• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Hayırlı sağlıklı sorunsuz günler diliyorum herkeseopuyorumnanaktan
CANAN oh ne güzel anlatmışsın ya,valla bende çok özendim şimdi bende istiyorum.O güzel bebişlermin kokusunu,boncuk gözlerini babamız sarışın ben açık tenliyim,bakalım benim boncuklar kime benzeyecek.Babaya benzesinler istiyorum.Her halleriyle,babamız çok sakindir,eğer analarına benzerlerse işimiz zor,sabırsız olur minişlerim.
DIRIM hoşgeldin canım.Aman sen sakın küsme gitmede sakıııııııııııın.kaydirigubbakcemile5

selamlarr,,
aman ne çok yeni hamiş var maşallahhhhh,süpersiniz kızlar,
yenilere hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı yavrular diliyoruuummm,,

folik asitin 9.haftaya kadar geçerli olduğunu kim söylemiş hayret,
ben doğumdan 4-5 hafta öncesine kadar kullandım,
omurilik gelişşimi doğuma kadar devam eden bir süreç,ben hamileilkten aylar önce başlamıştım,
12.haftaya kadar folbiol,12.haftadan sonra Folik plus kullandım.
Doktor söylemese de kullanılmalı bence..

atrvinlim dua et canım benimki gibi hiçbirinize benzmezlik olmasınaklinialirimsmile

canommm kızmaaaa sen lohusasın geldim

iştee.....

nefes cnm beni sormuşsun iyiyim işte aynı herşeyyy

ha şöyleeeee sensiz olmuyo kuzuuuu

günaydın kızlar,,,,,

oh maşallah,ne çabuk geçiyor bu zaman yahu,kuzularm çok ağladılarmı aşı olurken,fıtık ta inşallah önemli değildir canancığm geçmiş olsun,,,,

dimi nerocum zaman çok hızlı geçiyo doğdukda 1a yı geride bıraktık :)))) ağlamazmı hiç kız kıpkırmızı oldu nefes almıyo dondu ağlamaktan dr dedim ay nefes almıyo morardı iyice kokrma normal dedi sonra geçti gerçekten gecemizde kokrtuğum gibi geçmedi şükür rahatlardı sanırım artık yavaş yavaş düzene giriyoruzzz
anne olmak çok güzellllllllllllllllll
ooo burası kalabalık derdime burda çare bulabilrim sanırım.bilmiyorumkismile arkadaşlar ben şu 7 haftalık hamileyim doktor bana folik asit vermedi. ama araştırdığım kadarıyla çoktan başlamam gerekiyormuş. 9. haftadan sonra zaten işe yaramıyormuş. siz ne zaman kullanmaya başladınız. ona göre gidip hemen alıp kendim başlayacağım.. :CüvCüv:

canım folik asit hamilelik boyunca kullanılıyo ben çocuk istemeye başladığımdan beri kullandım çünkü önce başlanması gerekiyooo

atrvinlim dua et canım benimki gibi hiçbirinize benzmezlik olmasınaklinialirimsmile

maryy benimkilerde bana benzemiyo kız kocişe diyorumki bunları kimden yaptın bana benzemiolar benim değil bunlar zuhahaha

kızlarrr yeni bi emzirme yöntemi buldum sizinle paylaşmak istiyorum ki bel ki bilenlede vardır

şimdi bebeği yatırıyorum yatağa bende memeyi çıkarıp ağzına dayayıp üzerine doğru yatıyom biberon gibi emiyo benimde daha az belim ağrıyooo

selamlarr,,
aman ne çok yeni hamiş var maşallahhhhh,süpersiniz kızlar,
yenilere hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı yavrular diliyoruuummm,,

folik asitin 9.haftaya kadar geçerli olduğunu kim söylemiş hayret,
ben doğumdan 4-5 hafta öncesine kadar kullandım,
omurilik gelişşimi doğuma kadar devam eden bir süreç,ben hamileilkten aylar önce başlamıştım,
12.haftaya kadar folbiol,12.haftadan sonra Folik plus kullandım.
Doktor söylemese de kullanılmalı bence..

okuduğum bi sitede 8. haftada şöle yazıyor..
DOĞRUSUNU ÖĞRENELİM

1. Folik asit takviyesi almaya devam ediyorsanız bu haftadan itibaren bu takviyenin artık gerekli olmadığını bilin. Folik asit, doktorunuz tarafından size nöral tüp adı verilen yapının oluşmasına takviye amacıyla verilmiştir. Bebeğin beyin ve omuriliğinin yerleştiği kemik kanal, yani nöral tüp bu haftada çoktan gelişimini tamamlamıştır.

acercim ciddi bi durum olabiir bel ağrısı adet sancısı hayre alamet olmayablir haftan doğuma müsait doktoru aramanı tavsiye ederimm

acercim ciddi bi durum olabiir bel ağrısı adet sancısı hayre alamet olmayablir haftan doğuma müsait doktoru aramanı tavsiye ederimm

aradim dayanamazsan surekli agrirsa gel dedi 5 dk gecti simdi yine basladi yatinca daha kotu agriyor oturunca da ayaklarim cok sis zonkluyor zaten gunde 2 saat uykuyla duruyorum mafoldumben

kızlarrr yeni bi emzirme yöntemi buldum sizinle paylaşmak istiyorum ki bel ki bilenlede vardır

şimdi bebeği yatırıyorum yatağa bende memeyi çıkarıp ağzına dayayıp üzerine doğru yatıyom biberon gibi emiyo benimde daha az belim ağrıyooo

he canom arkadaşımda öle emzirdi şimdi o şekil olmasın emmiyo veleti.uyumuyor yatarak emmeden şekerim,kaydirigubbakcemile3

ben bir dönem halemi böyle emzirdim,ama alışırsa buna çok zorlanırsın cananım..

Hymarry canım,hiç öyle düşünmemiştim yavbilmiyorumkismile
Kızlarım babaya çok benziyordu,bana benzeyen yoktu yanikaydirigubbakcemile
Ama ben hiç şikayet etmiyordum hoşumada gitmişti.
Ama kız ikimizede benzemeseler kime benzicekler,
Amcalar babamızın kopyaları,bizim tarafa benzeye bilirler.
Aman huyları malum kişiye benzemesindekafamçokkarıştı
Ben herşeye razıyım.zemuszemus

kötü değil canancım,
önemli olan çocuğunun beslenmesi,
ama eğilmek çok zor oluyor,uzun süreli emmesi de belini ve sırtına ağrı yapabilir,
bir de ne kadar kucağında kalırsa pikolojik olarak o kadar sağlıklı inan,
bir zaman sonra zaten artık kucakta< kalmajk istemiyorlar çünkü..

Back