Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bugün gittik dr.a kontrole. ufaklık arayı kapatmış cok şükür. diğer bebişimle aralarında 1 gün kalmış. gelişimleri gayet iyiymiş. 9+2 olduk,büyüyoruz artık yavaş yavaş...ic kanamam epey azalmış. dr.um yine 10 günlük rapor verecek. ohhh iyi oldu. hiç de gidesim yok zaten okula .ikiz bebekler gercekten Allahın bizlere verdiği bir lütuf,şükürler olsun. Allahım herkesin bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...doğum yapan anneleri de burdan tebrik ederim....darısı bizim başmıza inaşallah...

Asil simdi gözün aydin!!Bebislerine saglicakla kavusmana cok sevindim..Allah ana-babalariyla beraber gecirecekleri hayirli,saglikli uzun ömürler versin yavrularina.Allah bu SIKINTILI günlerinizi bidaha yasatmasin arkadasim.Güle güle büyüt...

Ayyy bu belımın aĞrısı benı ÖldÜrdÜ yaaa ne zaman geÇecekkk
canımda ÖlÜrcesıne kola ıstıyo bı bardaĞı nefessız ıÇmek ıstıyorum

ben geldim aman yawww yorgunum çokk

bu arada wavy cnm yaaa neden bağrayımm aşk olsunnn samimiyetimizden ben öle konuşuyorum

ikisi birden ağlıyo kız devamlı kusuyo sinir oluyorummm bugün hiç mıçmadılar ondanmı acaba yaww
offf ağladıkları zaman sinirlerim bozuluyoo

ikisi birden ağlıyo kız devamlı kusuyo sinir oluyorummm bugün hiç mıçmadılar ondanmı acaba yaww
offf ağladıkları zaman sinirlerim bozuluyoo

evet cnm kaka yapamadıkları için ağlıyolar hemen ağızlarından hakiki zeytinyağı akıt cnm karınlarını ov...

Canancım ben doğumdan sonra bel ağrım 7.ay devam etti.ama sonra bıçak gibi kesildi.
Seninde o kadar sürebilir bilgin olsun.

selam canlarrrr,,
burçinim doğumdan sağlıkla çıkmış,
bebeklerinden biri 2.300 gr.,biri 2.400 gr. doğmuş,kendisi de çççoook iyiymiş,emzirmeye çalışıyormuuşş,
geride kalanların başına inşallahhhh..

muallim ablaammm,canım benim çok sevindim gelişmeye,harika haber bu,Allah bundan sonra layıkıyla yetiştirebilmek nasip etsin inşallahhh..

kaswam burda canım beniiiimmmmm,çok öpüyorum seni bebeeeeeeeemmmmmŞeniz

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.
MUTLU OL SENELERCE,
SANA BONCUKTAN KUŞ YAPTIM KONACAK PENCERENE........

Benim tatlı,güzel HYMARRY'İM iyi ki doğdun,iyi ki ben seni buldum.İyi ki benim canım oldun.Dilerim bundan sonra ki her günün,her gününden güzel olsun.Hep sevdiklerinle,seni sevenlerle ol..Hale ve Sare'nin güzel annesi SENİ ÇOK SEVİYORUM.

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.
MUTLU OL SENELERCE,
SANA BONCUKTAN KUŞ YAPTIM KONACAK PENCERENE........

Benim tatlı,güzel HYMARRY'İM iyi ki doğdun,iyi ki ben seni buldum.İyi ki benim canım oldun.Dilerim bundan sonra ki her günün,her gününden güzel olsun.Hep sevdiklerinle,seni sevenlerle ol..Hale ve Sare'nin güzel annesi SENİ ÇOK SEVİYORUM.

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

yaptın dimi yapacağını tombul kuşuummm,arabaya koşum beniimmmmmmopuyorumnanaktan
senin tatlı dilineee,güzel kalbine,canına kurban olurum bitanemmm,beni utandırdım,çok da mutlu ettinnn,
sağlıkla daha güzel günlerle daha tatlı sohpetlere dalalımmm,
Ben seni daha çok seviyorummm aannneeeeeeemmmmmmmmmmŞeniz

