günaydın herkese hatunlarrr,,,
amanın bu sırt ağrımdan uyuyamıyorum yahu,
geçmiş olsun cnm,endokrinoloji önemli cnm bu konuda benm dr beni prof. yönlendirdi troid sorunum çıktı,
cnm sen biraz fazla evham yapıyosun rahat ol ki hamileliğin rahat geçsin,
canan kuzum bakmasa daha iyi yani bu durumda kaynananın,sen ona eve girince maske ver elinesempatiksalakcinni ( kusura bakma bu şekilde alamıyorum içeri de kadın şok şok)kaydirigubbakcemile3
amanın bu sırt ağrımdan uyuyamıyorum yahu,
selamlaaaaaar geberdim bugün yorgunluktan sabahın 8 inden 3 lere kadar hastanedeydim bugun 100 lük yükleeme yapıldı ve yüksek çıktı dr dahiliye ve endokrinolojiye yönlendirdi yarın ona gidicem bakalım ne dicek keyfim yok canım sıkıldı yaa neler sölicek bakalım yarın o insülin filan umarım gerek kalmaz
geçmiş olsun cnm,endokrinoloji önemli cnm bu konuda benm dr beni prof. yönlendirdi troid sorunum çıktı,
arkadaşlar günaydın,
ben bugün biraz tedirgin uyandım nedense, yarın kontrolüm var 6+2 olucaz ve kalp atışı duymayı hedefliyoruz. ama bugün itibarıyla ikiz olmasına rağmen bende ne bulantı, ne halsizlik, ne uyku hiçbişey yok. bi sorun mu var diye tedirgin oldum, hepiniz benden deneyimlisiniz, ne zaman başlamıştı belirtiler, bi sorun yoktur inşallahcevap verebilirseniz çoook sevinirimm.
cnm sen biraz fazla evham yapıyosun rahat ol ki hamileliğin rahat geçsin,
canan kuzum bakmasa daha iyi yani bu durumda kaynananın,sen ona eve girince maske ver elinesempatiksalakcinni ( kusura bakma bu şekilde alamıyorum içeri de kadın şok şok)kaydirigubbakcemile3