ya ben soze valla darıldım kızlar ne zaman gelsem slm desem gunaydın desem kımse cvp vermıor valla gelmıcem artık ha yemın bak kımse neden benı takmıyor
kızlar merhaba fazla geçmişi okuyamadım başım arıyor çok bilgisayar başında durunca ARTVINLI canım maşallah bebeklerine diğerinin de cinsiyeti belli olmuş. Nefescim benim midem bulanmadı ama senin doktorun niye ısrarla aynı ilaç da ısrar ediyor anlamadım marka değiştirince de farkediyor diye biliyorum ama emin değilim tabi içmen lazım ama bildiğim kadarıyla midenin sürekli bulanması zorlanman da kötü . inşallah en kısa sürede geçer . canancım hiç bişeye kafanı takma demek isterdim ama ne yazık ki insan kafasına takıyor. senin de dediğin gibi gün olur devran döner kimin kime muhtaç olacağı belli olmaz. benim de çok şükür ihtiyaç olduğunda annem geliyor ama bu kayınvalidelerin bazıları böyle benimki de hamile kaldığımdan beri gelmiyor Ben de diyorum ki sanırım kendi doğuracaktı da kıskanıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya ben soze valla darıldım kızlar ne zaman gelsem slm desem gunaydın desem kımse cvp vermıor valla gelmıcem artık ha yemın bak kımse neden benı takmıyor
Canan,dırım,nefes ve henüz tanışmak kısmet olmayan kuzu hepinize iyi geceler,ben çıkıyım artık,azcıkta eşime bakıyım,Hepinizi öptük teyzoşlar.
kaç bakalım artvinli teyzeee kocişle çok ilgilenme ama sonu köt yerlere gitmesinnnCanan,dırım,nefes ve henüz tanışmak kısmet olmayan kuzu hepinize iyi geceler,ben çıkıyım artık,azcıkta eşime bakıyım,Hepinizi öptük teyzoşlar.
iyi geceler hanımlarrrrr .
kimseler yok yine açeyla dalin dırım buralarda inşallah iyisinizdir kızlar.
benim bugün kontrolum vardı ona gittim .ikinci dr. kontroledecekti bebişleri bide şükür oda okey verdi herşey yolunda dedi kuzucuklarım 460 gr 25 cm olmuşlar çok sevindim zannederim bu haftalarda gayet iyi dr. öyle dedi ne yapıyorsan devam bebekler iyi kilolarıda dedi plasentamda yukarı çıkmış ona nasıl sevindim anlatamam zafer kazanmış gibiydim bugün çyle rahatladım ki .ordan çıktık eşimle bide güzel yemek yedik .buraya kadar iyi ama eve geldim bir saat sonra tansiyon fırladı iyi gelmedi bukadar rahat sevinç .şimdi iyiyim şükür.ama en kötüsü bir kilo almışım söylesem çığlık atarsınız abowwww dersiniz dr.eşim ve ben şok olduk bugün adam bana sakın bu ay kilo alma ayak agrıların çok dayanamassın demişti .söylüyorum tam tamına 5 kilo abartmışım bayagı dr sadece kilo alma demekle yetindi agrı filan dedim ilk önce kilo dedi 15 gün sonra konuşacagız bunları dedi adam kızdı resmen bu ay artık dikkat ederim demi kızlar bebişler iyi ya o yeter bana .
kaç bakalım artvinli teyzeee kocişle çok ilgilenme ama sonu köt yerlere gitmesinnn
abbovvv ne ettin kzzz 1 ayda 5 kilo sen 40 kilo ile bitirisin hamileliğiii:CüvCüv::CüvCüv:
arkadaşlar günaydın,
ben bugün biraz tedirgin uyandım nedense, yarın kontrolüm var 6+2 olucaz ve kalp atışı duymayı hedefliyoruz. ama bugün itibarıyla ikiz olmasına rağmen bende ne bulantı, ne halsizlik, ne uyku hiçbişey yok. bi sorun mu var diye tedirgin oldum, hepiniz benden deneyimlisiniz, ne zaman başlamıştı belirtiler, bi sorun yoktur inşallahcevap verebilirseniz çoook sevinirimm.
ne_ro_ka canım kusura bakma şimdi gördüm selamını.
Ayak ağrılarım dışında çok iyiyim canım bu günümüze şükür.
Evet teyzesi bir oğlum ve kızım olacak rabbimin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?