geldik. 11. haftada karından deneriz dedi. bende acaba Allah'tan bir işaret mi bak olamdı filan dedim ama doktorum hala ısrarla üçüz olmaz diyor.
işte böyle kızlar
evet canım ya bayagı tuhaf bişey .belkide bir işarettir allahım hayırlısını versin bitanem.

İyi akşamlar....Hastanedeyiz.Afra'm rahatsız.Bronşiyolit teşhisi konuldu.Dün öğlen yattık hastaneye..Yavruma serum takıldı.O damar bulunana dek benim ömrümden ömür gitti.Çok yandı yavrumun canı..3 tüpte kan aldılar.Ağzından hava veriyorlar ve soğuk buhar alıyoruz.Dünden beri bitmeyen serumuyla birlikte..Yavrum bitkin,yorgun ve öylesine sabırlı..İnanamıyorum bu çocuk nasıl birden fenalaştı.Bu kadar bakıma, özene rağmen gerçekten inanamıyorum.Safa'm anneannesinde..İlk ayrılığımız..Annelik zor iş...İyileş Afra'm...Safa'mı özledim...
canım çok geçmiş olsun .canım bu hastalıgın çogunluta bakımla alakası yok canım ufacık bir mikrop virüs sebep oluyor benim oğlum bütün pinomokok aşılarını olmasına ramen
geçen yıl oldu neler çektik eve özel makinalar bile aldık hava veriyordum sakın üzülüp kendini suçlama çocuk onlar hastadada olacaklar herşey olacak bagışıklıklarıda zamanla gelişecek hayatım allaha emanet olun canımmmmm

selam kızlar napıonuz ben bu şeker mevzuna dr lardayım paso eve de gelince pestil gibi yatıyorum resmen cuma günüde kendi dr uma gidicem acayip koşturmaca oldu bana bu ara anlıcanız yeni arkadaşlarda hoşgeldiler aramıza sağlıklı zamanında doğumlar inşallahhh

geçmiş olsun bitanem niye şeker için seni koşturtuyor bunlar birkerede halletmiyorlar gerekenleri .bide canım şeker olayında sakın korkma yediklerine dikkatetmen yetiyor doğumdan sonrada yerleşmiyor vücuda .umarım seninkide öyledir .

Eşim annemlere gitmişti Safa yı görmeye..odanın kapısı çalındı baktım annemler..eşim aşağıda beni bekliyormuş.,Anladım ki Safa'm geldi..Yavrum arabanın içinde uyuyormuş..mis gibi kokladım kuzumu..yeni de süt sağmıştım..kuzumun kısmetiymiş ..sevdim sevdim gitti..çok mutlu oldum çok..gene ağladım..mafoldumben Rabbim bize onların acısını göstermesin..artık hayatta sadece onların mutluluğu,üzüntüsü var..

iyi akşamlar buarada hepinize.
kızlar ben felaket nezle oldum. dr. ilaçta vermeye yanaşmadı ainnat içsin ama dayanamassa demiş .
bizde almadık . bitki çayıda içemiyorum midem felaket yanıyor içtimmi. nasıl atlatacagım bakalım .
bide üstüne kardeşim fenalaştı onu acile kaldırdılar felaket birgündü anlayacagınız ama kardeşime çok üzülüyorum yazık yavrum tatile geldi burnundangeldi hergün hastane serum kan bugünde kalbi tekledi ardından çarpıntı bu gençler hiç bakmıyorlar kendilerine ona bişey oldumu canım çok yanıyor nazlı kuzum benim yarın iyi bir dr. götürecegiz bakalım o nediyecek allahım yardımcısı olsun onunda bizimde

Eşim annemlere gitmişti Safa yı görmeye..odanın kapısı çalındı baktım annemler..eşim aşağıda beni bekliyormuş.,Anladım ki Safa'm geldi..Yavrum arabanın içinde uyuyormuş..mis gibi kokladım kuzumu..yeni de süt sağmıştım..kuzumun kısmetiymiş ..sevdim sevdim gitti..çok mutlu oldum çok..gene ağladım..mafoldumben Rabbim bize onların acısını göstermesin..artık hayatta sadece onların mutluluğu,üzüntüsü var..

kız kaswa zaten şakır şakır aglıyorum tam koptum valla .allahım onların gülücüklerini hiç eksiketmesin yüzlerinden .allahım hep saglıkversin .:Saruboceq:

nefes cnm benim sağol güzel sözlerin için...

geçmiş olsuın limonlu ıhlamurdamı dokunuyor cnm
öle içsen
portakal limon sıksan içsen

nefes cnm benim sağol güzel sözlerin için...

geçmiş olsuın limonlu ıhlamurdamı dokunuyor cnm
öle içsen
portakal limon sıksan içsen

sağol canım portakal mandalin yiyorum onun haricinde malesef hiçbirşey böyle idareedebildigim kadar edecegim olmadı artık ilaç alırım.
canım kardeşim çok zayıf benim bide yurtta kalıyor zaten her yemegi yemez ordakileri hiç yemiyor iyice bitmiş bu sefer kandeyerleri çok düşmüş deyerlerden biri 8 e düşmüş artı düşün kan serum minofer filan alıyordu sürekli hastaneye gidip bugün kalbi yavaşladı bir anda sonrada acayip hılandı korkudan .bakalım yarın eşim başka bir dr. götürecek

Back