ikisi birden ağlıyo kız devamlı kusuyo sinir oluyorummm bugün hiç mıçmadılar ondanmı acaba yaww
offf ağladıkları zaman sinirlerim bozuluyoo
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.
MUTLU OL SENELERCE,
SANA BONCUKTAN KUŞ YAPTIM KONACAK PENCERENE........
Benim tatlı,güzel HYMARRY'İM iyi ki doğdun,iyi ki ben seni buldum.İyi ki benim canım oldun.Dilerim bundan sonra ki her günün,her gününden güzel olsun.Hep sevdiklerinle,seni sevenlerle ol..Hale ve Sare'nin güzel annesi SENİ ÇOK SEVİYORUM.
kızlarrrr umut3 hayırlısı ile doğurdu çınar ve poyraz dünyaya merhaba dediii
kızlar bebeklerım 86 gun sonra benımle darısı kayra burcın artvınlı ve tunmmmm tummmm bekleyenlere ınşşşşşşşşşşşş
selam canlarrrr,,
burçinim doğumdan sağlıkla çıkmış,
bebeklerinden biri 2.300 gr.,biri 2.400 gr. doğmuş,kendisi de çççoook iyiymiş,emzirmeye çalışıyormuuşş,
geride kalanların başına inşallahhhh..
muallim ablaammm,canım benim çok sevindim gelişmeye,harika haber bu,Allah bundan sonra layıkıyla yetiştirebilmek nasip etsin inşallahhh..
kaswam burda canım beniiiimmmmm,çok öpüyorum seni bebeeeeeeeemmmmmŞeniz
ben hep sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........
diyodum......... sıra bende...................
Artvnli canım bende planladığım vakitte doğurdum.Hatta 1 hafta daha durabilrdim ben istedim 37+1 de doğurmayı..şükürler olsun. Başka arkadaşlarımız da oldu..inş.sende olacaksın canım..Burçinin de daha fazla beklemesi onu yoracaktı sadece ..çünkü dolması gereken süreyi bekledi yavruları..bence iyi ki de bugün doğdular bir an önce kavuştu meleklerine..Maşallah ya,burcinde kavuştu yavrularına.
Ben buraya geldiğimden beri kaç kişiyi doğuma yolladık,kaç kişinin doğum haberini aldık.
Herkes tabiri caizse PATIR PATIR doğurdu çok şükür.
Ama şimdiye kadar planlandığı gün doğuma giden hymary hatırlıyorum başka varsa hatırlatın bana neolur.
Anladımki eğer ikiz annesiyseniz doğum tarihiniz belli değil demektir.
Çok duygulandım şimdi nedense,ağlamak istiyorum ya.
Rabbim banada nasip edecekmi buradan arkadaşlarımın ARTVİNLİ de doğum yaptı diye yazmaları.
Tabi o zamana kadar burada kimse kalırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?