Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar muallim ablanın kızları geldi eve faceden gördüm...
geranimo cnm şimdiden ver siparişi benim gibi geç kalmaa
bu aradA burcin hastaneye yattı aksam 7 doğum olacak
artvinlim dün gece kasılmaları çoğalmış.... bugün gitti 13.30 da doktora..... doğum başlamış demiş doktoru..sabah kahvaltı etttiği için akşam 7 de alalım demiş....
artvinlim dün gece kasılmaları çoğalmış.... bugün gitti 13.30 da doktora..... doğum başlamış demiş doktoru..sabah kahvaltı etttiği için akşam 7 de alalım demiş....
ay iyiki yanlış anlamışım valla korktum bir an ...
Canım benim hem çok güldüm hemde o günleri düşündüm inşallah o günleride burada paylaşmak kısmet olur.
Sen nasılsın,kızlar nasıl ya maşallah szinkiler kocaman oldular.Darısı bana ve diğer arkadaşlara.
ay canım iki tane bıcırık olunca başında böyle okuduklarınıda bi yerlerinden anlıyon iştebilmiyorumkismile hayırlısı ile inşallah zaman su gibi akıyor bakmışız ki artvinli doğum yaptı diye zramızda konuşuyoruzopuyorumnanaktan
ben yorgun savaşçıyım canım. benimkiler pek bi haylaz opuyorumnanaktangeceleri uyumuyolar ciyak ciyaklar ama geçecek bu günlerde sabuırla bekliyorum.