- 8 Ocak 2025
- 159
- -16
- 11
- 20
- Konu Sahibi anonimbiriii
Arkadaşlar birşey diyeceğim bana ödül gelmiş galiba buradan sleppy kadın pedi göndereceklermis güvenmeli miyim sizce alanlar varsa yorum yapabilir mi lütfen gerçekten geliyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada gelmiş bnde yaptm ilk deneme olur gelirse bakalmArkadaşlar birşey diyeceğim bana ödül gelmiş galiba buradan sleppy kadın pedi göndereceklermis güvenmeli miyim sizce alanlar varsa yorum yapabilir mi lütfen gerçekten geliyor mu
Henüz gelmedimi sanaBanada gelmiş bnde yaptm ilk deneme olur gelirse bakalm
Anket mi geldi sizedeBanada gelmiş bnde yaptm ilk deneme olur gelirse bakalm
O bnde yorum vesaire yok diye olmamsti bu sefer oldu baklm inşallah gelirBana daha önce mustelanın bir ürünü geldi, bir sorun olmadı
EvetAnket mi geldi sizede
Banada geldi de akşam ben öylesine bi anket sandım demekki doğruymuş
Ay evet anketmis bende bilgileri doldurduktan sonra fark ettim hediye kazandım sandımAnket mi geldi sizede
Anketi doldurunca adrese kargo geliyor bana daha önce geldi başka bir ürün. Bu siteye güvenin, her yere güvenmeyin.Arkadaşlar birşey diyeceğim bana ödül gelmiş galiba buradan sleppy kadın pedi göndereceklermis güvenmeli miyim sizce alanlar varsa yorum yapabilir mi lütfen gerçekten geliyor mu
Umarım çıkar diyelim o zamanHerkeste çıkıyor, belirli kişilere gönderiyorlar
Anket içinde kura filan galiba çekip çıkana yolluyorlarAy evet anketmis bende bilgileri doldurduktan sonra fark ettim hediye kazandım sandım
O zaman bana kesin çıkmaz ahhahaAnket içinde kura filan galiba çekip çıkana yolluyorlar
Gelirse bol bol yorum yaparım ama işte sanmıyorum şans benden yana olacağını:)Evet gerçekten gönderiyorlar deneyimlemek icin,siz de denedikten sonra olumlu -olumsuz ne varsa yorumluyorsunuz.
Bu konuda kadınlar kulübü candır![]()
Asdf bende pek şanslı değilim o konulardaO zaman bana kesin çıkmaz ahhaha
Bkleyip görelim merk ettim sadece nasl oluck msj fln geliyrmu