Arkadaşlar hamilemiyim diiilmiyim beklemek çok zor diyenler

tamam canım ben cıkıyorum bıde bısey sorucam ben yenı uye oldum bu sıteye bu sıte hakkında pek bısey bılmıyorum sızı tekrar nasıl bulabılırım

tamam canım ben cıkıyorum bıde bısey sorucam ben yenı uye oldum bu sıteye bu sıte hakkında pek bısey bılmıyorum sızı tekrar nasıl bulabılırım

ben seni arkadaşlarım listesine ekliyymm canım ordan bulabilirsin kendi ismine tıklayıp..bide gene gebelik bölümüne girip arkadaşlar hamilemiyim acaba başlıklı benm konum şuan içinde olduğumuz konu yani ordanda sohbete katılabilrisn

ya bnm agzımda ınanılmaz tukuruk bırıkıo ya tukur tukur tukurmekten bıktım mafoldumben

ya arkadaslar benimde gecen ayin 30 unda adet oldum 5 gun surdu 1 hafta sonra bi kac gun lekelendim simdi bekliyorum dun gece uyurkende sag kasigimda dönerken feci bi agri oldu uyandim gecti bi kac dakkaya offffff beklemek cok zor sizce ???? cvp lütfen

ya arkadaslar benimde gecen ayin 30 unda adet oldum 5 gun surdu 1 hafta sonra bi kac gun lekelendim simdi bekliyorum dun gece uyurkende sag kasigimda dönerken feci bi agri oldu uyandim gecti bi kac dakkaya offffff beklemek cok zor sizce ???? cvp lütfen

walla beklemek ne kadr zor ben de çok ii biliorum şimdi sana ne desem yalan benmde aynı belirtiler war ama artık ümitli dawranmak istemiorum beneyvahedigeldismile

ya şimdi test yaptım tekrar negafif çıktı:KK43:(
pazartesiye kadar adet görmezsem kesin kan tahliline gideceğim. ama çok merak ediyorum 7.günümde bile idrar testi negatif çıkıyorken hamile olma ihtimalim devam ediyor mu ki hala...

ya şimdi test yaptım tekrar negafif çıktı:KK43:(
pazartesiye kadar adet görmezsem kesin kan tahliline gideceğim. ama çok merak ediyorum 7.günümde bile idrar testi negatif çıkıyorken hamile olma ihtimalim devam ediyor mu ki hala...

tabikide edio canm geç yumurtlama olmuşsa idrarda çıkmıo

X