- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 173
canommm kızmaaaa sen lohusasın geldim
iştee.....
nefes cnm beni sormuşsun iyiyim işte aynı herşeyyy
günaydın kızlar,,,,,
oh maşallah,ne çabuk geçiyor bu zaman yahu,kuzularm çok ağladılarmı aşı olurken,fıtık ta inşallah önemli değildir canancığm geçmiş olsun,,,,
ooo burası kalabalık derdime burda çare bulabilrim sanırım.bilmiyorumkismile arkadaşlar ben şu 7 haftalık hamileyim doktor bana folik asit vermedi. ama araştırdığım kadarıyla çoktan başlamam gerekiyormuş. 9. haftadan sonra zaten işe yaramıyormuş. siz ne zaman kullanmaya başladınız. ona göre gidip hemen alıp kendim başlayacağım.. :CüvCüv:
atrvinlim dua et canım benimki gibi hiçbirinize benzmezlik olmasınaklinialirimsmile
selamlarr,,
aman ne çok yeni hamiş var maşallahhhhh,süpersiniz kızlar,
yenilere hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı yavrular diliyoruuummm,,
folik asitin 9.haftaya kadar geçerli olduğunu kim söylemiş hayret,
ben doğumdan 4-5 hafta öncesine kadar kullandım,
omurilik gelişşimi doğuma kadar devam eden bir süreç,ben hamileilkten aylar önce başlamıştım,
12.haftaya kadar folbiol,12.haftadan sonra Folik plus kullandım.
Doktor söylemese de kullanılmalı bence..
acercim ciddi bi durum olabiir bel ağrısı adet sancısı hayre alamet olmayablir haftan doğuma müsait doktoru aramanı tavsiye ederimm
kızlarrr yeni bi emzirme yöntemi buldum sizinle paylaşmak istiyorum ki bel ki bilenlede vardır
şimdi bebeği yatırıyorum yatağa bende memeyi çıkarıp ağzına dayayıp üzerine doğru yatıyom biberon gibi emiyo benimde daha az belim ağrıyooo
acercim sakın korkmaa canım ağrıların düzenlimi peki
nero canım iyimi yapıyorum kötümü yanii
atrvinlim dua et canım benimki gibi hiçbirinize benzmezlik olmasınaklinialirimsmile
acercim sakın korkmaa canım ağrıların düzenlimi peki
nero canım iyimi yapıyorum kötümü yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?