Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hımm anladım kızlarrr okeyy ben uygun bişiler yapayım
wavy de gelmiş maryy de burdaaa
kızlar siz artık sağmıyomusunuz sütü hep emziriyomusunuzzzz
acer vallaha ne diyim bilemedim adet ağrısı gibi ağrı ve bele vuran ağrı doğuma işaret olabilir haftanda müsait dr hemen gel demediğine göre sanırım biraz daha bekleyecekisn son zamanlarda bu tarz ağrılar oluyo gerçi doğuma hazırlık ağrıları sancıları diyolar buna belki dr öyle düşündüğü için artarsa gel demiştir nacizhane tavsiyen bi yere uzan dinlen ve su iç

benimde kaynana geldi yavrularımı yıkadık zaten bi banyo yaptırmayayardım ediyo oda çocuklara çok kaba davranıyo kulaklarını felan kapamıo su kaçacak diyorum bişi olmaz ben kaç çocuk yıkadım diyo
doğum yapan arkadaşlar siz artık tek başınıza yıkayabiliyorsunuzdur sanırım

selam wavy nasılsın canım. sen bebek arabasını ayrı ayrımı aldın.
nasıl yaptın anlayamadım.
ben birleşik aldım ama birinden duydum tek tek alıp birbirine birleşenler varmış.
evet canım chıcco lite way aldığım araba ve iki aparatla birleştiriliyor. bu aparatlar orjinal deği sanırım fason yaptırılıyor..
evet 17 günün kaldı allahın izniyle
oyy geri sAyım başlamış
hadi ya sonradan kucak istemiyolar mı yuppppiiiizemuszemuszemuszemus

wavy senin arabayı kocişe gösterdimde diyoki iki arabayı yanyana sürmek zor olur felan d,yo aparatı felanda anlattım kullanımı nasıl tekerlekler felan birbirine çarpıyomu yönlendirmek zor oluyomu

wavy senin arabayı kocişe gösterdimde diyoki iki arabayı yanyana sürmek zor olur felan d,yo aparatı felanda anlattım kullanımı nasıl tekerlekler felan birbirine çarpıyomu yönlendirmek zor oluyomu

hayır canım olmuyor önde tek tekerlek değil ikili tekerlerk olsa dediğin olrdu çarpardı dönerken falan ama bunda olmuyor zaten birleştiricem diyince bunu kraftın bir arabası var bide maclaranın var onları öneriyorlar..

anladım canımm
vallaha artık geliyosun topiğe ne güzel demek artık rahatladın ve vaktin oluyo
eski oshbetleir özleidk vallaha
tavsiyeler verirdik hep birbirimize sorular sorardık
gelmiyosunuz özletiyosunuz kendinizi

herkese merhabalar arkadaşlar dün doktora gittim oğlum 897 gr kızım 936 gr gelişimleri ii dedi ama oğlum aşağıda yerleşmiş bir de oğlumun başı 1 hafta önde gidiyormuş biraz büyük dedi orda nedense sormadım şimdi de içime kurt düştü kötü birşey mi bu

pek vaktim olmuyor şu an tek elle yazıyorum. uslu olduklafrı zasman onlarla oynamayı uyuduklarında ise evle ilgili bişeyler yapıyorum. yavrular acıkmış doyurayım görüşürük.

kız Maryy biz senle ilk forumu açtığın zamanlarda folik asit yüzünden didişmiştik hatırladınmı.
seni folik asitçi seni..alsanaalsanasmile

kızlar selamlar ben bayadır yokum aniden rahatsızlanınca dr a gittim biraz hastane maceralarından sonra bugün eve geldim doğumu annemlere yakın bir hastanede yapıcam çünkü 15 gündür annemdeydim dr gözümü korkuttu hazırlıklı old herşeye diyerek eve geldim eşya almaya gelmişken bir gireyim dedim BURÇİNCİM doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun bende bugün kontroldeydim bebişlerim 2560 ve 2530 olmuşlar artık ne zaman doğum yaparım bilmiyorum ama galiba yaklaştı dr nst de 2 kere sancı görmüş çünkü

herkezi öptüm herkez kendine dikkat etsin Rabbim hepimize kolaylıklar versin

vuslatcım geçmiş olsun canım.... 36 yı bitir hayırlısıyla korkma.... anacım bende de sancı var ama nst yok diyoo... ben hala bekliyorum..

sız bıtırdınız yolculugu ya hayırlısıyla bıde kucagınızaalın hepınız pespese dogurucaksınız bız kalıcaz bu topıkte yanlız dogum yapmıs anneler topıgınde gezınırsınız artık

kızlar bugün çok tuhaf bişey oldu,

doktora gittik iki kese daha da büyümüş biri minik ama hala üçünde de kalp atışı var. dedim bu kendiliğinde yok olur dokunmayalım, doktor ısrarla itiraz etti kalbi atıyor büyür mutlaka hemen hallediveririz dedi. neyse girdik operasyona içimde crinone artıkları fena halde birikmiş onu temizlemeleri ayrı bir eziyet oldu, bir de üstüne girdi içeri ama birtürlü bebeğe ulaşamadı, arkada kalmış minix. velhasılı üçüz gittik üçüz geldik. 11. haftada karından deneriz dedi. bende acaba Allah'tan bir işaret mi bak olamdı filan dedim ama doktorum hala ısrarla üçüz olmaz diyor.
işte böyle kızlar

İyi akşamlar....Hastanedeyiz.Afra'm rahatsız.Bronşiyolit teşhisi konuldu.Dün öğlen yattık hastaneye..Yavruma serum takıldı.O damar bulunana dek benim ömrümden ömür gitti.Çok yandı yavrumun canı..3 tüpte kan aldılar.Ağzından hava veriyorlar ve soğuk buhar alıyoruz.Dünden beri bitmeyen serumuyla birlikte..Yavrum bitkin,yorgun ve öylesine sabırlı..İnanamıyorum bu çocuk nasıl birden fenalaştı.Bu kadar bakıma, özene rağmen gerçekten inanamıyorum.Safa'm anneannesinde..İlk ayrılığımız..Annelik zor iş...İyileş Afra'm...Safa'mı özledim...

dogum gununbellı deılmıı ne gn dogum

11 mart canım.....

yavrukirpi güzelim...ben iki kez tüpbebek yaptırdım.ilki üçüzdü...ikinicisi dördüz... ilkinde iki tanesi kendiliğinden yok olmasaydı redüksiyon demişlerdi ben kabul etmemiştim... dördüzlerinde ikisine redüksiyon yapıldı geçen sana anlatmıştım.... ve şu topikte onlarca kişiyle tanıştım..hepsine redüksiyon yapıldı ama senin dediğin yöntemi hiç duymadım..bence sen başka bir doktorla daha görüş... bu senin doktor ehil biri değil gibi geliyor bana güzelim.... doktorun kötü demek istemiyorum tanımıyorum ama düşündürdü beni açıkçası.. ya bugün diğer bebişlerede zarar versydi.....ilkel bir yöntem denemiş....

geçmiş olsun gülüm.........hiçbiriniz doğurmadan hep yazıyordum denk geldimi bilmem.... doğurmak bişey değil büyütmek zor..... ben kızım hasta olmadan önce birşeye üzülnce içim yandı derdim...halbuki hiçbişey onun o kadar içimi yakmamış.... o hats olduğunda iki göğsümün arası alev alev yanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…