kızlar simdi telefondan girdim nete..cok sukur iyiyiz,simdilik bi sıkıntımız yok..bugun kısmetse taburcu olacagız..arayan soran dualarını esirgemeyen herkesten allah razı olsun..her aradıgınızda cvp veremedim kusuram bakmadınız insallah..sadece sunu bilin agladıklarında koynunuza gelip sustuklarını gormek herseye degermis..
canancım sinirlerin yıpranmış canım senin sakın salma kendini toparlayamassın sonra .
senin çok güçlü herşeyi kafaya takmayan biri oldugunu biliyorum.ama işte yakınında olupta zor zamanında uzak duruyorsa insanlar dagılıyor insanlar.
ayyyy valla dayanamıcam diyecegi kızım senin kayınvalide üst katta deyilmi hiçmi duymuyor bebişlerin sesini ayyy çatlıyacam paralayasım geliyor .ya benim berk gıg dese el dersin alt komşum gece 4-5 gelirdi ne oldu diye yok çok sinir oldum ya .
geçecek bu günler uykuları düzene girecek hatta ana niye bunlar uyanmadı diye nefeslerini dinliyeceksin başlarında .seni çok seviyorum hayatım sen güçlü birannesin kocaman öpüyorum seni opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
zamanlama hatası kuzu bende kimsecikler yok diye kapattım seni gördüm ama dedim başında değil herhaldeolsa yazardı dedimcanan ne ara kapattın kuzum msn yi iki çift lafım vardı edecektim
haklısın vallaha bugün sütüm çok az çıktı dünden ötürü ya kaynana kendi çapında yardım etmeye çalışıyo bazı ama yardım etmesi bile zulum çocukların kulağı dibinde götünden çıkan ..oku yiyeyim diye bağırabara seviyo ve sürekli ağzı açık olarak öksürüyo çocukların yüzüde dahi ben onları gözümden sakınıyorum yani artık yardımbile istemiyorum desem yeridirüzülme kuzum ya sabır,sütün azalır yapma,allahım nasıl kaynana bu ya oda evlat sahibi insan düşünür bu kız bütn gün yanlız başına ne yapar diye,valla sinirden söyleyecek kelime bulamıyorum,klava: klava:
herkese günaydınnnn
burcin eve geliyomussun süper canım
canancım yorgunluk tabi sinirleri hırpalıyor iki bebek hic kolay değil...ama sabır kuşum onlarda yeni hayatlarına adapte olmaya calısıyor...ağlamanda iyi olmus bence en iyi desarj yöntemi...allah kolaylıklar versin arkadasım....
kayracım sıra sende artık..süper haftanda güzel.hayırlısı insallah seninde mutlu haberlerini alıcaz kısa zaman sonra..sonra sırada biz varızzzz...cok büyük bi süpriz olmazsa arkandayız.....
bu arada canancım tecrübelerinden yararlandım yani canım..ben tam bi tecrübesiz anne adayı olarak sadece deli cesaretim var ben yaparım diye...bi de yazdıklarınızı okuyorum..rabbim bebelerimede sabır versin kim bilir ne acemilikler yasıcaz beraber.......insalllaaahhhh
canancım ilk doğum zamanları bu uykusuzluk ve yetemezliğin verdiği çaresizlik bir süre artarak devam ediyor malesef,
kolaylıklar ve sabır diliyorum canım benim..
ayırca sütün çoğaldığı geceleri ve uyku zamanları bu çok net evet;ama uykuya ve dinlenmeye zamanın kalmadığı için bu gibi şeyleri tavsiye ediyorlar canım bu da var..
burçinim hoşgeldin canım,sana da kolaylıklar diliyorum bitanemm,
senin bebişler de Hymarry teyzesiyle aynı gün doğdular,hayatları da en az onun kadar güzel olsun inşallah..
biv canım öncelikle bebeklerin hayırlı uğurlu sağlıklı olsunlar bitanem,
ben bu ara yoğunluktan pek takılamıyordum,yeni görüyorum kusura bakma,
ölçü normal canım,ama mamayı kutunun üzerinde yazdığı miktarda koyuyorsun değil mi aynen,yani her 30cc ye bir ölçü,
ben de halen ek gıdalar da olmak üzere Aptamil kullandım,kullanıyorum,kabızlık hiç yaşamadık biz de,
kaswacığıma katılıyorum ben de,bünyeden bünyeye değişir canım..
geranimo cnm sonucunn ne olduğunu söylemedi cnm seni endokrinolojiye yolladılar
sanırım tsh larda sorun var
ben bakıyom bakıyomm ama ne slm veren var nede yazdıklarıma bakan
karar verdim sadece bakacağım...bu bir sitem gerçek üzgünüm
KAYRA CANIMM. inanırmısın nerdeyse 1 saatten fazla sayfa açık ama ne okuyabildim ne yazabildim. şimdi kuş uykusuna daldılar da anca yazıyorum canım. ,
az kaldı sana da sıra sende asıl kaptırma sıranı:)))
yavrularıma gelince cerenim enfeksiyon olmuş nasıl oldu anlayamadım. poposunu ılık sularla temizliyorum kaka yaparsa önce temizliyor sonra yıkıyorum ama yinede enfeksiyon kapmış canı yandıkç.a canım yanıyor. bugün doktor sadece alt gtemizliğinden değil sudanda kapabilir dedi. hemen içtiğimiz suları değiştirdik. bakalım cuma idrar kültürü sonucunu alıcaz ona göre iğneye başlıcaz sanırım( off çok zor yavrunun hasta olması çookkk...
kızlar merhaba herkese...Bu akşam kuzularımın biberonlarını ve emziklerini aldık..Dr brown aldık şimdilik 1er tane aldık ihtiyaç olursa alırız artık ..er tane de emzik aldık ne olur nolmaz die...Yenidoğan bezide aldık 2 paket daha ne kaldı die düşünüyorum...Ha bitek krem şampuan vs. kaldı onda da kararsız kaldık ne alsakki die....Bizden böle kuzularımda artık iice büyüdüler sanırım şıkıştırıyolar midemi kasıklarımı :) haftaya doktor teyzemize gidicez bakalım ne kadar olmuş minik kelebeklerimm....Sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?