Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

DIRIM nasılsın kuzummmmmm:1hug:Kayra doktorun kaçıncı haftayı belirliyor canım doğum için?Çok az kalmış..Hayırlı haberlerini alalım inş...opuyorumnanaktan

ıyi geceler kızlar herkese iyidir ınşallah ben giremiyorum kk ya birkaç gündür misafirim var ama geçmişi okuyorum çok heyecanlanıyorum çok bebişler geliyor maşallah Burçin ve Umut bebeklerine kavuşmuşlar, sıra Kayra'da sanırım

evet cnm kaka yapamadıkları için ağlıyolar hemen ağızlarından hakiki zeytinyağı akıt cnm karınlarını ov...
tamam canım sağol

Canancım ben doğumdan sonra bel ağrım 7.ay devam etti.ama sonra bıçak gibi kesildi.
Seninde o kadar sürebilir bilgin olsun.
offff yaaa o kadar sürmesin dayanamıyorum artıkkkk
bitsin bu ağrıııı
ben hep sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........
diyodum......... sıra bende...................
bende sana diyeyimmm
sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yavrummmm sen hiç merak etme tabiki senide konuşacağız dört gözle haber bekleyeceğiz tek tek seni arayacağız hiç merak etme senn yavrum benimmm

DIRIM nasılsın kuzummmmmm:1hug:Kayra doktorun kaçıncı haftayı belirliyor canım doğum için?Çok az kalmış..Hayırlı haberlerini alalım inş...opuyorumnanaktan

iyiyiz diyelim cnm bir haftadır ben ve çocuklar hasta cnm ama ömerin daha fenaydı bronşiyolit oldu .....şimdi çok şükür iyi banada çocuklardan geçti bende atlattım sayılır halam geldi yanımda bir hafta kaldı şimdi kaynana var
çarşamba o gidecek biz kalacağız başbaşa ....

sen nasılsın nasıl gidioo

artvinlim kusura bakma güzelim akşam msn de müsait olmadığım için kapattım...tam misafir gelmişti.. çook özür dilerim...

el muallim gözün aydın canım bebişlerin artık evlerinde annelerinin yanında allahım hiç bir sebepten ayırmasın allaha emanet olun canım.

burçin dogurmuş maşşalah bebeklerde saglılıymış çok sevindim.allahım hayırlı evlatlar olsun .ben niye heyecan yaptım bilmem saat 7 dedi bende heyecan başladı valla sanki ben girdim doguma .

umut bebeklerde gelmiş allahım sağlıkla büyümelerini nasıpetsin hayırlı evlat olsunlar.

dırımcim telef oldun sen bu hafta canım şu kışı biran önce atlatsanızda bir nefes alsan .geldimide ardı ardına gelir sıyrılamaz insan kimi zaman aman allah bu günlerini aratmasın bir tanem .

kayra hadi bakalım sıra sende sırayı bozmayın deyip duruyordu canan bozulmadı şükür ama seninde zamanın var daha allahım sanada kolaylık versin canım allaha emanet ol.

kızlar bişey soracagım bu gün keyifsiz bir gün yaşadım agrılarım vardı .ayaklarım felaket zaten gözümden yaş geliyor başladımı agrı .kalçamda malum .ama busefer kasıklarımda agrı arada giriyor kimisi ader sancısı gibi 10 dakka en fazla kimide tek taraflı damarlarımı koparıyorlar sanki bugün 1,5 saat oturup sarma sardım karnım bükük durdu sürekli acaba omu yaptı dedim yoksa bu haftalardan sonra normalmi bunlar .

dırım,kaswa,kayram,canan hepinizi kocamaaaaaaaaaaan öpüyorum.
Ya çok duygulandırdınız beni,zaten ağlamak için bahane arıyorum ben.
Hep aklıma geliyor gerçekten acaba ben doğum yaparken heyecanımı paylaşan olacakmı diye.
Ama çok şükür yanımda olan dostlar varmışolumunekankayizsmile

artvinlim kusura bakma güzelim akşam msn de müsait olmadığım için kapattım...tam misafir gelmişti.. çook özür dilerim...

Olurmu hiç canım ya,ne kusurukaydirigubbakcemile3,bende kapatmak zorunda kaldım.Bende sana söyliyecektim.banada annemin hocası geldi bende geç bakabildim.

arkadaslar merhaba ben cook fazla gıremıyorum p c ye ama hepınızı takıp edıyorum bende 15 haftalık ıkızlerıme hamıleyım bulantı dısında cok sukur bı sıkayetım yok karnım buyudu ama henuz 2 kılo aldım ınsallah bu ıyıdır dr rum ısrarla 10 kıloyu gecmemem gerektıgını soyluyo ama bence bu ımkansız.sızlere sorum neler yıyıp neler ıcmek gerekıyo bebeklerın saglıklı olması ıcın yada onerdıgınız bıtkı cayları falan varmı zazarlı seyler yememeye calısıyorum ama yemedıgım ıcın bebeklerımın zayıf dogupta kuveze falan gırmelerınden cok korkuyorum.lutfen onerecegınız bırseyler varsa soylermısınız bana.....

anaaaaam ya bu hemşeriler şimdi çıkıyor ortaya yaaaaaaaaaaaa.....nerdesiniz arkadaşım ben doğurcam artık...ben kendime arkadaş aradım 8 aydır.................

canım ilgilendigin ve cevap yazdıgın için çok teşekkürederim.
dün akşam kreş müdürüyle konuştum .salı yada çarşamba günü öğretmenle birlikte oturup konuşacagız müdürede söyledim neye dayanarak bu yazıyı yazıyor niyetinin farkındayım ben. bir adım daha ileri götürmek iyide bir öğretmen esasında çok fedakardır. ama ben ve babası kasılıyorum sorunumu var berkin diye okul hayatı boyunca sorunlumu olacakdiye panik yapmaya başlıyoruz .bir gideyim görüşelim bakalım neler olacak .mutlaka sana yazarım canım .

aaaaaaaaaaaa bende varım hayatım opuyorumnanaktan

cnm benim o dediğindende olabilir ama bu tarz ağrılarını doktorunla konuş derim
ve ağrıların erken değilmi ayak yani
magnezyum alıyormusun

yaa kızlar ben gezmek istiyorum yaaa
o kadar yoruluyorum ama yinede gezmekten vazgeçemiyorumm
püfffffffffffffffffffffffffff
şimdi bi çılgınlık yapıp alsam montumu çıksamm

cnm benim o dediğindende olabilir ama bu tarz ağrılarını doktorunla konuş derim
ve ağrıların erken değilmi ayak yani
magnezyum alıyormusun

canım benim zaten hamilelik agrılarım deyil bunlar .zaten sorun vardı ayaklarımda tam yedaviye başlayacaktık hamile kaldım şimdide çekiyorum .dr sakın fazla kilo alma dayanamassın agrılara diyor bende deli gibi kilo alıyorum 12 13 kilo olmuş valla ,
ben bide vitamin kullanamıyorum midem berbat oluyor .çarşamba kontrolüm var ogün anlatacagım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…