• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Arkadaşlar hamile kot eteği satan yok mu ?

biiirrrr

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
2.841
1.246
398
40-42 beden kot etek istiyorum hanımlar yok mu kimse satan ? tulumu istiyordum onu buldum kot etek giymezsem içimde kalacak sıfırları çok pahalı son 2 ayım merağım kalmasın diyorum satan varsa ilgilenirim... teşekkürlerrr

ben aldım. kaç beden o. çok kısa gibi geldi. benim koca giyidrmez çok kısa. birde önündeki siyah nedir ki lastikmi

Collezione marka birvpantolondu bende cok ozenmistim ama yuksek diye ucreti almadim ve bizim burdaki terziye yaptirdim normal kot pantolondu 42--44penye lastik tarzi biseyle yapti.bende giydim cok rahat ve sewerek giydim.etek ucundakilerde dantel.

:):)çok zekice olmuş:) benim için oldukça kısa canım. ilgine teşekkürler

Collezione marka birvpantolondu bende cok ozenmistim ama yuksek diye ucreti almadim ve bizim burdaki terziye yaptirdim normal kot pantolondu 42--44penye lastik tarzi biseyle yapti.bende giydim cok rahat ve sewerek giydim.etek ucundakilerde dantel.

bende mail attım cnm sana banada çok kısa gibi geldi

45 cm boyu belden asagi yani. Bilmiyorum ama dizalti degil tabi. Ben sonbaharda corapla giydigim icin sorun olmadi

Back