• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar hangi YEMEK TAKIMI sizce (resimli) ???

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Arkadaşlar yeni yeni çeyiz hazırlığına başıyorum inşallah ve her konuda sizden yardım almak istiyorum...Bana fikirlerinizi verirseniz çok sevirinim...Resimleri numaralandırdım ve markalarınıda yazdım göze hitap eden bi model beğenmek istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var...En çok bunları beğendim aralarından bi tane seçmek zor olcak yardımlarınızı beklıyorum...Siz olsanız misafir için yemek takımı hangisini seçerdiniz ? (Numarasını söylerseniz çok iyi olur)---(resimler üzerine tıklayınca büyüyecektir) :34::34::34:

$tahya yemek takımı---85 parca 12 kişilik----.webp$karaca---84 parca yemek.t. bella----1.230 tl (1).webp$karaca---84 parca yemek takımı x5---1.230 tl (1).webp$güral porselen---pera 82 parca----946 tl.webp$bernardo---delicate--- (1)1.499 tl.webp$karaca---84 parca yemek.t.---9003---1.230 tl.webp$karaca---84 parca yemek.t.---8054---1.230 tl.webp$karaca---84 parca yemek.t.---nova---1.230 tl.webp$kütahya porsleen---destina yemek takımı---82 parca 12 kişilik-----.webp$kütahya---medusa 82 parca 12 kişilik yemek.t.---4572---852 tl.webp$kütahya---medusa 82 parca 12 kişilik yemek.t.--4574-----852 tl.webp$Schafer--- 6004---85 parca12 kişilik kare bone collection yemek takımı------.webp$karaca---84 parca yemek.t.--1664----698 tl (1).webp

En cok 5'i begendim. 9 numarada dusunmeye deger..

Son düzenleme:
Bone china tercih et, kalitesi digerlerine nazaran daha iyi oluyor.
1 bernardo o seriden sanirim, görüntüsü hos.
7 karaca benim yemek takimimdan..
Kolay gelsin..

3 nolu karacadan , öğğğ geldi heryerde yani sevmiyorum hiç , 1. model mor suplalı olan bence en güzeli canım

canım ben 9 ve 10 arasında kaldım ikisi de çok güzel.. bende pazartesi aldım takımımı güral porselenden kare beyaz sadece etrafında gümüş işlenmiş özel seriymiş nette resmi bie yok o kadar özel yani:9::9:

8 ve 10 olana çok güzel sade ve şık )::)çok beğendim

4 ve 8 karaca bencede çok şık ve modern duruyor canım :21:

kızlar beğendiklerimin çoğu Karaca acaba aranızda Karaca alıp kullanan var mı ? Karaca nasıldır kalitesi hakkında kötü yorumlar duydum ama modellerını çok beğeniyorum var mı bilgisi olan acaba ?

Back
X