- 8 Şubat 2015
- 103
- 60
- 103
- 34
- Konu Sahibi angelinaaa244
-
Çok sağol canım inşallah tutmuştur belli de olmaz belki ben iyi düşündüğüm için öyle görüyorum muayene olmadan içim rahat etmeyecekNe güzel canım darısı başımıza
Çok sağol darısı bu sıkıntıda olan herkesin başına inşallahCok sukur atlatmissin insallh artik ayni seyleri yasmazsin canim
Kizlar Merhaba bugün 3.günüm yazamıyorum bi süredir gerçi özelden yazıyorum ama belki gizli takip edenler vardır bilgilendirmek istedim. Dün biraz kanamam olmuştu çalışıyordum ondan mi oldu bilmiyorum ilk gün hiç yoktu kanama neyse dün biraz oldu kahverengi renkte yani sindirilmis kan. oturup kalkarken lavaboda çok dikkat ediyorum hala bacaklarimi fazla acmiyorum pansumanada devam :) bugün büyük tuvalete çıktım biraz oldu kanamam ama çok endiselenmedim herkeste oluyor çünkü onun dışında da kanamam olmadı yattım dinleniyorum görüntü olarakta sanki iç dudakları birbirine dikmis ben anlamadım şişlik mi var acaba ondan mi görünmüyor yoksa ben mi bişey olur diye fazla aralamadim bilmiyorum ama göremedim işte neyse bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım şimdilik durum bu kızlar kendinize iyi bakin ve sakin üzülmeyin
Canım ilk gün biraz zor geçiyor ama çektiğin şeylere bakarak çok hafif kalır emin ol içinde kalacağına git yaptır kurtul derim ha tam olarak rahatlamiyorsun onu söyleyeyim bu seferde tuttu tutmadı derdi başlıyor kafanda hep soru işareti ama bi yerden başlamak gerekiyor kendine eziyet etme kafana yatan birine git yaptır ha neden harun özkan demiyorum çünkü daha yeni yaptırdım ve sonuç almış değilim. . Kimsenin hakkına giremem bu konuda çok hassas bi konu çünkü ama eğer sonuç alırsam da kızlar gidin yaptırın derim beni bekleyedebilirsiniz hala takip edenler varsa beni bekle singizli gizli takip edenler vardır belki demişsin onlardan biride benim ... Allah kimseyi böyle bi hal içine sokmasın ... haberlerini merakla okuyorum ... psikolojik olarak bi nebze olsun hafiflemiş olmana da sevniyorum ... bugün bi dr ile görüştüm ama aklıma yatmadı ... kafam allak bullak ... bisiklete binemezsin spor yapamazsın dedi sonrasında iyileşince yani bende anlam veremiyorum mesele bisilklet yada spor değil tabi ama korktum işte ... özetle harun özkana gideceğim gibi görünüyor bu ilk mesaj özelden yazamıyorum ....yardımına ihtiyacım var
beden acıları geçer bi şekilde Allah ruhumuzdaki yaraları sarsın ...Anladım canım doğru söylüyorsun seni bekleyeceğim inş. güzel haberlerini alıp daha sonra gideceğimCanım ilk gün biraz zor geçiyor ama çektiğin şeylere bakarak çok hafif kalır emin ol içinde kalacağına git yaptır kurtul derim ha tam olarak rahatlamiyorsun onu söyleyeyim bu seferde tuttu tutmadı derdi başlıyor kafanda hep soru işareti ama bi yerden başlamak gerekiyor kendine eziyet etme kafana yatan birine git yaptır ha neden harun özkan demiyorum çünkü daha yeni yaptırdım ve sonuç almış değilim. . Kimsenin hakkına giremem bu konuda çok hassas bi konu çünkü ama eğer sonuç alırsam da kızlar gidin yaptırın derim beni bekleyedebilirsiniz hala takip edenler varsa beni bekle sin
haklısınangelina canım sen kime yaptırmayı düşünüyorsun?? ben bu iş için bile bi erkekle muhattap olmak istemiyorum.. hayatıma ciddi biri çıkmadan da yaptırmıcam ..
allah yardımcın olsunKizlar benimde kafam allak bullak artik bi adim atmak cok onemli ben firsat bulamiyorum para bulamiyotum keske istanbulda yasasaydimda boyle skntilar cekmezdim. Evlilige yakin nezaman firsat olsa giderdim bi hastaneye istanbulda olsam ama kucuk bi yerde yasadigim icin buyuk planlar yapmam lazim..
haklısın
yaş kaç
hayatımıza nasıl biri giricek ben çok sogudum
kimseye güvenemiyorum
anladım iyi küçüksün daha21 yaşındayım canımm.. 28 yaşına kadar evlenmek istiyorum Allah izin verirse hayatımda biri yok uzun zamandır..
allah yardımcın olsunyok çalışmıyorum henuz 24 yaşndayım şehiri söylemiyim istanbula yaklaşık 3 4 saat uzaklıktayım evet buldum sevgilim var evlenicez bi kaç seneye ama işte bu mevzuyu halletmem lazım artık
senin evlilik var mı yakındaCanım ilk gün biraz zor geçiyor ama çektiğin şeylere bakarak çok hafif kalır emin ol içinde kalacağına git yaptır kurtul derim ha tam olarak rahatlamiyorsun onu söyleyeyim bu seferde tuttu tutmadı derdi başlıyor kafanda hep soru işareti ama bi yerden başlamak gerekiyor kendine eziyet etme kafana yatan birine git yaptır ha neden harun özkan demiyorum çünkü daha yeni yaptırdım ve sonuç almış değilim. . Kimsenin hakkına giremem bu konuda çok hassas bi konu çünkü ama eğer sonuç alırsam da kızlar gidin yaptırın derim beni bekleyedebilirsiniz hala takip edenler varsa beni bekle sin
Evet var nisan sonunda ve ben çok tedirginimsenin evlilik var mı yakında
allah yardımcın olsun dualarımız seninle olucakEvet var nisan sonunda ve ben çok tedirginim
Evet var nisan sonunda ve ben çok tedirginim
bugün tam 12 gün oldu bilmiyorum iyiyim aslında daha rahat hareket ediyorum artık ama baktığım zaman orda hala bi açıklık var tutmamış olabilir çok tedirginim
hayırlısı olsunEvet var nisan sonunda ve ben çok tedirginim
Teşekkür ederim canım inşallah iyi olacak hepinizin yoluna ışık tutacam ama insan düşünmeden edemiyor tam sonuç almadan kafa bi türlü rahatlamiyorvesvese yapma bence iyileştiği için öyle görünüyor olabilir hem zaten tamamen kapalı olması söz konusu değil ki ... içini ferah tut iyi olacak güzel düşün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?