Canım benimde böyle oluyordu şekerim yukseliyormus meğerse. Bir ölç istersen tansiyon ve şekeriniArkadaşlar 30+2 günlük hamileyim ve 3 gündür sürekli baş ağrısı baş dönmesi yaşıyorum yemek yerken yediğim gibi keşke yemeseydim diye pişman oluyorum aşırı halsizim kolumu kaldıracak halim yok yemek yediğimde daha çok halsiz oluyorum hafif baş ağrısıyla birlikte bi sersemlik oluyor aranızda bu ayda böyle hisseden varmı cvplarınızı bekliyorum hamiş arkadaşlar
Valla az önce sağlık ocağınddan geldim doktora anlattım sadece tansiyon istedi ölçtüm sıkıntı yok dedi ama keşke şekerde ölçseydim ya bakalım bi iki gün daha böyle devam ederse yine gidicem bu kez şeker ölçtürmeyeCanım benimde böyle oluyordu şekerim yukseliyormus meğerse. Bir ölç istersen tansiyon ve şekerini
Benim şeker çıkmıştı. Sonra ölçüm aletini aldım yediklerime dikkat etdim.Valla az önce sağlık ocağınddan geldim doktora anlattım sadece tansiyon istedi ölçtüm sıkıntı yok dedi ama keşke şekerde ölçseydim ya bakalım bi iki gün daha böyle devam ederse yine gidicem bu kez şeker ölçtürmeye
Sizde tam olarak nasıl oluyordu tarif eder misiniz mesela ben yemek yemeğe başladığım gibi Aşırı tokluk oluyor ve aşırı başım dönüyor daha yemeğin üstündeyken özellikle akşam yemeği yediğim gibi ölü gibi düşüyorum halsiz yorgun şişkin mide ağrısı falanBenim şeker çıkmıştı. Sonra ölçüm aletini aldım yediklerime dikkat etdim.
Benim yemek biter bitmez aşırı baş agrisi halsizlik elim kolum kalkmiyordu. Birde gözlerimi açmak istemiyordum resmen.Sizde tam olarak nasıl oluyordu tarif eder misiniz mesela ben yemek yemeğe başladığım gibi Aşırı tokluk oluyor ve aşırı başım dönüyor daha yemeğin üstündeyken özellikle akşam yemeği yediğim gibi ölü gibi düşüyorum halsiz yorgun şişkin mide ağrısı falan
Sizde tam olarak nasıl oluyordu tarif eder misiniz mesela ben yemek yemeğe başladığım gibi Aşırı tokluk oluyor ve aşırı başım dönüyor daha yemeğin üstündeyken özellikle akşam yemeği yediğim gibi ölü gibi düşüyorum halsiz yorgun şişkin mide ağrısıBenim şeker çıkmıştı. Sonra ölçüm aletini aldım yediklerime dikkat etdim.
Anladım bende gündüz hafif baş ağrısı ama akşama doğru baş dönmesi oluyorBenim yemek biter bitmez aşırı baş agrisi halsizlik elim kolum kalkmiyordu. Birde gözlerimi açmak istemiyordum resmen.
Allah şifa versin hanımefendiSizde tam olarak nasıl oluyordu tarif eder misiniz mesela ben yemek yemeğe başladığım gibi Aşırı tokluk oluyor ve aşırı başım dönüyor daha yemeğin üstündeyken özellikle akşam yemeği yediğim gibi ölü gibi düşüyorum halsiz yorgun şişkin mide ağrısı
Anladım bende gündüz hafif baş ağrısı ama akşama doğru baş dönmesi oluyor
Amin tşk ederimAllah şifa versin hanımefendi