arkadaşlar harun özkan a himenoplasti yaptiranlar düşünenler buraya destek olalım lütfen

gizli gizli takip edenler vardır belki demişsin onlardan biride benim ... Allah kimseyi böyle bi hal içine sokmasın ... haberlerini merakla okuyorum ... psikolojik olarak bi nebze olsun hafiflemiş olmana da sevniyorum ... bugün bi dr ile görüştüm ama aklıma yatmadı ... kafam allak bullak ... bisiklete binemezsin spor yapamazsın dedi sonrasında iyileşince yani bende anlam veremiyorum mesele bisilklet yada spor değil tabi ama korktum işte ... özetle harun özkana gideceğim gibi görünüyor bu ilk mesaj özelden yazamıyorum ....yardımına ihtiyacım var

Canım ilk gün biraz zor geçiyor ama çektiğin şeylere bakarak çok hafif kalır emin ol içinde kalacağına git yaptır kurtul derim ha tam olarak rahatlamiyorsun onu söyleyeyim bu seferde tuttu tutmadı derdi başlıyor kafanda hep soru işareti ama bi yerden başlamak gerekiyor kendine eziyet etme kafana yatan birine git yaptır ha neden harun özkan demiyorum çünkü daha yeni yaptırdım ve sonuç almış değilim. . Kimsenin hakkına giremem bu konuda çok hassas bi konu çünkü ama eğer sonuç alırsam da kızlar gidin yaptırın derim beni bekleyedebilirsiniz hala takip edenler varsa beni bekle sin

beden acıları geçer bi şekilde Allah ruhumuzdaki yaraları sarsın ...Anladım canım doğru söylüyorsun seni bekleyeceğim inş. güzel haberlerini alıp daha sonra gideceğim

Kizlar benimde kafam allak bullak artik bi adim atmak cok onemli ben firsat bulamiyorum para bulamiyotum keske istanbulda yasasaydimda boyle skntilar cekmezdim. Evlilige yakin nezaman firsat olsa giderdim bi hastaneye istanbulda olsam ama kucuk bi yerde yasadigim icin buyuk planlar yapmam lazim..

allah yardımcın olsun
çalşmıyor mu sun?
hangi şehirdesin
yaşın kaç
evlenicegin kişiyi buldun mu?

yok çalışmıyorum henuz 24 yaşndayım şehiri söylemiyim istanbula yaklaşık 3 4 saat uzaklıktayım evet buldum sevgilim var evlenicez bi kaç seneye ama işte bu mevzuyu halletmem lazım artık

senin evlilik var mı yakında

bugün tam 12 gün oldu bilmiyorum iyiyim aslında daha rahat hareket ediyorum artık ama baktığım zaman orda hala bi açıklık var tutmamış olabilir çok tedirginim

bugün tam 12 gün oldu bilmiyorum iyiyim aslında daha rahat hareket ediyorum artık ama baktığım zaman orda hala bi açıklık var tutmamış olabilir çok tedirginim

vesvese yapma bence iyileştiği için öyle görünüyor olabilir hem zaten tamamen kapalı olması söz konusu değil ki ... içini ferah tut iyi olacak güzel düşün :)

vesvese yapma bence iyileştiği için öyle görünüyor olabilir hem zaten tamamen kapalı olması söz konusu değil ki ... içini ferah tut iyi olacak güzel düşün :)
Teşekkür ederim canım inşallah iyi olacak hepinizin yoluna ışık tutacam ama insan düşünmeden edemiyor tam sonuç almadan kafa bi türlü rahatlamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…