Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın herkese hatunlarrr,,,

amanın bu sırt ağrımdan uyuyamıyorum yahu,

selamlaaaaaar geberdim bugün yorgunluktan sabahın 8 inden 3 lere kadar hastanedeydim bugun 100 lük yükleeme yapıldı ve yüksek çıktı dr dahiliye ve endokrinolojiye yönlendirdi yarın ona gidicem bakalım ne dicek keyfim yok canım sıkıldı yaa neler sölicek bakalım yarın o insülin filan umarım gerek kalmaz

geçmiş olsun cnm,endokrinoloji önemli cnm bu konuda benm dr beni prof. yönlendirdi troid sorunum çıktı,

arkadaşlar günaydın,
ben bugün biraz tedirgin uyandım nedense, yarın kontrolüm var 6+2 olucaz ve kalp atışı duymayı hedefliyoruz. ama bugün itibarıyla ikiz olmasına rağmen bende ne bulantı, ne halsizlik, ne uyku hiçbişey yok. bi sorun mu var diye tedirgin oldum, hepiniz benden deneyimlisiniz, ne zaman başlamıştı belirtiler, bi sorun yoktur inşallah :( cevap verebilirseniz çoook sevinirimm.

cnm sen biraz fazla evham yapıyosun rahat ol ki hamileliğin rahat geçsin,

canan kuzum bakmasa daha iyi yani bu durumda kaynananın,sen ona eve girince maske ver elinesempatiksalakcinni ( kusura bakma bu şekilde alamıyorum içeri de kadın şok şok)kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar günaydın,
ben bugün biraz tedirgin uyandım nedense, yarın kontrolüm var 6+2 olucaz ve kalp atışı duymayı hedefliyoruz. ama bugün itibarıyla ikiz olmasına rağmen bende ne bulantı, ne halsizlik, ne uyku hiçbişey yok. bi sorun mu var diye tedirgin oldum, hepiniz benden deneyimlisiniz, ne zaman başlamıştı belirtiler, bi sorun yoktur inşallah :( cevap verebilirseniz çoook sevinirimm.

canımcım herşeyi kafana takma..... kusan dert yanıyo kusmayan dertt yanıyooo......... daha 6 haftalık hamilesin ki... daha kalp atışı bile duymadın ... hemen kusma halsizlik bekleme.... bunların hiçbiride olmayabilir sende....hamile kalırsın ama kusmazsın.... bu her insanda değişir..... inan bana kusarsanda 1 ay sonra bu kusmalar ne zaman bitecek cevap verin yazacaksın.............. ayyy anam en iyi günleriniz tadını çıkarın şu hamileliğin... takmayın herşeyi.............çok ayakta kalmamak kaydıyla bol bol gezin... çooook ararsınız bu günleri çooookkk.......

canımcım herşeyi kafana takma..... kusan dert yanıyo kusmayan dertt yanıyooo......... daha 6 haftalık hamilesin ki... daha kalp atışı bile duymadın ... hemen kusma halsizlik bekleme.... bunların hiçbiride olmayabilir sende....hamile kalırsın ama kusmazsın.... bu her insanda değişir..... inan bana kusarsanda 1 ay sonra bu kusmalar ne zaman bitecek cevap verin yazacaksın.............. ayyy anam en iyi günleriniz tadını çıkarın şu hamileliğin... takmayın herşeyi.............çok ayakta kalmamak kaydıyla bol bol gezin... çooook ararsınız bu günleri çooookkk.......

ya doğru söylüyorsunuz aslında, fazla takıntılı davranıyorum herhalde, neblim daha zor elde ettiğimden midir nedir? boş gebelik falan olmasa diye korkuyorum. kalp atışını da duyalım rahatlıycam sözzz :)
kayra sen 35. hafta itibariyle henüz doğurmadıysan ne alemdesin, çok ağırlaştın mı, nasıl geçiyor son evreler.

