- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
- Konu Sahibi Bitter_Lokum
-
Selam canim,
Seni anlayabiliyorum bende almanyadayim Sözlüm Türkiyede bende hersey bir an icinde gelisti hic düsünmedim. Sevdigin kisi hakkinda birtakim korkularin mi var misal bana cogu kisi dedi almanya icindir diye ama ben ona güveniyorum ve onu cok seviyorum eger icinde bir kücük tedirginlik dahi varsa bence bekle ama gercekten cok seviyorum diyorsan ona güveniyorsan bu adimi at. Cünkü hayatindaki attigin en güzel adim
Selam kizlar aranizda evli veya nisanli olanlar bana yardim edebilirse gercekten cok sevinirim sorabilecegim cevremde pek fazla kisi yok cünkü...biz sevgilimle 4 senedir birlikteyiz ilk günden beri hep evlenmeyi hayal ettik cok istedik bazi günler saatlerce evlilik hayali kurardik...ve simdi o evlilik hayalimizi gerceklestirmek icin ilk adimi atmaya karar verdik...2 gün önce durumu anneme anlattim olumlu karsiladi gelsinler tanisalim dedi... sevgilim tr de ben almanyada oldugum icin seneye yaz istemeye gelcekler hersey yolunca gidersede insallah seneye hem söz hem nisan yapcaz nisandan 1 veya 2 sene sonrada dügün...benim derdim ise is ciddiye binince birden korku kapladi icimi hep heves ettigim hayalini kurdugum dügünden korkmaya basladim neden bilmiyorum sadece beklesemiydik nisan icin 2-3 sene daha diye düsünüyorum...bu bir tek bendemi oluyo?? Yoksa normalmidir bi kizin is ciddiye binince tedirgin olmasi??? Nolur arkadaslar düsüncelerinizi paylasin benimle
yok canim ya cok sükür hic bi korkum endisem yok 4 senedir taniyorum artik sonucta...amaaaaaa o almanya meselesini cevremden duymaktan ne biktimmmmm anlatamam alman arkadaslarin türkiyeden sevgilin oldugunu duyar ciddiye almaz türkler ise kesin almanya icindir der
Oysa ki benim sevgilim bana daha cikma teklifi ettigi an ilk dedigi sey ben ciddi bir iliski istiyorum 2-3 aylik birsey degil hayirlisiysa bir ömür olsun ben ilerde almanyaya gelmem burda benimle yasarmisin dedi eger yasarim dersen ozaman bugünden itibaren hep benim ol demisti...simdi bile almanya lafini sakasinada desem onu bi gec askim der...hayatimda tanidigim en dürüst en mert erkek o yani hic bi süphem korkum kaygim yokta iste bi an is ciddiye binince bende bi tedirginlik olusmustu cok sükür biraz olsun attim ama artik o korkuyu burda yazan arkadaslar sayesinde opuyorumnanaktan insan herkeste benzer duygular oldugunu anlayinca rahatliyor
Eger gercekten öyle demisse seni seviyordur, korkma canim, tamam ilk baslarda konusan cok olur yok o orda sen almanyada, yok kötüdür yok sana layik degildir, dünyanin en iyi insanini bulsan bile, insanlar yok sana layik degildir der, o yüzden elalemi bosver, ailenin dedikleri önemli, gerisini bosver
şimdiden mutluluklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?