Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim fıstıklar iyi kk teyzesi yarın 1 aylık oluyoruz kocaman olduk anlayacağın halası geldibu gün bi yuarım saat ben hırka ör demiştim uzun kollu kışlık bişeyi yoktu oda örmüş getirmiş ama tabi bebeği doğduğu zaman görmüştü şimdi kocaman oldular anlayacağım ördüğü hırkalar malesef küçük geldi giydiremeden kaldı ama sorun değil burdan bi arkadaşa göndereceğim hepsini o güle güle kullansın işallahhh
canan kuzum ben işte daha rahat oluyorum ya evde tek başıma çok sıkılıyorum ee bu halde tek başıma otobüslerde falan dışarıda çıkamıyorum,,evde olunca orayı didikle burayı temizle daha çok yoruyorum kendimi,iyi hissetiğim sürece mart ayında çalışırım yoksa zaten çıkarım erkenden,aman boşver sen oku ayetelkürsi-felak-nas allahın izniyle bişey olmaz,sanada yavrularada rabbim korur,
canım tam olarak aynı şeyleri yaşamışız hayret. bana da aynı şekilde vajinal aspirasyon önerildi. netten bakıyorum genelde 12. haftaya kadar bekliyor doktorlar spontan redüksiyon olur mu diye. biraz da ondan kafam karıştı.
benim Dr. beklemeyi önermedi. her geçen gün daha çok büyüyor sonra kalbine zehir enjiekte ediyorlarmış daha kötü, işlemin erken olmasının daha sağlıklı ve hepimiz için daha iyi olacağını söylemişti. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin cümlemize. Şimdi iyiyiz şükür. Tekmeleri çok daha net duyabiliyorum. Çok güzel bi duygu. Allah herkese tamamını nasip etsin. :1hug:
yaşasıııın o arkadaş ben miyim yoksa
Bebişlerim çok sevincek canan teyzesii. Kızlar bis 24 haftadayıs hala isim bulamadık şöyle kısa anlamı güzel bi kız bi erkek ismi arıyoruz. Birbirine uyumlu olması da şart değil
duyduğunuz orjinal isimler var sa bana yazar mısınıııız
nero seninle aynıyız galiba kaçıncı haftadasın. Doğum iznini kaçıncı haftada alacaksın. 40 haftaya göre mi yoksa 38-37 haftalara göre mi bu konuyu dr la görüştün mü. benim bi ark tek hamilelik yaşıyo 38 de sezeryan günü vermiş Dr. ondan 8 hafta geriye gelip 30. haftada 32. haft raporu vericek. zaten biz ikiz hamilelerin ister istemez kaybı oluyo, eklenen o 2 haftada erken doğumda cok bi şey ifade etmiyo doğumdan sonra bebişlerimizin daha çok ihtiyacı var bize, e 8 haftada ne ki, bi de kiloları düşük doğudular mı daha çok muhtaçlar bise. ne kadar aktarabilirsek o kadar kar.
nerocum çok zorlaştı be gülüm... oturamıyorum bacaklarım birleşmiyo ve göbeğim yere değiyo.... ayakta duramıyorum sol bacağım artık beni taşımıyooooo.... bugün salatayı yapamadım mutfakta bacağım dik durmuyo kıvrılıyo resmen..... yatamıyorum yatınca nefes almakta zorlanıyorum ve dönerken etlerim lime lime ayrılıyor sanki çünkü göbeğimi çeviremiyorum..hep aynı tarafa dönük yatsam o taraım ağıyo sanki morarmış gibi acıyooo
tahta desteği var canım.
canım en son ceren 4500 idi yarwen 4800 yani hala minikler kelebeklerim..
canım 490 tl indirimlerle beraber. dur bakem foto varsa bulaym benim makinenin pili yokç cerende uyanık yine katıyor ortalığı birbirine.(
ben simdi dayanamiyorum allah kolaylik versin sana cnm
nerocum çok zorlaştı be gülüm... oturamıyorum bacaklarım birleşmiyo ve göbeğim yere değiyo.... ayakta duramıyorum sol bacağım artık beni taşımıyooooo.... bugün salatayı yapamadım mutfakta bacağım dik durmuyo kıvrılıyo resmen..... yatamıyorum yatınca nefes almakta zorlanıyorum ve dönerken etlerim lime lime ayrılıyor sanki çünkü göbeğimi çeviremiyorum..hep aynı tarafa dönük yatsam o taraım ağıyo sanki morarmış gibi acıyooo
sağoalsın acer cim.... acer bir çizelge yapsana kaçıncı haftadasın belli olmuyor....