Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DIRIM nasılsın kuzummmmmm:1hug:Kayra doktorun kaçıncı haftayı belirliyor canım doğum için?Çok az kalmış..Hayırlı haberlerini alalım inş...opuyorumnanaktan
doktorum 38+2 yi bekliyor kaswacım...ama biz beklermiyiz onu bilmiyorum....
tamam canım sağolevet cnm kaka yapamadıkları için ağlıyolar hemen ağızlarından hakiki zeytinyağı akıt cnm karınlarını ov...
offff yaaa o kadar sürmesin dayanamıyorum artıkkkkCanancım ben doğumdan sonra bel ağrım 7.ay devam etti.ama sonra bıçak gibi kesildi.
Seninde o kadar sürebilir bilgin olsun.
bende sana diyeyimmmben hep sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........
diyodum......... sıra bende...................
Maşallah ya,burcinde kavuştu yavrularına.
Ben buraya geldiğimden beri kaç kişiyi doğuma yolladık,kaç kişinin doğum haberini aldık.
Herkes tabiri caizse PATIR PATIR doğurdu çok şükür.
Ama şimdiye kadar planlandığı gün doğuma giden hymary hatırlıyorum başka varsa hatırlatın bana neolur.
Anladımki eğer ikiz annesiyseniz doğum tarihiniz belli değil demektir.
Çok duygulandım şimdi nedense,ağlamak istiyorum ya.
Rabbim banada nasip edecekmi buradan arkadaşlarımın ARTVİNLİ de doğum yaptı diye yazmaları.
Tabi o zamana kadar burada kimse kalırsa.
DIRIM nasılsın kuzummmmmm:1hug:Kayra doktorun kaçıncı haftayı belirliyor canım doğum için?Çok az kalmış..Hayırlı haberlerini alalım inş...opuyorumnanaktan
kızlar bebeklerım 86 gun sonra benımle darısı kayra burcın artvınlı ve tunmmmm tummmm bekleyenlere ınşşşşşşşşşşşş
artvinlim kusura bakma güzelim akşam msn de müsait olmadığım için kapattım...tam misafir gelmişti.. çook özür dilerim...
arkadaslar merhaba ben cook fazla gıremıyorum p c ye ama hepınızı takıp edıyorum bende 15 haftalık ıkızlerıme hamıleyım bulantı dısında cok sukur bı sıkayetım yok karnım buyudu ama henuz 2 kılo aldım ınsallah bu ıyıdır dr rum ısrarla 10 kıloyu gecmemem gerektıgını soyluyo ama bence bu ımkansız.sızlere sorum neler yıyıp neler ıcmek gerekıyo bebeklerın saglıklı olması ıcın yada onerdıgınız bıtkı cayları falan varmı zazarlı seyler yememeye calısıyorum ama yemedıgım ıcın bebeklerımın zayıf dogupta kuveze falan gırmelerınden cok korkuyorum.lutfen onerecegınız bırseyler varsa soylermısınız bana.....
selam kızlar
hituci canım o ağrılar vaginada bende ik 15 hafta sabit oldu hep şimdilerdede eğer kendimi yorarsam filan oluyo
bide nefes canım dün gece okudum çok sinirlendim senin oğluşunun şu öğretmeni denen kişiye ben okulöncesi öğretmeniyim canım bu sene çocuklar yüzünden bıraktım bana bunu gelipte stajyerim söylese bu çocuk şu konuda zayıf diye inan zayıf verirdim burçin demiş herkes öğretmenlik yapmasın diye doğru söylemiş okul hayatı boyunca bi çocuğa ki özellikle okulöncesi dönemde zayıf kötü diye damgalamak onu söyliyenin kendi zayıflığı ve yetersizliğidir okulöncesi dönemde alt yapı hazırlanır çocuklar aldığı kadar bilgi depolanır almadığı yerde durulur çünkü her çocuğun hazır olduğu alan birbirinden farklıdır ve hangi alanda bu çocuk daha başarılıysa çocuk bu konuda daha çok desteklenir yetersizlik gösterdiği alan da çocuğun üstüne gidilmek yerine sebepleri araştırılıp yöntem değiştirilir ama matematikte ne demekmiş okulöncesinde matematik olarak değerlendirilen alanlar deneyler gözlemler oyuncaklarla toplama vs yapmaktır ve bu bilişsel alan olarak geçer biraz zorlasa geometriye geçicek arkadaş herhalde ki özellikle bunu belirtmek istiyorum çocuğun üstüne gitmek onu daha ilerleticem diye baskı altına almak çocukta sadece gerileme isteksizlik konuya karşı çok çok daha fazla soğukluk yaratır düzelticem diye içindeki cevheri işte o zaman harcarsınız sakın baskı yapmayın sakın diyorum o öğretmenede senden ricam şunu sorarmısın sizce neden böyle sizin görüşleriniz nedir ne gözlemlediniz ve lütfen özelden veya burdan filan bana cevabını yazarmısın inan çok merak ediyorum yoldan geçen öğretmen oluyo çocukları harcıyo yok ediyo çok sinirleniyorum yaa arkadaşlar lütfen hepinze söylüyorum böyle öğretmen olduğunu sandığınız kişilerin çocuklarınız hakkında yaptığı abuk sabuk damgalamalar hakkında en ufak bi şüpheniz var telefonla mail lle bişiyle bi uzmana danışın onlara inanarak çocuklarınızzı harcamayın
dırım,kaswa,kayram,canan hepinizi kocamaaaaaaaaaaan öpüyorum.
Ya çok duygulandırdınız beni,zaten ağlamak için bahane arıyorum ben.
Hep aklıma geliyor gerçekten acaba ben doğum yaparken heyecanımı paylaşan olacakmı diye.
Ama çok şükür yanımda olan dostlar varmışolumunekankayizsmile
kızlar bişey soracagım bu gün keyifsiz bir gün yaşadım agrılarım vardı .ayaklarım felaket zaten gözümden yaş geliyor başladımı agrı .kalçamda malum .ama busefer kasıklarımda agrı arada giriyor kimisi ader sancısı gibi 10 dakka en fazla kimide tek taraflı damarlarımı koparıyorlar sanki bugün 1,5 saat oturup sarma sardım karnım bükük durdu sürekli acaba omu yaptı dedim yoksa bu haftalardan sonra normalmi bunlar .
cnm benim o dediğindende olabilir ama bu tarz ağrılarını doktorunla konuş derim
ve ağrıların erken değilmi ayak yani
magnezyum alıyormusun