Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

yaa kızlar ben gezmek istiyorum yaaa
o kadar yoruluyorum ama yinede gezmekten vazgeçemiyorumm
püfffffffffffffffffffffffffff
şimdi bi çılgınlık yapıp alsam montumu çıksamm

enerji fışkırıyor kadından tüh tüh maşallah sana. verse versenebirazda bize .
eyvahedigeldismile anammmmmm bu saatte hemde istanbulda dışarı .otur anam gezin nette

enerji fışkırıyor kadından tüh tüh maşallah sana. verse versenebirazda bize .
eyvahedigeldismile anammmmmm bu saatte hemde istanbulda dışarı .otur anam gezin nette

sana buradan ışınlayım cnm yaaaa.....
dışarı çıkmak isterdim benim gibi çılgın bir kocam olsaydı....neyse hayell
ben nette dolanırım.....

cnm ayakların ağrısı demek rahatsızlığın var.......
o zaman bu saatten sonra dikkat et çok almışsın sakın yanlış analama bende yiyebilseydim senden fazla alırdımmm...
diyet iste olmadı kendinee

sana buradan ışınlayım cnm yaaaa.....
dışarı çıkmak isterdim benim gibi çılgın bir kocam olsaydı....neyse hayell
ben nette dolanırım.....

cnm ayakların ağrısı demek rahatsızlığın var.......
o zaman bu saatten sonra dikkat et çok almışsın sakın yanlış analama bende yiyebilseydim senden fazla alırdımmm...
diyet iste olmadı kendinee

yok bitanem yanlış niye anlayayım valla nasıl alıyorum bilmiyorum.berktede 25 kiloyla gitmiştim doguma pasırdaya pasırdaya yürüyordum resmen bunlarda bu gidişle yürüyemiyecegimde valla ama çarşamba günü canımı okuyacak dr.
bide bişey sorayım 3 gündür el parmaklarımın ucunda uguşukluk karıncalanma var ama uzun sürmüyor 20 dakkada geçiyor bu neyin habercisi ki.doktorum doktorum

yok bitanem yanlış niye anlayayım valla nasıl alıyorum bilmiyorum.berktede 25 kiloyla gitmiştim doguma pasırdaya pasırdaya yürüyordum resmen bunlarda bu gidişle yürüyemiyecegimde valla ama çarşamba günü canımı okuyacak dr.
bide bişey sorayım 3 gündür el parmaklarımın ucunda uguşukluk karıncalanma var ama uzun sürmüyor 20 dakkada geçiyor bu neyin habercisi ki.doktorum doktorum

cnm sabahlarımı oluyor daha çok ?
buda şişmenden kaynaklanıyor gözle görülmesede vücut ödem yapiiii ondannn
magnezyum desteğii işteee

cnm sabahlarımı oluyor daha çok ?
buda şişmenden kaynaklanıyor gözle görülmesede vücut ödem yapiiii ondannn
magnezyum desteğii işteee

akşamları hayatım. ama bende farkındayım ayaklarım bacaklarım şişmiş aksine sabah deyilde akşamları daha çok şişiyor ellerim .bide ben egzama hastasıyım ufacık şişmede ellerim patlıyor yani yarılıyor yandım valla ben ikiz hamilelik nakadar zormuş ben ilkinde
hamilelik filan yaşamamışım. 9 ayımda görmedim bu agrıları allah üçüz hamilelere kolaylık versin .

akşamları hayatım. ama bende farkındayım ayaklarım bacaklarım şişmiş aksine sabah deyilde akşamları daha çok şişiyor ellerim .bide ben egzama hastasıyım ufacık şişmede ellerim patlıyor yani yarılıyor yandım valla ben ikiz hamilelik nakadar zormuş ben ilkinde
hamilelik filan yaşamamışım. 9 ayımda görmedim bu agrıları allah üçüz hamilelere kolaylık versin .