Merhaba arkadaşlar, birbirimize sitem etmeyelimde görüşelim, eski arkadaşlarda hep önceki yaşadıklarından bahsetsinki tecrübelerinden bizlerde faydalanabilelim.. Küsmeyin darılmayın :) Bizde hastanedeydik gene 3 gün gözlem altında kaldık.. Kanamadan sonra lekelenmem 1 ay devam etti oda kesildi derken su gibi şeffaf akıntı gelince korktum baya minişlerimin kesesinden geliyor su sandım:( Dr umda hastaneye yatırdı turnusollu pedle 3 gün kontrol ettiler hiçbirşey çıkmadı çok şükürr şümdi evimize döndük dinlenmedeyiz tekrarr :) Sizler nasılsınız ? Doğurmuş anneler ikizlerin kıyafet dolaplarını nasıl hallettiniz ? dogurmayan arkadaşlarda nasıl geçiyor hamileliginiz? Benim göbüş azcık daha büyüdü koyarım göbüş resimleri bölümüne yakında ;))

pardon hanımlar günaydıııııın demeyi unutmuşum...... hepiniz iyisiniz inşallah..........
medine istanbula gittin sanırım...... anneciğine kavuştun sonunda...gözün aydın canım......
nefes güzel haberlerle gelmişsin.......... hep böyle devam et inşallah...... nerocum sanada günaydın gülüm....

herkes birbirine sitem etmiş........ herkes soru soruyor kimse bana cevap vermiyor diyeeee... yada yazdıklarımı okumuyor diyee...... herkes kendi derdine takılmış anlaşılan...... kimi kusuyor kimi ayak ağrıları.kiminin de çocukların rahatsızlığı...herkes bu günlerde stresli sanırım...... kimse kimsenin halini hatrını sormadan kendi problemine cevap arıyor ..... biraz anlayışlı olup karşılıklı dinleseniz böyle olmaz.... yeni gelenlerde daha kimseyle tanışıp konuşmadan hemen sorularla dalıyor topiğe.... biraz tanışıp kaynaşsanız insanlarda kendine cevap vermek için vazife çıkarır....

ya doğru söylüyorsunuz aslında, fazla takıntılı davranıyorum herhalde, neblim daha zor elde ettiğimden midir nedir? boş gebelik falan olmasa diye korkuyorum. kalp atışını da duyalım rahatlıycam sözzz :)
kayra sen 35. hafta itibariyle henüz doğurmadıysan ne alemdesin, çok ağırlaştın mı, nasıl geçiyor son evreler.

canımcım çok şükür doğurmadım günümü bekliyorum inşallah.... çok ağırlaştım.... hatta resimlerim var göbüşler topiğnde normalden fazla ağırım............... ama gün güne uymuyor...mesela dün çok rahatsızdım nefes bile alamıyordum gecedende uykusuzdum...ama dün gece uyumuşum bugünde gayet iyiyim..... kasılmam da yok... yarın nolur bilemiyorum...

pardon hanımlar günaydıııııın demeyi unutmuşum...... hepiniz iyisiniz inşallah..........
medine istanbula gittin sanırım...... anneciğine kavuştun sonunda...gözün aydın canım......
nefes güzel haberlerle gelmişsin.......... hep böyle devam et inşallah...... nerocum sanada günaydın gülüm....

herkes birbirine sitem etmiş........ herkes soru soruyor kimse bana cevap vermiyor diyeeee... yada yazdıklarımı okumuyor diyee...... herkes kendi derdine takılmış anlaşılan...... kimi kusuyor kimi ayak ağrıları.kiminin de çocukların rahatsızlığı...herkes bu günlerde stresli sanırım...... kimse kimsenin halini hatrını sormadan kendi problemine cevap arıyor ..... biraz anlayışlı olup karşılıklı dinleseniz böyle olmaz.... yeni gelenlerde daha kimseyle tanışıp konuşmadan hemen sorularla dalıyor topiğe.... biraz tanışıp kaynaşsanız insanlarda kendine cevap vermek için vazife çıkarır....

eyvaaah üzerimize mi alınsak ne ohaoldumsmile
walla oluşmuş bi muhabbete sonradan dahil olmak zor, geçmişin tamamını okuyup hakim olmak da zor. bir hatamız olduysa affola :teselli:

