çalııyorum kuzum benim işim allaha şükür rahat oturuyorum tüm gün mart ayınıda geçireyim hayırlısı ile nisan başı evdeyim inşallah izne çıkıcam,,,
aaa süpper walla okkadar uzun süre çalışılabiliyor mu? maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalııyorum kuzum benim işim allaha şükür rahat oturuyorum tüm gün mart ayınıda geçireyim hayırlısı ile nisan başı evdeyim inşallah izne çıkıcam,,,
Hepinize hayırlı günler
Herkes iyidir inşaALLAH....
Yavrukirpi hosgeldin canım inşaALAH güzel bir hamileleik geciririsin
Kayra abla masaALLAH sıranı kimseye vermedin
aaa süpper walla okkadar uzun süre çalışılabiliyor mu? maşallah
inşallah nerocum
hadi git gez.... sonra gezemezsin...benim içide gez emiiii...
şimdilik çalııyorum cnm ama kendimi yorgun hissetiğimde gelmiyorum 1 gün işe doping yapıyorum ertesi gün geliyorum mesela benim niyetim mart ayınıda geçirmek allah kısmet ederse ee tabi ağırlaşırsam daha erken çıkarım izne,,
arkadaşlar günaydın,
ben bugün biraz tedirgin uyandım nedense, yarın kontrolüm var 6+2 olucaz ve kalp atışı duymayı hedefliyoruz. ama bugün itibarıyla ikiz olmasına rağmen bende ne bulantı, ne halsizlik, ne uyku hiçbişey yok. bi sorun mu var diye tedirgin oldum, hepiniz benden deneyimlisiniz, ne zaman başlamıştı belirtiler, bi sorun yoktur inşallahcevap verebilirseniz çoook sevinirimm.
Canım cok sevindim ALLAH hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..
Canım benim çok saol.Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaşlar, birbirimize site
m etmeyelimde görüşelim, eski arkadaşlarda hep önceki yaşadıklarından bahsetsinki tecrübelerinden bizlerde faydalanabilelim.. Küsmeyin darılmayın :) Bizde hastanedeydik gene 3 gün gözlem altında kaldık.. Kanamadan sonra lekelenmem 1 ay devam etti oda kesildi derken su gibi şeffaf akıntı gelince korktum baya minişlerimin kesesinden geliyor su sandımDr umda hastaneye yatırdı turnusollu pedle 3 gün kontrol ettiler hiçbirşey çıkmadı çok şükürr şümdi evimize döndük dinlenmedeyiz tekrarr :) Sizler nasılsınız ? Doğurmuş anneler ikizlerin kıyafet dolaplarını nasıl hallettiniz ? dogurmayan arkadaşlarda nasıl geçiyor hamileliginiz? Benim göbüş azcık daha büyüdü koyarım göbüş resimleri bölümüne yakında
)[/QUOT
Canım çok geçmiş olsun.rabbim tekrar yaşatmasın.
Ben ilk hamileliğimde bir 2 kapılı dolap,birde büyüyen beşik almıştım.Ayrı oda yapamadım yerim müsait değil.ama odama koydum.ikiz olunca dolap şart bence çünkü çok ııvır zıvır eşya çıkıyor,herşey dolapta daha düzenli oluyor.şimdilik yine odamda kalcak,idare ettiğimiz kadar bziimle yatarlar,sonrasını bilmiyorum şimdilik.
süpper, zaten ikizde doğum izni 30. haftada başlıyor, ennn geç 37de de doğuruluyor sanırım. izne bişe kalmamış. cinsiyetleri ne senin nerocum
hava güzel ben bir çıkıp nişantaşı turu atayımzemuszemus alahım ne gezenti karuyum doğurunca kesin bunalıma girerim ben 2 ay gezemicm diyesempatiksalakcinni
çok hainsin inanamıyorum sana ben de gelmek istiyorum yaaaaaaaaaaaa :umursamaz::umursamaz: hava da çok güzel zaten insan zor duruyo evde
slm bayanlalr nasılsınız bugun bnm asırı belım agrıor onun dısında ıı sayılırım ya ben erak edıorum sıslerın hamılelıgı ne kadarlık bılmıorum ogrenmek ıstıorum :)
saol canım sen nasılsın biz 23 hafta olduk sen ?
allah saglıkla kucagına almayı nasıp eder ıns.bizde 11 haftalıgız daha kucucuguz teyzesıı:dance:
maşallah pnlara canım tedavi ile mi oldular ilk bebeklerin mi
slm bayanlalr nasılsınız bugun bnm asırı belım agrıor onun dısında ıı sayılırım ya ben erak edıorum sıslerın hamılelıgı ne kadarlık bılmıorum ogrenmek ıstıorum :)
kızlar benim bebeklerimin kiloları arasında fark var daha öncede biliyodum ama ayrıntılıda da söylemişlerdi ama ayrıntılıdaki prof sorun değil aradaki fark çok olursa sorun olur dedi sizinkilerde de fark varmıydı
ılk bebeklerım canım oncelerı tedavı gordum ılk bebegımı 9 gaftalıkken kaybettım bu ıkıncı hamılelıgım bu bbekelrım normal yolla oldu tedavısız oldular allah bır aldı 2 verdı rabbıme sukur.senınkıler tedavımı cnaım ?