işte bende uyuyunca şişiyordum
tek gebelik nasıl bilmem ama benim ikiz zorrr geçtiiieyvahedigeldismile

işte bende uyuyunca şişiyordum
tek gebelik nasıl bilmem ama benim ikiz zorrr geçtiiieyvahedigeldismile

valla canımtek gebelikte 18 lik kız gibi geziyorsun yorulmuyorsun. ikizlerdede geçen yazmıştım 85 yaşındaki ananem gibi hissediyorum kendimi koltuga otururken düşünüyorum akşamları eşim otursana artık nereye bakınıyorsun diyor ben öyle pozisyon arıyorum ki yerleşme derdim olmasın fena fena :1no2:

avlla bende enson konuştugumda oğlanla uğraşıyorum dedi beline kadar mıçmııştı bir anda msn kapandı
heralde kızda kalktı.

dırımmmm şimdi burçinin msn açıldı bende atladım yuh artık ne işi var kızın aklıma bile gelmedi eşiymiş
fazla birşeyde soramadım tebrikettim artık

dırımmmm şimdi burçinin msn açıldı bende atladım yuh artık ne işi var kızın aklıma bile gelmedi eşiymiş
fazla birşeyde soramadım tebrikettim artık

haha ben görmedim acaba eşi yanında değilmii ayy ne güsell yaa lohusa artık oo
hehe....
sonra benim gibi koşturacak .....kaydirigubbakcemile2

haha ben görmedim acaba eşi yanında değilmii ayy ne güsell yaa lohusa artık oo
hehe....
sonra benim gibi koşturacak .....kaydirigubbakcemile2

burda doğumlar oldukça ben heyecan yapıyorum.biran önce benim oğluşlarımda gelsin diyorum ne güzellll mis gibi taze bebek kokusu saracak evlerini.
oğlumda iki üç gündür hadi ama anne gelsin artık kardeşlerim diyor .ne hayalediyor acaba geldikleri gibi onlarla oynayabileceginimi yoksa farklı munzurluklarmı bilmem alsanaalsanasmile :1hug:

burda doğumlar oldukça ben heyecan yapıyorum.biran önce benim oğluşlarımda gelsin diyorum ne güzellll mis gibi taze bebek kokusu saracak evlerini.
oğlumda iki üç gündür hadi ama anne gelsin artık kardeşlerim diyor .ne hayalediyor acaba geldikleri gibi onlarla oynayabileceginimi yoksa farklı munzurluklarmı bilmem alsanaalsanasmile :1hug:
aman kıskanmasındaaaaaaaaaaaaa ne hayal ederse etsin

benim eşşekklerrr uyumadılar bu saat oldu eşimi kaldırdım al birini uyut diye yaaaaaaaaaaaaaa iyice sıpa oldular cnmmm

tazeeeeeeeeeeeeeeeeeeee anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee etbrik ederimmmmmm bir ilke imza attın eğer sensen doğumun ilk günü hatta saatleri sen buradasınnnnnnnnnnnnnnnnnn süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aman kıskanmasındaaaaaaaaaaaaa ne hayal ederse etsin

benim eşşekklerrr uyumadılar bu saat oldu eşimi kaldırdım al birini uyut diye yaaaaaaaaaaaaaa iyice sıpa oldular cnmmm

ahhh canım şimdi tadını çıkar valla en güzel zamanları .4 yaşından sonra bende varım demeye başladılarmı napacagını şaşırıyorsun istekleri hiç bitmiyor krizleride ama senin avantajın iki taneler belki büyüyünce birbirleriyle vakit geçireceklerinden daha rahatedersin
bizimki bir haftasonu sabahtan akşama evde bunalıma giriyor gezdiremiyorumda keyfim olmuyor .eskiden tiyatroya götürüyordum cumartesileri babada pazar gezdiriyordu eee şimdi işler deyişti tam bunalımda yazık kuzuma .

Back