Arkadaşlar genital uygulamasını nasıl yapıyorlar

chosen84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
6
0
36
İstanbul
Genital bölgenin iç kısımlarına atş yapılıyor mu gittiğim hastane zararlı diye atış yapmıyor bu kalanlar nolcak dediğimdee dalga geçtiler resmen lütfen yardımcı olun size nasıl yapıldı bunun bir sınırı var mı ben yapın diyorum yapmıyorlar popo iç kısımları da bırakıyorlar mukoza bölgesi diye ne yapmam lazım

canım bende yeniyim aslında bu konuda

ilk seansımı cumartesi yaptırdım ama senin dediğin gibi olmadı
yani iç kısmına ve popoyada yapıldı

tüm lazer epilasyonu uygulayan yerlerde genital bölgeye ve anal bölgeye lazer atışı yapılabiliyor. size uygulamamalarının nedeni ellerindeki cihazın lazerinin mukoza için uygun doza sahip olmamasından olabilir ısrar etmeyin ve bence vazgeçin oradan paranıza ve zamanınıza yazık.

iç bölgelere de yapılıyor ilk defa senden duydum yapılmıyor diyor bence de bir an önce ordan vazgeç

iç bölgeler önemli. iç bölgelere yapılıyor, arka kısma kadar. diğer tarafları bitirip o kısımlara dokunulmamasının bir esprisi yok, çok saçma olur. bacağın bir kısmını almamak gibi bir şey.
hatta bikini bölgesi lazer uygulaması göbeğe kadar olan kısımdaki tek tük kılları bile kapsar, yani iç çamaşırının kapattığı her yer dahil.

valla arkadaşlar yarım yamalak bıraktılar saçma sapan bir durum ama biraz araştırma yaptım lazerin mukoza bölgesine uygulanmasının gerçekten zararlı olduğu yazılıyor hem daha koyu bir bölge olduğu hem de ıslak olduğu için kuruluk yapıyormuş o bölgede ben de başta ısrarcı oldum sonradan vazgeçtim başka bir merkeze gitmeyi de düşündüm ama hakikatten de böyle bir durum varsa riskli bir de hassas bölgede ileride his kaybı da oluşabilir aslında bu konuyu komple araştırmak lazım

iç bölgesinde çok fazla tüy yokki kaldı ki oraya ne kdr uzun tutabilir ki? bana pek mantıklı gelmedi

ben iç bölgelerede yaptırcam orda kalırsa lazer yaptırmanın bi esprisi kalmaz ne öle numunelik gbi ömür boyu onlamı ugraşcan

ben de yaptırmayı düşünüyorum ama öyle parça parçaysa yaptırmanın ne manası var anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…