Merhaba arkadaşlar, birbirimize sitem etmeyelimde görüşelim, eski arkadaşlarda hep önceki yaşadıklarından bahsetsinki tecrübelerinden bizlerde faydalanabilelim.. Küsmeyin darılmayın :) Bizde hastanedeydik gene 3 gün gözlem altında kaldık.. Kanamadan sonra lekelenmem 1 ay devam etti oda kesildi derken su gibi şeffaf akıntı gelince korktum baya minişlerimin kesesinden geliyor su sandım:( Dr umda hastaneye yatırdı turnusollu pedle 3 gün kontrol ettiler hiçbirşey çıkmadı çok şükürr şümdi evimize döndük dinlenmedeyiz tekrarr :) Sizler nasılsınız ? Doğurmuş anneler ikizlerin kıyafet dolaplarını nasıl hallettiniz ? dogurmayan arkadaşlarda nasıl geçiyor hamileliginiz? Benim göbüş azcık daha büyüdü koyarım göbüş resimleri bölümüne yakında ;))

geçmiş olsun canım..hoşgeldin topiğe.... kıyafet dolapları konusunda bazı arkadaşlar oda hazırladılar bebeklerine........... evlerinin uygunluğuna göre...mesela ben yatak odamda çekmece ayırdım kızlarıma.... seneye ablalarnın odasına benzer bir oda yaptıracağım....şimdilik böyle idare edicez....

geçmiş olsun canım..hoşgeldin topiğe.... kıyafet dolapları konusunda bazı arkadaşlar oda hazırladılar bebeklerine........... evlerinin uygunluğuna göre...mesela ben yatak odamda çekmece ayırdım kızlarıma.... seneye ablalarnın odasına benzer bir oda yaptıracağım....şimdilik böyle idare edicez....

Hoşbulduk Kayracım, Bende odada iki tane olsun istemiyorum hem odayı daraltacak hemde çok pahalı oluyorlar.. Yatak olarakda park yatak almayı düşündüm. Odada bitek ondan iki tane olsun istiyorum okadar :)

Bide geçmişi bende okudum hatta her hafta benim haftamda neler olmuş deyip tekrar dönüp arayıp gene okuyorum :D Bazen unutuyorum ama genel itibariyle hem alttaki takvimlerden hem açılan topiklerden dırımkırmızı kayrayı cananı eylülü artvinliyi ve bikaç kişiyi az çok tanıyorum :) Unuttukça yeniden bakıp takip etmeye çalışıyorum. Yazdıkça dahada tanışırız inşallah..

Kayracım bende senin haftalara saglıklı sıhhatli bir şekilde gelebilmeyi okadar çok istiyorumki.. Son haftalarda uyunamıyor diye okuyorum zaten hep.. Biraz ılık duş la ıhlamur iyi gelebilir belki.. Bende bu aralar hep uyuyorum demekki son haftalar için depo yapıyomuşumda farkında degilmişim hihoyyyt

eyvaaah üzerimize mi alınsak ne ohaoldumsmile
walla oluşmuş bi muhabbete sonradan dahil olmak zor, geçmişin tamamını okuyup hakim olmak da zor. bir hatamız olduysa affola :teselli:

yok güzelim hatanız yok.... eskilerle yeniler birbirlerin farkında değiller aslında iki tarafın sitemi bu.....

eskiler doğurdu..bebeklerden vakit kaldıkça topiğe uğrayıp yzıyorlar sağolsunlar..ama hepsi aynı saate denk gelmedikleri için yazıp çıkıyorlar sonrada her gelen sitem ediyor..eski sohbetler yok diye.... yenilerde onları tanımadıkları için onlara cevap yazmıyor normal olarak..... eskiler sürekli faal olmadıkları içinde tanışamıyorlar yenilerle...

yeniler de eskileri tanımıyor...soru soruyorlar ama eskiler onlara cevap vermeyince kızıyorlar.onlarda sitem ediyorlar... eskiler cevap veremez çünkü bebekler uyuduğu zaman 5 dakika girip yazıp çıkıyorlar.....

ortada kalan sadece birkaç hamiş biz varız...nero- artvinli -geronimo- medine - ben bizde cevap verebildiğimize veriyoruz vermediğimiz kalıyor.... eskiler girdiğinde nasılsın yazıyoruz bazen okuyamıyorlar bile....

Hoşbulduk Kayracım, Bende odada iki tane olsun istemiyorum hem odayı daraltacak hemde çok pahalı oluyorlar.. Yatak olarakda park yatak almayı düşündüm. Odada bitek ondan iki tane olsun istiyorum okadar :)

Bide geçmişi bende okudum hatta her hafta benim haftamda neler olmuş deyip tekrar dönüp arayıp gene okuyorum :D Bazen unutuyorum ama genel itibariyle hem alttaki takvimlerden hem açılan topiklerden dırımkırmızı kayrayı cananı eylülü artvinliyi ve bikaç kişiyi az çok tanıyorum :) Unuttukça yeniden bakıp takip etmeye çalışıyorum. Yazdıkça dahada tanışırız inşallah..

Kayracım bende senin haftalara saglıklı sıhhatli bir şekilde gelebilmeyi okadar çok istiyorumki.. Son haftalarda uyunamıyor diye okuyorum zaten hep.. Biraz ılık duş la ıhlamur iyi gelebilir belki.. Bende bu aralar hep uyuyorum demekki son haftalar için depo yapıyomuşumda farkında degilmişim hihoyyyt

bende şimdilik park yatak aldım... ben bu haftalara kadar zor gedim canım... ama geldim şükür... sen inşallah benim gibi zorluklar çekmezsin bu günlere gelmek için... ama şunu öğrendimki.... kendini yormazsan geliniyor bu günlere....

walla ben ikiz doğurup da 5 dakika dahi olsa hala nete vakit ayırabilenleri takdir ediyorum. okkadar uykusuz kalıyorlardır ki her boşlukta sızılır gibi geliyor bana :)
ayrıca tek başına bakanları da takdir ediyorum. çalışsan çalışılmaz bir bakıcı ikisine bakmaz, bakalım bizler napıcaz? evden çalışıyorum neyseki o avantajım var ama, dur bakalım neler olacak.
senin bir de büyük kızın var anladığım kadarıyla, demek ki doğal ikiz

Sagol canım bende artık mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum. Ev işi yemek olaylarını filan hep bıraktım.. Arada bir belki yapıyorum az az okadar.. Ona bile kızıyor bizimkiler yapma diye.. Ufak tefek tahlikeler atlatınca kimsenin gözü işmiş yemekmiş görmüyor valla... Az kalmış Seninde Kayracım geri sayım yaklaşmış :) Nasıl dogum yapacagına karar verdinmi ? Ne düşünüyorsun ? Bana doktorum büyük ihtimalle sezeryan olur deyiverdi. Bende o ne derse onu yapıcam tabi.. Minişlerimede daha hiçbir alışveriş yapmadık ama internetten ufak tefek bakıyorum. İnceleiyorum herşeyi ne çok şey var valla..

kesinlikle katılıyorum sana cnm çok haklısın,bazı arkadaşlar bir soru sorup çıkıyor birdahada uğramıyor sitemler onlara aslında,,ben mesela tüm gün işte olduğum için çok rahat topiği takip edebiliyorum ama eve gelince yemekti ortalıktı bulaşıktı derken 9-10 gibi ancak oturabiliyorum,

geçmiş olsun cnm dinlen bol bol,benim hamileliğim çok şükür uykusuzluk harici iyi gidiyor bebek dolaınıda 3 kapılı almayı düşünüyorum ben ancak yeter,beşik ise park yatak aldım hem tekerlekli gerekirse salonda gerekirse y.odasında rahat kullanabileyim diye,,

hava güzel ben bir çıkıp nişantaşı turu atayımzemuszemus alahım ne gezenti karuyum doğurunca kesin bunalıma girerim ben 2 ay gezemicm diyesempatiksalakcinni

Back