• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar hem çalışıp hem ders çalışaan kimler var??

KIRMIZIKELEBEK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
7
0
36
Muğla
ben acıkögretim işletme bölumü sınıf öğrencisiyim ama hem okul hem iş zor oluyor :31: calışıp hem ünv. okuyup hem dee kpss hazrlann var mı:26: iş de çalşp derslerri yetiştirebliomusnz:26:

Subat ayindan itibaren ben varim.
Ama benim okuacagim bolum acik ogretim sayilmaz, cunku haftada 2 defa okula gitmem gerekcek.
Parttime okuyup ayni zamanda calisacagim insallah:16:

selam kizlar bende sizler gibi hem calisiyorum hem okuyorum subattan itibaren de derslere agirlik vericem bu arada herkesin bolmu nedir?????

Selam kızlar bende işletme son sınıfım alttan iki dersim var ama uzatmadan bu sene okulu bitirmeyi planlıyorum bu arada hem çalışıp hem aöf okuyorum.

Selam kızlar bende işletme son sınıfım alttan iki dersim var ama uzatmadan bu sene okulu bitirmeyi planlıyorum bu arada hem çalışıp hem aöf okuyorum.
bende ayni sen gibiyim canim yaaa kamu yonetimi son sinifim ama allttan iki tane dersim var bende uzamasini istemiyorum daha fazla bitseydide kurtulsaydim yaffff sinavlarada az kaldi sen ne alemdesin canim calisabiliyor musun???

ben acıkögretim işletme bölumü sınıf öğrencisiyim ama hem okul hem iş zor oluyor :31: Calışıp hem ünv. Okuyup hem dee kpss hazrlann var mı:26: Iş de çalşp derslerri yetiştirebliomusnz:26:
,

canım 4 sınıf işletmeögrencisiyim ama hala kafamı toplayıp çalışmaya başlamadım bir yandan bebiş istiyorum bir yandan okulum bitmedi çalışmazsam sınıfta kalcam valla zaten işte yoruluyorum anlıyacagın bu dönem pek gücüm yok ders çalışmaya ne yapsak kiiiiiiiiiii sence :2:

,

canım 4 sınıf işletmeögrencisiyim ama hala kafamı toplayıp çalışmaya başlamadım bir yandan bebiş istiyorum bir yandan okulum bitmedi çalışmazsam sınıfta kalcam valla zaten işte yoruluyorum anlıyacagın bu dönem pek gücüm yok ders çalışmaya ne yapsak kiiiiiiiiiii sence :2:
canim yaaaa ayni benim durumumdasin hem bebis hem okul inan bende kafami toparlayamadim bir turlu calisiyorum ama hangi derse nasil calisiyorum anlamadim aklimda hic bisey kalmiyor yaaaaa:18::18::5::5::5::5:boyle giderse sinifta kalicam..

İş bulsam bende çalışcamda iş bulamıyorum bende :27: Hem çalışıp hem okursun ya çokta zorlanacağımı sanmıyorum ben açıkcası. Bir üniyi bitirdim şimdi 2.üniyi açıktan okuyorum ama iş bulamadığım için evdeyim tabi :44:

biyere girip çalışınca çok zor oluyo ama özel ders werebilecek bikaç kişi bulabilirseniz harika ben öyle yapıyorum bu sene alese de giricem hem kendim de tekrar etmiş oluyorum hem de para kazanıyorum :)

tekstil bölümünün açık öğretimi olduğunu bilmiyordum :S bu konu hakkında beni biraz bilgilendirebilirmisiniz..?:17:

cnm tekstl açıköğretm değil... örgün... arkadaş 2 yıllık örgün tekstl okumuş şimdide açıktan 4 yıllık işletme okuyor. yanlş anlaşlmş

Back