Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32 haftayu geçince nerdeyse hiç kilo almıyorlar canım... yer daraılınca.... bunu doktorda demişti bana... hakkaten ölede oldu... bugünlerde beslenmene dikkat et .. sonra napsan boş ..... bol meyve yumurta süt ve et makarna pilav ekmek yemeden ye bunları...
kızlar dırım hiç yok ortalıklarda hayır olsun haberi olan varmı
kızlarrrrr biz bugün 1 aylık oldukkkk
dr gittikkk kızım 3230 gram 50 cm olmuş
oğlum3120 gram 51 cm olmuşşş
herşeyimiz çok güzel aşımızıda oldukkkk
talnız 2 yavrumdada fıtk gördü dr ultrasyonla tekrar bakacak dr teyzemiz bugün bakamadı sigortamızçıkmadı normal ücret ödedik o yüzden sigorta işi hallolsun gidicezzz
bu gece nasıl geçecek bakalım ilk aşıda önleyici olarak calpol verdim
sizlerde iyisiniz
kayra dualarım seninle çok acı çekitosun umarım tez zamanda kurtulursunn
sağol kayracımm
medine aslında banada kolay geçti yani tabi zor amavarlıkları kokuları ne bilim herşeyi o kadar güzelki kötülükleri çok çabuk unutuyorummm bu saatte ayaktayım günlerdir 2 saatlik uyku ile duruyorum ama olsun kafalarını göğsüme yaslıyayım kokularını içime çekeyim onlarda zeytin gözleri ile ban baksınlar yeterrr
yerim ben onların zeytin gözlerini analarının kuzuları .maşşallah ne güzelde kilo almış kuzular allahım nazarlardan saklasın.
kızlarrrrr biz bugün 1 aylık oldukkkk
dr gittikkk kızım 3230 gram 50 cm olmuş
oğlum3120 gram 51 cm olmuşşş
herşeyimiz çok güzel aşımızıda oldukkkk
talnız 2 yavrumdada fıtk gördü dr ultrasyonla tekrar bakacak dr teyzemiz bugün bakamadı sigortamızçıkmadı normal ücret ödedik o yüzden sigorta işi hallolsun gidicezzz
bu gece nasıl geçecek bakalım ilk aşıda önleyici olarak calpol verdim
sizlerde iyisiniz
kayra dualarım seninle çok acı çekitosun umarım tez zamanda kurtulursunn
yavrukirpi naptın canım sen bugünmü gidecektin dr.
ooo burası kalabalık derdime burda çare bulabilrim sanırım.bilmiyorumkismile arkadaşlar ben şu 7 haftalık hamileyim doktor bana folik asit vermedi. ama araştırdığım kadarıyla çoktan başlamam gerekiyormuş. 9. haftadan sonra zaten işe yaramıyormuş. siz ne zaman kullanmaya başladınız. ona göre gidip hemen alıp kendim başlayacağım.. :CüvCüv: