Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar muallim ablanın kızları geldi eve faceden gördüm...

geranimo cnm şimdiden ver siparişi benim gibi geç kalmaa

bu aradA burcin hastaneye yattı aksam 7 doğum olacak

erken mi diye tereddüt ediyodum ama sen diyosan tecrübeli ana ok ozaman yani vermeliyim tabiii haftaya 26 hafta olucak ben siperişi vericem 30. haftamda bebek odası gelmiş olucak anca yani

artvinlim dün gece kasılmaları çoğalmış.... bugün gitti 13.30 da doktora..... doğum başlamış demiş doktoru..sabah kahvaltı etttiği için akşam 7 de alalım demiş....

artvinlim dün gece kasılmaları çoğalmış.... bugün gitti 13.30 da doktora..... doğum başlamış demiş doktoru..sabah kahvaltı etttiği için akşam 7 de alalım demiş....

Allah yar ve yardımcısı olsun.inşaallah hayırlısıyla sağlıkla burcinde bebeklerde sağsalim kurtulur.

Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah Artvinli ye ve Burçin e, bebişleri sağlıklı
sağlıklı yapışsın emsin annesini bol bol

ya ben anlamadım geçmişi pek okuyamadım artvinlinin mi doğumu başlamış:((
burçin ile konuşan olursa selamlarımı iletin allahım hayırlı doğumlar nasip etsin.

çok yoruldum yaa bütün evi sildim süpürdüm toz aldım çocuklara çorba yaptım
banyoyu temizledim....bide kaynana manyak mı ne çocuklardan birini illa yanıma salıyor dedim neden yolluyorsun
bana diyorki durmuyo sıkıldı çocuklar...
sonra dedim oturma odasından çıkın çocuk odasına gidin dedim....burayı havalandıracağım...aaa ben desti izdivaç izliyorum demezmii...ya işim bitmez benim dedim...sonra küçük tuvaletimi kullanmıyordum üzerine tahta ile kapattım detarjan dolabımı koydum....üzerine ayakkabılığı attım
çocukların küvetini kovasınıda sifonun üzerine koydum...çocukların kirli sepetini sonrada bidonla olan deterjanları koydum......şimdi markete gidiyorum...geleceğimm

dirimm ne kızıyın beeebilmiyorumkismile ben kayranın yazısını yanlış algılamışımbayanssulusmile

ay iyiki yanlış anlamışım valla korktum bir an ...

Canım benim hem çok güldüm hemde o günleri düşündüm inşallah o günleride burada paylaşmak kısmet olur.

Sen nasılsın,kızlar nasıl ya maşallah szinkiler kocaman oldular.Darısı bana ve diğer arkadaşlara.

Canım benim hem çok güldüm hemde o günleri düşündüm inşallah o günleride burada paylaşmak kısmet olur.

Sen nasılsın,kızlar nasıl ya maşallah szinkiler kocaman oldular.Darısı bana ve diğer arkadaşlara.

ay canım iki tane bıcırık olunca başında böyle okuduklarınıda bi yerlerinden anlıyon iştebilmiyorumkismile hayırlısı ile inşallah zaman su gibi akıyor bakmışız ki artvinli doğum yaptı diye zramızda konuşuyoruzopuyorumnanaktan
ben yorgun savaşçıyım canım. benimkiler pek bi haylaz opuyorumnanaktangeceleri uyumuyolar ciyak ciyaklar ama geçecek bu günlerde sabuırla bekliyorum.

Kızlar muallim ablayı aradım şimdi,ben yoğunluktan giremedim daha dedi.Herkese çok selamı var,sesi çok iyi geliyordu.
Yatırdık üçünüde yataklarına hastane gibi oldu evimiz diyor.Ay kıyamam birininde sesi geliyordu.
Bendeeeee istiyorum ya,inşallah zaman geçerde vakitlice alırım bende kuzularımı kollarıma.

selammmm
umut doğurmuşşş
burçinimde doğuracak işallahhh bebişlerimiz geliyooo oh maşallah
süpürge tavsiyeleriniz için teşekkürler yani torbasızıda tavsiye ediyosunuz güzel hadi bakalım güzel bi makine alayım
eylül canım kaç paket bez alayım diye sormuşsun genelde 1 numaralı paketlerin içinde bez az oluyo ama en az 3 paket almanı tavsiye ederim hatta 4 paket bile alabilirsin
muallimin bebekleri çıkmış demek çok sevindim bundan sonraki hayatları evlerinde çok mutlu geçer işalahh
kayra sıra sende artıkkkk

ay canım iki tane bıcırık olunca başında böyle okuduklarınıda bi yerlerinden anlıyon iştebilmiyorumkismile hayırlısı ile inşallah zaman su gibi akıyor bakmışız ki artvinli doğum yaptı diye zramızda konuşuyoruzopuyorumnanaktan
ben yorgun savaşçıyım canım. benimkiler pek bi haylaz opuyorumnanaktangeceleri uyumuyolar ciyak ciyaklar ama geçecek bu günlerde sabuırla bekliyorum.

Canım ya bizdende kaynaklandı ben kayraya sorunca oda alıntı yapmadan cevaplamış.
ee sende geçmişi okumadığın için doğal olarak öyle anladın.
Allah kolaylık versin canım ya,gerçekten işiniz zor ama bir o kadarda çok güzel eminim.
Benim kuzeniminde ikizleri erken doğdular onlarda çok ağlıyordu özellikle kızı,Onlara dr.çok ağlayınca çamaşır makinasını çalıştırın ve üzerine yatırın demişti.onlarda öyle yapıyorlardı valla nasılda susuyordu edepsiz,sizde deneyin belki yararı olur.

kızlar selam beenimkilerden anca fırsat bulabildim el muallime çok sevindim çok şükür eve geldi bebişler
bu arada kayracım haber verdi burçini allah kurtarsın hayırlı haberleri alırız inşallah

kızlar bebeklerım 86 gun sonra benımle darısı kayra burcın artvınlı ve tunmmmm tummmm bekleyenlere ınşşşşşşşşşşşş

Back