merhabalar ben geldim kontrol güzel geçti...doktor amcamız iiyi dedi iştahsızlık varmı dedi evet dedim ama iki diş geliyor...onlarda gelirse 6 dişimiz olacak.....hava çok güzel gezmelik yani...
ama gezemeden geldik...ananemizde hastanede bekledi bizi ömüşü gördü gitti
gitmeden ıspanağımıda yıkadım pişirdim gittim...yemek hazır aksama yanına bişi yapacam tamamdır..
selam kızlar napıosunuz bugn 100 lük şeker için hast. gittim gittiğim gibide geldim o gün kimse bana aç gel demedi bende güzel kahvaltımı edip gittim vede döndüm yarın tekrar gidicem acayip sırtım ağrıyo şimdi aytıcam ama nefes canım mutlaka konuşulanlardan bana bahset canım söylediğim gibi yardımcı olmaya çalışırım sana elimden geldiğince istersen faceten ekle beni ordada konuşuruz oğluşun özel okulda sanırım dimi canım senin
İyi akşamlar kızlar........Ben geldim.önce ağrılarım için magnezyum ve kalsiyum verdi dr.Bu arada ikinci kuzumun bir cadı olduğunu öğrendim dr.iştede afranur geliyor dedi bir heyecanla,rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
Sonrada şu cananın hep bahsettiği metroporta gittik biraz dolaştık,ama ben çok yorulmuşum hemen vurdum kafayı uyudum.Eşim saolsun çay demlemiş yanına birşeyler hazırlamış kaldırdı benide.
Artık çok zorlanıyorum kızlardaki gibi değilim eski performansım yok yani.
Hepinizi öptük teyzoşlar.
cnm benim çokkkk sevindim yaaaaaaaaa
süperrrrr.....sen şimdi nereye gidiyon cnm
hadi hayırlı olsunn
Canım çok saolasın teyzesi,valla bizde sevindik canım.İnşallah çok sağlıklı olurlar canım ya.
Canım ben medikal parka gidiyorum nevin hn.ondada doğuracam kısmetse.,
Bugün sizin oralardaydık yani,ama sizi yine göremedik.kaydirigubbakcemile3
Dırım kız kızımı senin ömere alsana,her geç gün dahada bir yakışıklık oluyor senin oğlan.
ne_ro_ka canım kusura bakma şimdi gördüm selamını.
Ayak ağrılarım dışında çok iyiyim canım bu günümüze şükür.
Evet teyzesi bir oğlum ve kızım olacak rabbimin izniyle.
Canım çok saolasın teyzesi,valla bizde sevindik canım.İnşallah çok sağlıklı olurlar canım ya.
Canım ben medikal parka gidiyorum nevin hn.ondada doğuracam kısmetse.,
Bugün sizin oralardaydık yani,ama sizi yine göremedik.kaydirigubbakcemile3
Dırım kız kızımı senin ömere alsana,her geç gün dahada bir yakışıklık oluyor senin oğlan.
nero kızzzzzzzzzzz tüp bebede kime gidiyonnn artı sen ne sigortasına hizmetlisinn
inşallah cnm inşallah,yerim onları ben kuzular,,,
bende medikal parka gidiyorum cnm senin dr tüp bebek bölümünde mi
serkan orala gidiyom bebüşüm,,benim özel sigorta acentesi işim cnm
merhabalar ben geldim kontrol güzel geçti...doktor amcamız iiyi dedi iştahsızlık varmı dedi evet dedim ama iki diş geliyor...onlarda gelirse 6 dişimiz olacak.....hava çok güzel gezmelik yani...
ama gezemeden geldik...ananemizde hastanede bekledi bizi ömüşü gördü gitti
gitmeden ıspanağımıda yıkadım pişirdim gittim...yemek hazır aksama yanına bişi yapacam tamamdır..
selam kızlar napıosunuz bugn 100 lük şeker için hast. gittim gittiğim gibide geldim o gün kimse bana aç gel demedi bende güzel kahvaltımı edip gittim vede döndüm yarın tekrar gidicem acayip sırtım ağrıyo şimdi aytıcam ama nefes canım mutlaka konuşulanlardan bana bahset canım söylediğim gibi yardımcı olmaya çalışırım sana elimden geldiğince istersen faceten ekle beni ordada konuşuruz oğluşun özel okulda sanırım dimi canım senin
İyi akşamlar kızlar........Ben geldim.önce ağrılarım için magnezyum ve kalsiyum verdi dr.Bu arada ikinci kuzumun bir cadı olduğunu öğrendim dr.iştede afranur geliyor dedi bir heyecanla,rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
Sonrada şu cananın hep bahsettiği metroporta gittik biraz dolaştık,ama ben çok yorulmuşum hemen vurdum kafayı uyudum.Eşim saolsun çay demlemiş yanına birşeyler hazırlamış kaldırdı benide.
Artık çok zorlanıyorum kızlardaki gibi değilim eski performansım yok yani.
Hepinizi öptük teyzoşlar.
Canım ben bahçelievler medikale gidiyorum.
Yok canım tüp bebek bölümünde değil,kadın doğumcu nevin hnm.
Birde bugün hast.gittiğimizde 1.katta olan kadın doğum yoktu,orası sadece tüp bebek bölümü olmuş.Kadın doğum 3.kata taşınmış,çok karışık geldi bize,bide çok sakindi hiç hasta yoktu resmen kadın doğumda niye acaba.
heee kendünü beğenmiş serkan heee
gızzzzzzzzzzz tam benim aradığım kişisin sen yaa
ben bu bizim çocuklara özel şey yapsak
benimde olmam şartmı
nası olii bu iş kuzumm
olmazsa tlf görüşsekk
bilgi istimm
canım ya su dedıgınız vıdeonun lınkını yazarmısın bende ızleyeyım
kızlarrrr burcinin tlf ulaşılmıyor canlarr sanırım yoğun
kalabalıklar onar gelenler gidenler bende rahatsuz etmek istemedim
nero cnm kusura bakama alt temizliği ilaç faslı yaptık...
cnm çocukları biliyorsun işte ameliyatı var ve artı sünnet işimiz var biz şimdi olsak bize ne gerekir
mesela benim üzerinden en uygunu nedir bu işte
ödemeleri vs.
yok cnm estafrllah,ne ameliyatı var cnm doğuştan gelense özel sağlık karşılamaz sen kaç yaşındasın ben sana bir fiyat çıkartırım yarın ayrıca mail atarım incelersin fikrin olur,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?