Arkadaslar hgsden sonra hamle kalan varm aranzda.......

zelal63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
254
2
96
İstanbul
bunu cok merak edıyorum hgsden sonra hamıle kalan varmı.gecen bı komsum vardı oda yenı evlı bebek olmuyodu.hgsden hemen sonra hamıle kalmıs lutfen yardım

var canım var..bir sürü kişi var aramızda.
sanırım gördüklerinde yardımcı olmaya çalışacaklardır.

canım bende nisan ayında hsg çekindim ama hala bende bir gelişme yok:1no2: ama genellikle hamile kalanlar çoğunluktaCADIARZU

bende bu ay cektirdim 4 gün sonra adet olacam belli olur artık işe yaramışmı yaramamış mı

canım hsg den sonra hamile kalanlar çok var,benim hsg çekildiktenten sonra doktorum bize 3 ay birlikte olun dedi belki hamile kalırsın dedi,ben hamile kalamadım oda ayrı bi mesele....canım sen hsg ni çektir belki onun üzerine hamile kalırsın.....

hsg den sonra hamile kaldım..hemde ilk ayımda...yumurtlama günlerinizide hesap edin...adetin 14 .günüyle 20. günler arası beraberlik yaşayın.sevgilerimle..umarım en kısa zamanda hamiş olursunuz..a.s.a.s.a.s.

kızlar hsg den sonra kesın hamlıe kalınır diye bir şey yok.hsg çekilrken tüpleri kapı olan bazı kişilerin verilen kontras maddenin taziğinde açılabiliyor.ondan sonra hamile kalınılabilir.ama açıksa ve yine kalınmıyorsa doğru jinekoloğa gidilir. geçmiş olsunn

Benim arkadaşım hgs çektirmeden 2 aşılama yaptrıdı ve aşılaması tutmadı.Sonra başka dr gitti nedne hgs çekilmedne aşılama yaptırdın dedi.Sonra arkadaşıma rahim flimi çekilde ve diğer ay kendiliğinden hamile kaldı.:)))))))Bende ramazandan sonra anestezili çektirmeyi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz o zamana kadar:))

canım muhtemelen kalınıyo çünki benim 1yıl olmadı film den sonra hemen hamile kaldım.hamile kalamayan arkadaşların muhakkak tüpleri kapalı filandı....

ınsallah doktor bendende ıster tedavıye yenı baslıycam.aslında ılk bunu cektrmek ıstyorum cunku ınsan oyalanıyo klommen asılama falan kapalıysa zaten olmaz bence ılk hgs cekılmelı.dıger doktorum ılk ıstemıstı korktum yapamadım.hatta bu yuzden degıstrdım

ben ilk hsgden sonra hamiş kaldım ama dış gebelik oldu.geçen ay tekrar çektirdim bakalım iç mi dış mı olucak görücez.............gerçi tüpler tıkalı çıktı ama o önemsiz bi ayrıntı falan dermiiiiişimmmmmmmmm:)

benimde hsg çektirmme gerekiyomuş
çook korkuyorum senağlam
yardımcı olun arkadaşlar
nasıl olucak

bende mayista cekildim. bi taraf acikmis sadece. yani sansim yari yariyaymis.
hemen sonrasinda hamile kalnlarin sayisi cok. Allah nasip ederse hersey olur...
birsey daha paylasmak istiyorum: doktor adet bittikten sonra bir hafta icinde cekilmeli demisti. ama eger iliski yasamadiysaniz o ay icinde her zaman cekilebilirmis. benim esim yoktu onun icin adetimden bes alti gün önce cekildi mesela... aklinizda bulunsun...

rahim filminde korkulacak hiç bişi yok.ben çektirdim ve 6 ay sonra hamile kaldımm

Back