Burçinnnnnnnnn canım çok mutlu oldum.Sağlıkla, mutlulukla büyüt yavrularını..Sende bu büyülü yolculuğa hoşgeldin opuyorumnanaktan.Ben doğumunun cuma günü gerçekleşeceğini biliyordum..Ve sana, senin doğumda olduğun saatte dediğim gibi Kur'an-ı Kerim okuyamadım.Ama bundan sonrası için ve yavrularının sağlıklı olmaları için okudum.Bu benim sana yapabildiğim,elimden gelen iyi dileğimdir..Ailecek tebrik ederim sizi..:nazar::nazar:

kızlarrrr umut3 hayırlısı ile doğurdu çınar ve poyraz dünyaya merhaba dediii

maşallah Allahım analı babalı büyütsün inşallah

kızlar bebeklerım 86 gun sonra benımle darısı kayra burcın artvınlı ve tunmmmm tummmm bekleyenlere ınşşşşşşşşşşşş

gözün aydın canım inan çok sevindim

selam canlarrrr,,
burçinim doğumdan sağlıkla çıkmış,
bebeklerinden biri 2.300 gr.,biri 2.400 gr. doğmuş,kendisi de çççoook iyiymiş,emzirmeye çalışıyormuuşş,
geride kalanların başına inşallahhhh..

muallim ablaammm,canım benim çok sevindim gelişmeye,harika haber bu,Allah bundan sonra layıkıyla yetiştirebilmek nasip etsin inşallahhh..

kaswam burda canım beniiiimmmmm,çok öpüyorum seni bebeeeeeeeemmmmmŞeniz

hayırlı olsun Allahım analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerin başına inşallah

ben hep sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........
diyodum......... sıra bende...................

evet kayracıgım sıra sende hayırlısı olsun inşallah

Maşallah ya,burcinde kavuştu yavrularına.
Ben buraya geldiğimden beri kaç kişiyi doğuma yolladık,kaç kişinin doğum haberini aldık.
Herkes tabiri caizse PATIR PATIR doğurdu çok şükür.
Ama şimdiye kadar planlandığı gün doğuma giden hymary hatırlıyorum başka varsa hatırlatın bana neolur.
Anladımki eğer ikiz annesiyseniz doğum tarihiniz belli değil demektir.
Çok duygulandım şimdi nedense,ağlamak istiyorum ya.
Rabbim banada nasip edecekmi buradan arkadaşlarımın ARTVıNLı de doğum yaptı diye yazmaları.
Tabi o zamana kadar burada kimse kalırsa.

Son düzenleme:
:lepi:
Maşallah ya,burcinde kavuştu yavrularına.
Ben buraya geldiğimden beri kaç kişiyi doğuma yolladık,kaç kişinin doğum haberini aldık.
Herkes tabiri caizse PATIR PATIR doğurdu çok şükür.
Ama şimdiye kadar planlandığı gün doğuma giden hymary hatırlıyorum başka varsa hatırlatın bana neolur.
Anladımki eğer ikiz annesiyseniz doğum tarihiniz belli değil demektir.
Çok duygulandım şimdi nedense,ağlamak istiyorum ya.
Rabbim banada nasip edecekmi buradan arkadaşlarımın ARTVİNLİ de doğum yaptı diye yazmaları.
Tabi o zamana kadar burada kimse kalırsa.
Artvnli canım bende planladığım vakitte doğurdum.Hatta 1 hafta daha durabilrdim ben istedim 37+1 de doğurmayı..şükürler olsun. Başka arkadaşlarımız da oldu..inş.sende olacaksın canım..Burçinin de daha fazla beklemesi onu yoracaktı sadece ..çünkü dolması gereken süreyi bekledi yavruları..bence iyi ki de bugün doğdular bir an önce kavuştu meleklerine..

Muallimimmmmm gözün aydın canım benim..Çok sevindim çok...Rabbim bir daha hiç ayırmasın sizi...minik mucizelerinin o cennet kokularını içime çeke çeke koklarım ...:nazar::nazar::nazar:

CANAN yavruların nasıl tatlım..ınş.seni fazlasıyla yormuyorlardır.Göğsünden emmeye başladılar mı canım?Bu arada elektrik süpürgesi sormuşsun..ben hem su hazneli hem hepa filtreli kullanıyorum.ıhlasın temizlik robotu var bende..Ve hiç sevmiyorum onu hiç pratik değil..suyu aceleyle boşaltmayı unuttuysan vay haline leş gibi kokuyor.Phılıpsın ergofıtını kullanıyorum ben çoook memnunum.Bu özellikle bel ağrısı çekenler için geliştirilmiş bir model..Şiddetle tavsiye ederim.Hemde doğubank'tan yarı fiyatına alırsın..

Back