• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar hangi YEMEK TAKIMI sizce (resimli) ???

3 numara karaca aldım bende o kadar sık kı aslında bernardo nun buna benzer olanı vardı o da cok sade ve sık tı ama cok pahalıydı bende bunu aldım gayettt guzelll evet reklamlar da cok fazla cıktı dogru ama masa da ne kadar sık duruo anlatamam...

Eki Görüntüle 366372

$pr_01_5677_max.webp

ben kütahyadan bunu aldım,her gören de bayıldı,şiddetle tavsiye ederim

Son düzenleme:
bernardoda çok hoş modeller var, bir daha inceleyebilirsin...Ben pahalı geldiği için almadım, kampanya için bekliyorum ama o markadakiler çok hoş duruyor

Arkadaşlar yeni yeni çeyiz hazırlığına başıyorum inşallah ve her konuda sizden yardım almak istiyorum...Bana fikirlerinizi verirseniz çok sevirinim...Resimleri numaralandırdım ve markalarınıda yazdım göze hitap eden bi model beğenmek istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var...En çok bunları beğendim aralarından bi tane seçmek zor olcak yardımlarınızı beklıyorum...Siz olsanız misafir için yemek takımı hangisini seçerdiniz ? (Numarasını söylerseniz çok iyi olur)---(resimler üzerine tıklayınca büyüyecektir) :34::34::34:

Eki Görüntüle 327867 Eki Görüntüle 327858 Eki Görüntüle 327857 Eki Görüntüle 327856 Eki Görüntüle 327855 Eki Görüntüle 327861 Eki Görüntüle 327860 Eki Görüntüle 327862 Eki Görüntüle 327863 Eki Görüntüle 327864 Eki Görüntüle 327865 Eki Görüntüle 327866 Eki Görüntüle 327859

Arkadasim sen o kadr cok secenek koymussun ki gliba kafan gercekten cok karisik:)) beence oncelikle yuvarlak mi kare mi olduguna karar ver. Sonra desenli mi cizgili mi diye ayir. Bak goreceksin o kadar azalacak ki alternatiflerin;)) ben oyle yaptim gunluklerimi kare sade aldim salona da yuvarlak altin sulu bordolu bordurlu aldim:)) cookkk kibar duruyor;))

canım bence 12 numara bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ve aynısından kendime aldım öyle çok kocaman da değil tabakları falan, uç kısımları da oval olduğu için makineye atarken falan sıkıntı yaşamazsın şimdiden hayırlı olsun

Back
X