arkadaşlar herhangi bir şeye kızdığınızda ne yaparsınız????

zynp89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
201
0
96
35
İstanbul
örneğin sevgilinize sinirlendiniz,işte canınız sıkıldı yada ailenizle tartıştınız..kafanızı dağıtmak için neler yaparsınız???ben kolay kolay sinirlenmeyen insandım.çalıştığım iş yerinde bütün huyum suyum değişti..aynı şeye günlerce sinirlendiğim oluyor :83::83: sakinleşmek için neler yapıyorsunuz fikirlerinize yorumlarınıza ciddi anlamda ihtiyacım var...

kime sinirlendiysem o an hemen kendi kendime konuşmaya başlarım ''geçecek bunlar sen çok sakinsin takma oda ne '' gibisinden konuşurum sonra mutfaga gider kendime bitki çayı (sarı kantaron) demlerim elimede kitabımı alırım okumaya çalışırım sonra bi bakmışım kitapta olanlar hakkında fikir yürütmeye çalışıyorum derken herşeyi unutuyrm işyerindeysem eger pencereyi açıp derin derin nesef alıyorum yoksaa geçmez

bende kitap okuyordum,ama artık okuduğumuda anlamıyorum..bitki çayı iyi fikir sinirlerimi belki biraz yatıştarabilir.tabi sinirlenince aklıma gelirse

işyerinde çekmecene koy dursun sinirlenecek oldunmu hemen yapar içersin çok rahatlatıyo.yoksa işyerinde başka türlü rahatlayamazsın cnm ki insan sinirlenince işyerinde bütün konsantresi bozuluo yaptıgın işede faydalı olmuosun bende çok yaşadım iyi bilirim

kesinlikte çantamı alıp çıkasım geliyor,ama yapamıyoruz tabiki...

tabiki bende hep öle istiyodum ama yapamıyoruz.hemen hemen her yerde bu tarz şeyler oluyo ne iş yaptıgını bilmiyorum ama ben çizim yapıodum yaparken kiseyi duymamak için kulaklık takıyodum.

kesinlikle temizlik yaparım.bütün hırsımı evden çıkarırım.sonuç mükemmel oluyor hiç değilse ev pırıl pırıl oluyor :)

ben çok çabuk sinirlendiğim içinn olacaklardan sorumlu deilimm her an hersey olabilirr

tabiki bende hep öle istiyodum ama yapamıyoruz.hemen hemen her yerde bu tarz şeyler oluyo ne iş yaptıgını bilmiyorum ama ben çizim yapıodum yaparken kiseyi duymamak için kulaklık takıyodum.

muhasebe departmanında çalışıyorum..108 tane şubemiz var..çağrı merkezi gibi çalışıyorum resmen..telefon sesi ömrümü yedi..

ben cok sinirliysem once icimden 10 kadar sayar yada bir dua falan okurum, karsimdakinin yerine kendimi koymaya calisirim yapabildigim kadar, ilk andaki siniri atlatinca sonra kontrol kolaylasiyor.
kizdigim kisi esimse kendime cok daha zor hakim olabiliyorum. biraz zaman sorunu cozuyor.

bide kimi insanlar haksız olduğu halde haklıymış gibi üste çımaya çalışıyolar ya..işte o zaman korkuyorum kendimden

ne yazıyorsun mesela???

ya olayı yazarım neye neden sinirlendiğimi sonra bi kaç boş sayfayı da karalarım
kitap okumaya başlarım o zaman hikayenin içine giriyosun.
sinirim geçince de o yazdıklarımı okurum gerçekten haklı mıyım onu anlarım

konu ciddi anlama psikolojimi bozdu..en ufacık şeye sinirlenir oldum..insanla bana bişey sormaya çeknir oldular farkındayım..bende kendimi kötü hissediyorum.psikolağa falan gtmek istemiyorum..kendim bi yolunu bulmak istyorum..

eğer evdeysem biraz uzanırım. pozisyon değiştirmek düşüncenin yönünü de değiştiriyor. tabi sonra yerimde duramam, yine de düşünmeyi erteler ve kafa dağıtayım diye piyano çalar veya columns oynarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…