Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn herkese,
kayracım bende bir an önce senin gibi son haftalara gelmek istiyoruum, çok heyecanlı. tüm hazırlıklar tamammı?
günydn fatoş nasılsn nasıl geçiyor
eklem ağrıları ve mide ağrısıyla cebelleşiyorum bu haftada..
sen nasılsın canım.
canım haftaya salı kontrolüm vardı birde cinsiyetlerini gösterirlerse öğrenicez o yüzden salıya kadar dişimi sıkıyorum.. evde rennie varmış zorda kalınca ondan alıyorum ama fayda vermedi bana.....
valla ben hamile kalmak için tam 5,5 sene bekledim.. imrenirdim hamile olanlara.. çok zor bişeymiş meğerse.. hakkaten hergün başka bi yeri ağrıyor insanın.. allahım dayanma gücü versin ne diyim.. başka sorun olmasında ağrılara dişimizi sıkıcaz artık...
demekki 26. haftada sırtımız ağrıycak..
canım haftaya salı kontrolüm vardı birde cinsiyetlerini gösterirlerse öğrenicez o yüzden salıya kadar dişimi sıkıyorum.. evde rennie varmış zorda kalınca ondan alıyorum ama fayda vermedi bana.....
valla ben hamile kalmak için tam 5,5 sene bekledim.. imrenirdim hamile olanlara.. çok zor bişeymiş meğerse.. hakkaten hergün başka bi yeri ağrıyor insanın.. allahım dayanma gücü versin ne diyim.. başka sorun olmasında ağrılara dişimizi sıkıcaz artık...
demekki 26. haftada sırtımız ağrıycak..
artvinli canım hele o bulantıları hiç sorma
3 kez hastanede yattım
9 lt serum yedim
kolumda serumla, hemşire bulantı iğnesi sıkarken serumun içine gittim çıkardım.. hayatımdan bezmiştim.....
kapı çalıyo açıyorum aradaki yemek kokusuna gidip kusuyorum, işyerinde biri geliyo beklerken ıslak mendil çıkarıyo gidiyorum kusuyorum.. el sabunlarından, diş macunundan, rol onlardan, parfümlerden herbişeyden çıkardım..... naneli şekerden çubuk krakerden nefret ediyorum......
4 kg verdim ve sadece 1 kg aldım bu haftaya gelmeme rağmen yemek yemek işkence benim için......
yani bulantıdan bende çektim..
etrafımızdakiler bizi normal hamileyle denk tutuyor. ama öyle değil herşeyi iki katı fazla yaşıyoruz biz..
sizlerle yazışmak iyi oluyor saolun valla ben bi yerim ağrıyınca canımın yanmasına değilde ne bilim ters giden bişeymi var diye endişe ediyorum.. normalse sorun yok.
nerocum şu "olacak o kadar" dediklerinde patlatma fikrine bende çok katılıyorum..
olacak o kadar
geçer merak etme..
bunlarla teselli etmiş oluyorlar akıllarınca..
canım allah yardımcın olsun artık son zamanlar ama o göbeyi taşımak çok zor dr.iyiligini düşünüyor almıyor ama bir saatligine vermek lazım senin o göbeyi dr.günaydın hatunlar.... gene kötü bir geceydi sanırım artık böyle olacak napalım hamileliğin cilveleri dayanıcaz ......
kesinlikle,,
ben çocuğu olan arkadaşlarıma soruyorum sırtın ağrıyomuydu yok,belin yok,göğüs kafesin yok,ee neren ağrıyodu da olacak okadar diyosun değilmi yanilaelaelaelaelae
nerocum şu "olacak o kadar" dediklerinde patlatma fikrine bende çok katılıyorum..
olacak o kadar
geçer merak etme..
bunlarla teselli etmiş oluyorlar akıllarınca..
canım allah yardımcın olsun artık son zamanlar ama o göbeyi taşımak çok zor dr.iyiligini düşünüyor almıyor ama bir saatligine vermek lazım senin o göbeyi dr.
şükür bu haftalara kadar geldin inşallah bizlerde geliriz ama 23. hafta bile zor geçiyor bana
gündüzleri pek birşeyim yok ama akşam saat8 oldumu başlıyor işkence niye akşam anlayamadım allah yine bu günümüzü aratmasın hiçbirimize canım.
nerocum katılıyorum hayatım sana benim bir tane oğlum var .ben ilk hamileligimi anlamadım bile deli gibi geziyordum iş yapıyordum 3 saat uykuyla hemde enerjiim hiç bitmiyordu valla .ama ikizler çok zor ilkindede batmalar agrılar oluyordu ama bu kadar erken deyil son zamanları bende sonzamanları kasılma çoktu çok canım yanıyordu o kadar.
geçen dırımle konuşuyorduk ikiz hamileligi biliyorumda tekki bilemiyecegim dedi bende tarif ediverdim.tek bebek 18 kız gibi oluyorsun ikiz bebek 85 yaşındaki anannem gibi oluyorsun.kaydirigubbakcemile3 yada ben öyle hissediyorum .yaaşamayan anlamaz
onun için kulak asmıyacaksınız .
32 haftayu geçince nerdeyse hiç kilo almıyorlar canım... yer daraılınca.... bunu doktorda demişti bana... hakkaten ölede oldu... bugünlerde beslenmene dikkat et .. sonra napsan boş ..... bol meyve yumurta süt ve et makarna pilav ekmek yemeden ye bunları...