arkadaşlar harun özkan a himenoplasti yaptiranlar düşünenler buraya destek olalım lütfen

haklısın
kimseye güvenemiyorum
belki
zamanla düzelirim
geceleri hep aglıyorum hep
Bende geceleri uyuyamazdim çok uykum olsa da çok zor 6 sene geçirdim seni çok iyi anlıyorum ama kendine zarar vermekle kalıyorsun sadece en iyisi kafana yatan birine git yaptır kafan bi nebze olsun rahatlıyor

Bende geceleri uyuyamazdim çok uykum olsa da çok zor 6 sene geçirdim seni çok iyi anlıyorum ama kendine zarar vermekle kalıyorsun sadece en iyisi kafana yatan birine git yaptır kafan bi nebze olsun rahatlıyor
belki de hiç evlenemem
24 yasındayım
birisi çıkar mı karşıma bilmem
onun için
kararsızım
şuan evlenicegim biri yok
ama psikolojim bozuldu

Karsina elbet biri cikar canim ama iste ondan sonraki kisim en zoru seviyosun sevdogin adamla evlilik hayalleri kuruyosun ve bu konu geliyo aklina acaba napicam nasi evlncem diktirebilcemmi tutucakmi gerdek gecesi kan gelcekmi kan gelmezse nolcak her evlilik muhabbetinde butun bunlari dusunmek okdr zorki...

haklısın
sen buldun mu evlenicegin kişiyi
çok zordur

Sevgili dostlarım bi süredir yazamıyorum çünkü yaptırdım iyileşme süresinde değişik bişey yok bu yüzden yazmadım. Sizi biraz gelişmelerden haberdar etmek istedim bugün tam 15 gün oldu psikolojik olarak bazen mutlu bazen tedirgin bazen huzursuz bazen umutsuz bazen kendimden emin.. işte böyle değişken bi ruh halindeyim. Ilk orayı aynayla kontrol ettiğim zaman bana açık gibi görünüyordu ama ben yanlış yere bakiyormusum ne kadar da korkmustum tutmadı diye :) ben vajen girişine bakiyormusum biraz daha icteymis bu zar dün baktığım zaman beyaz seffaf bi deriyle örtülü olduğunu gördüm ilk hafta kanama olmuştu 2.hafta da akıntı sorunu var malesef aynı zamanda ayakta kaldıgimda otururken kalkarken batma oluyor biraz ama öncesine göre çok rahatım bide ayakta kaldığım zaman orda bi dolgun luk şişkinlik hissediyorum hafif hafif kasintilarim oluyor bazen lavaboya gittiğimde de yanıyor bazen onun dışında bi sorunum yok gayet iyiyim inşallah tutmuştur çok korkuyorum tutmazsa diye ama bakalım hayırlısı artık sizi gelişmelerden yine haberdar ederim görüşürüz

Bu arada harun bey kadar gıcık bir insan tanimadim daha telefonla konuştum dün adam ne söylersen söyle ters ters konuşuyor bazen sırf bu sebepten keşke ona yaptirmasaydim diyorum sormam gereken şeyleri bile soramiyorum bağırıyor kendim ogrenmeye çalışıyorum burdan çünkü ne kadar kibar tatlı konussamda bu adamla iletisime geçmenin bi yolu yok adam da bütün algılar kapalı pis yaşlı bunak

Alternatif bu adam kadar iyi yapan biri varsa gidin ona yaptırın harun yapıyorsa içinde soru işaretleriyle 45 gun geçirmek zorundasın inşallah bi an once tutar da su adamla bi daha muhattap olmam parayi almadan önce güzel güzel konuşuyor sonra da kızıyor bağırıyor ne desen tahammülüm yok madem bırak bu işi harun bey lütfen

tek bi kere konuştum eşekten düşmüşe döndüm olsa keşke internetten bulduğumuz doktorlar dışında nerden sorup öğreceğiz ki :/ ... baya bi vakit geçti hala batma yanma oluyor diyorsun korkuyorum çokca normal rutinime dönemezsem etrafımdakiler sezer diye endişe ediyorum ... kızlar iyiki varsınız demeye dilim varmıyor derdimizden ötürü ama yalnız olmadığımı bilmek çok az da olsa içimi biraz sakinleştiriyor 5 yıldır bu vicdan azabı .... neyse ... iyi olacağız inş .

senin var mı canım evlilik yakında

Yok ben çoktan normal hayata döndüm de bu sıkıntılar hala var ve normal yavaş yavaş azalıyor zaten ilk zamanlara göre gayet rahatım

senin var mı canım evlilik yakında

yok canım öyle bi durum yok sadece psiklojim düzelsin die kendimi kandırıyorum :) yani niye yaptırıyorum hala onu sorguluyorum kendimle bi iç savaştayım ... karma karışık bi hal bilirsin sende ... keşke bilmeseniz ama ...

Yok ben çoktan normal hayata döndüm de bu sıkıntılar hala var ve normal yavaş yavaş azalıyor zaten ilk zamanlara göre gayet rahatım

tamamen geçer ve tutar canım inşallah ...

:) harun özkan in kotu şöhretini ben de burdan okuyup tedirgin olmuştum.adamla hep çok sevimli ama kendinden emin bir tonla konuşup lafa hep "afedersiniz vaktinizi alicam ama..." diyerek başladım.bana hiç çemkirmedi ne sorduysam hep güzel guzel cevap verdi ama bunak ve paragöz olduğu bir gerçek tabiii:)

ben harun beye olmuştum ve sonucum olumluydu. yazmıştım zaten buraya. operasyondan birkaç ay sonra kadıköyde muayenehanesi olan yeşim hanıma gittim kendisi hymen onaran bir kadın doğumcu. sen söylemeseydin anlamazdım operasyon geçirdiğini demişti bana. çok iyi olmuş ve %100 kanama olucak korkma demişti.

Valla canım ben iletisime geçmenin bi yolunu bulamadım çok ters zamanlarda aradım belki de :) aman ya harun bey işte diyip gececeksin gıcık adam işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…