- Konu Sahibi KIRMIZIKELEBEK
ben acıkögretim işletme bölumü sınıf öğrencisiyim ama hem okul hem iş zor oluyor calışıp hem ünv. okuyup hem dee kpss hazrlann var mı:26: iş de çalşp derslerri yetiştirebliomusnz:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Subat ayindan itibaren ben varim.
Ama benim okuacagim bolum acik ogretim sayilmaz, cunku haftada 2 defa okula gitmem gerekcek.
Parttime okuyup ayni zamanda calisacagim insallah
bölümün ne canım
selam kizlar bende sizler gibi hem calisiyorum hem okuyorum subattan itibaren de derslere agirlik vericem bu arada herkesin bolmu nedir?????
bende ayni sen gibiyim canim yaaa kamu yonetimi son sinifim ama allttan iki tane dersim var bende uzamasini istemiyorum daha fazla bitseydide kurtulsaydim yaffff sinavlarada az kaldi sen ne alemdesin canim calisabiliyor musun???Selam kızlar bende işletme son sınıfım alttan iki dersim var ama uzatmadan bu sene okulu bitirmeyi planlıyorum bu arada hem çalışıp hem aöf okuyorum.
,ben acıkögretim işletme bölumü sınıf öğrencisiyim ama hem okul hem iş zor oluyor Calışıp hem ünv. Okuyup hem dee kpss hazrlann var mı:26: Iş de çalşp derslerri yetiştirebliomusnz:26:
canim yaaaa ayni benim durumumdasin hem bebis hem okul inan bende kafami toparlayamadim bir turlu calisiyorum ama hangi derse nasil calisiyorum anlamadim aklimda hic bisey kalmiyor yaaaaa:18::18:boyle giderse sinifta kalicam..,
canım 4 sınıf işletmeögrencisiyim ama hala kafamı toplayıp çalışmaya başlamadım bir yandan bebiş istiyorum bir yandan okulum bitmedi çalışmazsam sınıfta kalcam valla zaten işte yoruluyorum anlıyacagın bu dönem pek gücüm yok ders çalışmaya ne yapsak kiiiiiiiiiii sence :2:
Valla ben evdeyim onu çalışanlar düşünsün
ben tekstil bölümüyüm işim zor galiba ya :2:
tekstil bölümünün açık öğretimi olduğunu bilmiyordum :S bu konu hakkında beni biraz bilgilendirebilirmisiniz..?